- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
dyson, beko ve arçeliğinde güzel canımKızlar aranızda kablosuz süpürge alan ya da kullanan var mı? Tavsiye vereceğiniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dyson, beko ve arçeliğinde güzel canımKızlar aranızda kablosuz süpürge alan ya da kullanan var mı? Tavsiye vereceğiniz var mı?
Dyson kablolu ve kablosuzu kullanıyorum tavsiye ederimKızlar aranızda kablosuz süpürge alan ya da kullanan var mı? Tavsiye vereceğiniz var mı?
Bana hiç bir şey sormadı sadece mehir hakkı olarak ne istiyorsun dedi.Kızlar imam nikahında ne soruluyor
Hangi serisini kullanıyorsun? Tetiğe basılı tutma işlemi beni biraz caydırdı açıkçası roidmi x20ye kaydım biraz ama ah bu kararsızlıkDyson kablolu ve kablosuzu kullanıyorum tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım arcelige bakmamıştım bi bakiyimdyson, beko ve arçeliğinde güzel canım
Peki mehir hakkı ne isteniyorBana hiç bir şey sormadı sadece mehir hakkı olarak ne istiyorsun dedi.
V8 kullanıyorum bekarlık evimden kalma. Evlenince kablolusunu da aldım. Kabloluyu büyük temizlik için kullanıyorum kablosuzu robot süpürgem yokken çok kullanıyordum ama artık robot var o yüzden öyle duruyor yerinde.Hangi serisini kullanıyorsun? Tetiğe basılı tutma işlemi beni biraz caydırdı açıkçası roidmi x20ye kaydım biraz ama ah bu kararsızlık
Bende de robot var da kablolu almayıp sadece kablosuz alsam yeterli gelir mi acaba robotla birlikteV8 kullanıyorum bekarlık evimden kalma. Evlenince kablolusunu da aldım. Kabloluyu büyük temizlik için kullanıyorum kablosuzu robot süpürgem yokken çok kullanıyordum ama artık robot var o yüzden öyle duruyor yerinde.
Evet gelir kablolu ve robot kullanıyorum kablosuz hiç kullanmıyorum.Bende de robot var da kablolu almayıp sadece kablosuz alsam yeterli gelir mi acaba robotla birlikte
Ben bilezik istedimPeki mehir hakkı ne isteniyor
Hayırlı olsun canım, çok mutlu olKızlar dün akşam kınam oldu. Yazlık sitemizde ortak alanda yaptık sitedeki komsularımızın da katılımıyla. Hiç organizasyon falan tutmadık herşeyi kendimiz yaptık. son hafta karar verdik hatta. Çok güzel geçti 12'ye kadar müzik dans oynama sampanya patlatma hepsini yaptık resmen düğün gibiydi benim için :)) pazartesi de nikah var
Canım yarın nikahın İnşallah gönlünce geçerKızlar dün akşam kınam oldu. Yazlık sitemizde ortak alanda yaptık sitedeki komsularımızın da katılımıyla. Hiç organizasyon falan tutmadık herşeyi kendimiz yaptık. son hafta karar verdik hatta. Çok güzel geçti 12'ye kadar müzik dans oynama sampanya patlatma hepsini yaptık resmen düğün gibiydi benim için :)) pazartesi de nikah var
Yaa ne güzel mutluluklar dilerim tadını çıkarınNikahı after party'i dün atlattık oh dedim sükür rahatladım. Cok güzel gecti. iyi ki düğün yapmamısız kalabalık arkadas grubu aksam eğlencesine gittik resmen arkadaslar arası düğün gibiydi cokkkk eğlendik cuma sabah balayına gidiyoruz
Oh sefanız olsun mutluluklar canımNikahı after party'i dün atlattık oh dedim sükür rahatladım. Cok güzel gecti. iyi ki düğün yapmamısız kalabalık arkadas grubu aksam eğlencesine gittik resmen arkadaslar arası düğün gibiydi cokkkk eğlendik cuma sabah balayına gidiyoruz
Çok mutlu olunNikahı after party'i dün atlattık oh dedim sükür rahatladım. Cok güzel gecti. iyi ki düğün yapmamısız kalabalık arkadas grubu aksam eğlencesine gittik resmen arkadaslar arası düğün gibiydi cokkkk eğlendik cuma sabah balayına gidiyoruz
Düğünüm, kınam hepsi çok güzel geçtip u d r a şekerim senin kına nasıl geçti