2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Tam beklediğim gibi oldu düğünümde kısıtlama olmayacak, boşa ertelemiş olmamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum 😂
Kınam kısıtlı diğeri kısıtsız ikisini de denemiş olcam sanırım 🤷🏻‍♀️
evlenenler kervanına katılıp şu stresi atmak istiyorum artık 🤦🏻‍♀️

Tam beklediğim gibi oldu düğünümde kısıtlama olmayacak, boşa ertelemiş olmamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum 😂
Kınam kısıtlı diğeri kısıtsız ikisini de denemiş olcam sanırım 🤷🏻‍♀️
evlenenler kervanına katılıp şu stresi atmak istiyorum artık 🤦🏻‍♀️
Kuzu zaten hiçbir düğünde kısıtlama yoktu yani en azından mesela biz gece 1e kadar eğlendik, düğünümüz kınamız yemekliydi hatta düğün alkollüydü, yani sözde kısıtlama vardı sadece.

Kuzu zaten hiçbir düğünde kısıtlama yoktu yani en azından mesela biz gece 1e kadar eğlendik, düğünümüz kınamız yemekliydi hatta düğün alkollüydü, yani sözde kısıtlama vardı sadece.
Bizim kına için olan düğün salonu 10 da müziği kapatacakmış :63: bizim de yemekli ama saat sınırlı maalesef
18.00 de başlatıp 22.00 de bitireceğiz
Oyun vs kısıtlama yok ama saat olarak 22 de bitmesini istemezdim düğünümün. Burda da seninki gibi olsaydı keşke

Bir de bizim akrabalar çok sorunlu. Nasıl döneceğiz, kesin ceza yeriz vs vs bıktırdılar beni. Ay o kadar korkuyosanız gelmeyin de diyemiyorum
En azından düğünümde bu muhabbet olmayacak💃🏻

Merhaba düğünde dans müziği olarak neler seçtiniz acaba🙈
Ay tenli kadin ufuk beydemir bu sarki dans icin nasıl olur acaba😬

Müziği seçmek bile zor☺️
Valla birilerine söyleyince aman ne kadar abartıyorsunuz her şeyi düşünüyorsunuz diyorlar ama sonra bu işi salona bırakırsanız nikahına beni çağır sevgilim i açıyor arkadaşın dediği gibi😂 o yüzden düşüneceğiz, düşünmeliyiz özel olsun güzel olsun😂

Özledim ben burayı ya naptınız evlilik nasıl gidiyor

Hepiniz yuvalarınızda huzurla, sağlıkla yaşayın, hep mutlu olun inşallah💐 bizler de hayırlısıyla bir atlatsaydık🙈 unutmayın bizleri de he vereceğiniz bir tavsiye, bir fikir olur hepsi çok kıymetli oluyor bu süreçte🥰
Çok stresli bir süreç biliyorum ama sakin olun hepsi geçiyor geriye niye keyif almamışım ki diyorsunuz. Ben son gün evlenmesem mi acaba diyordum 😁🤭

Hepiniz yuvalarınızda huzurla, sağlıkla yaşayın, hep mutlu olun inşallah💐 bizler de hayırlısıyla bir atlatsaydık🙈 unutmayın bizleri de he vereceğiniz bir tavsiye, bir fikir olur hepsi çok kıymetli oluyor bu süreçte🥰
Stres yapma hiç. Gerçekten herşey çorap söküğü gibi halloluyor.

X