- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Ayyy cok sevindim iyi tatiller şekerimDüğünüm, kınam hepsi çok güzel geçti
Şimdi balayındayız ve ohhhh beee diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy cok sevindim iyi tatiller şekerimDüğünüm, kınam hepsi çok güzel geçti
Şimdi balayındayız ve ohhhh beee diyorum
Gerçekten tüm sıkıntılar gelip geçiyor. Her şey bir şekilde halloluyor. Mutlu olun umutlu olunBalayından bildiriyorum ohhhh beee düğün günü bile o kadar aksilik yaşadık düğün salon yerim değişti ama evlendik darısı tüm bekarlara :)
Amin inşallah çok mutlu olun sevindim adına canım herşey bitince boşuna dert etmişim diye düşünülüyor galiba şimdi bizim en deli dönemimiz aşırı stresli sıkıntılı inşallah bizde balayı aşamasına gelebiliriz kazasız belasızBalayından bildiriyorum ohhhh beee düğün günü bile o kadar aksilik yaşadık düğün salon yerim değişti ama evlendik darısı tüm bekarlara :)
Geçmiş olsun canım, olsun sevindim güzel geçmesine.balayından dün döndük herşey güzeldi ama hasta olduk corona testi yaptırdık negatif cıktı kbb ye gittik klima carpması gibi burun akıntısı hapsırık günes altında uzun kalma vs durumu yasıyoruz hastayız resmen nazar dedik
Of inşallah ya bizde de çok stres var şu an vakalar da artmaya başladı ağustos için çok endişeliyim stresten her yerimde sivilceler çıktıAmin inşallah çok mutlu olun sevindim adına canım herşey bitince boşuna dert etmişim diye düşünülüyor galiba şimdi bizim en deli dönemimiz aşırı stresli sıkıntılı inşallah bizde balayı aşamasına gelebiliriz kazasız belasız
Ağustosun kaçı canımGeçmiş olsun canım, olsun sevindim güzel geçmesine.
Of inşallah ya bizde de çok stres var şu an vakalar da artmaya başladı ağustos için çok endişeliyim stresten her yerimde sivilceler çıktı
Canım senle konuştuktan sonra iyice arttı vakalar ben de çok korkuyorum inşallah bizler de sorunsuz atlatırız şu düğünleriGeçmiş olsun canım, olsun sevindim güzel geçmesine.
Of inşallah ya bizde de çok stres var şu an vakalar da artmaya başladı ağustos için çok endişeliyim stresten her yerimde sivilceler çıktı
Gümüşservinin 29u canım benim de 28iAğustosun kaçı canım
Ben tam rahatlıycam siz başlayacaksınız bitince umarım burdan pozitif şeyler yazarım Bence ağustosta sıkıntı olmaz ya .Ekim gibi falan kapatırlar gibi geliyor yazın ortasında ilk sene bile ağustosta kapatma kısıtlama olmadı çok sanmıyorumGümüşservinin 29u canım benim de 28i
İnşallah canım hepimiz gönül rahatlığıyla yaparız ama insan endişeleniyor ister istemez Otel işinizden bir haber var mı?Ben tam rahatlıycam siz başlayacaksınız bitince umarım burdan pozitif şeyler yazarım Bence ağustosta sıkıntı olmaz ya .Ekim gibi falan kapatırlar gibi geliyor yazın ortasında ilk sene bile ağustosta kapatma kısıtlama olmadı çok sanmıyorum
Hala yok canım sorma kahrolduk ama artık canımız sağolsun falan demeye başladık bi yandan hala da ararlar istediğimiz tatile verirler diye umutla bekliyorız kaç defa aradık dönüş yapcaz diyolarİnşallah canım hepimiz gönül rahatlığıyla yaparız ama insan endişeleniyor ister istemez Otel işinizden bir haber var mı?
Hallolur en kısa zamanda canım umarımHala yok canım sorma kahrolduk ama artık canımız sağolsun falan demeye başladık bi yandan hala da ararlar istediğimiz tatile verirler diye umutla bekliyorız kaç defa aradık dönüş yapcaz diyolar
Denizadacim söylemiş evet 29 Ağustos canım. Çok endişeliyim bugün yine 11binleri gördük vaka sayısında. Bu 10 günde 20 binlere çıkar zaten düğüne 1 ay kaldı o zamana bittik gibi geliyor bana.Ağustosun kaçı canım
Hiç sıkma kendini canım Allah büyük dur bakalım belki de sorun olmaz evet sayılar artıyor ama belki az gelen olur ama yine yapcaz birşeyler umudunu kaybetme kazasız belasız bi atlatsaydık şu süreci çok rahat edecektik Allah'ım inşallah sağlıkla keyifle yaparız yaDenizadacim söylemiş evet 29 Ağustos canım. Çok endişeliyim bugün yine 11binleri gördük vaka sayısında. Bu 10 günde 20 binlere çıkar zaten düğüne 1 ay kaldı o zamana bittik gibi geliyor bana.
İnşallah canım ya bir bitse biz de şükür desek...Hiç sıkma kendini canım Allah büyük dur bakalım belki de sorun olmaz evet sayılar artıyor ama belki az gelen olur ama yine yapcaz birşeyler umudunu kaybetme kazasız belasız bi atlatsaydık şu süreci çok rahat edecektik Allah'ım inşallah sağlıkla keyifle yaparız ya
Ben de öyleyim. Zaten kısıtlama falan ne olursa olsun nikahtan falan da gitsem ertelemeyeceğim. O streslere gelemem gerçekten bitsin artık evime ısınayım düzenimi kurayım istiyorum. İnşallah buraya ağustosta güzel anılarımızı anlatabiliriz... Senin kaçındaydı canım?O kadar stresliyimki bende anlatamam ya artık bitsin de kurtulalım istiyorum gerçekten çekilir dert değil ya zaten zor sıkıntılı bi süreç birde virüs var
Benim 10 unda canım valla her sabah sıkıntıyla uyanıyorum çokta az kaldı halada herşeyim tam değil inanılmaz yoğunum bu yoğunluk bu stres bi yandan işe gidiyorum bi yandan düğün işleri,her kafadan bi ses çıkıyor.Bende öyle bişey olsa ertelemem nikah yapar geçerim daha uğraşmam hayatımız bu değil ya aylardır tek gündemimiz bu başka bişey düşünemiyoruz.Düşünsene 3 saat eğlenecez çektiğimiz çileye bak oldu mu olacak mı kapanır mı kafa burda hep.Geçenlerde nişanlımla TV karşısında oturup film izledik hiç bişey düşünmedim o an o kadar keyif aldım ki dedim bizim hayatımız böyle geçecek esas hayat buydu aslındaİnşallah canım ya bir bitse biz de şükür desek...
Ben de öyleyim. Zaten kısıtlama falan ne olursa olsun nikahtan falan da gitsem ertelemeyeceğim. O streslere gelemem gerçekten bitsin artık evime ısınayım düzenimi kurayım istiyorum. İnşallah buraya ağustosta güzel anılarımızı anlatabiliriz... Senin kaçındaydı canım?
Canınızı sıkmayın kızlar. Kısıtlamalar gelse bile düğününüzü en kötü ihtimalle kısıtlamalı yaparsınız yani 4 saat değil de 2 saat gibi. Komple iptali olmaz. Canınızı sıkmayınBenim 10 unda canım valla her sabah sıkıntıyla uyanıyorum çokta az kaldı halada herşeyim tam değil inanılmaz yoğunum bu yoğunluk bu stres bi yandan işe gidiyorum bi yandan düğün işleri,her kafadan bi ses çıkıyor.Bende öyle bişey olsa ertelemem nikah yapar geçerim daha uğraşmam hayatımız bu değil ya aylardır tek gündemimiz bu başka bişey düşünemiyoruz.Düşünsene 3 saat eğlenecez çektiğimiz çileye bak oldu mu olacak mı kapanır mı kafa burda hep.Geçenlerde nişanlımla TV karşısında oturup film izledik hiç bişey düşünmedim o an o kadar keyif aldım ki dedim bizim hayatımız böyle geçecek esas hayat buydu aslında
Bence de ya tam anlamıyla kapatmazlar Ağustos yaz daha en erken Eylül belkiCanınızı sıkmayın kızlar. Kısıtlamalar gelse bile düğününüzü en kötü ihtimalle kısıtlamalı yaparsınız yani 4 saat değil de 2 saat gibi. Komple iptali olmaz. Canınızı sıkmayın