2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bende haziran geliniyim kizlar 🥰 10 sene sonunda farkli ulkelerden kavustuk cok sukur.. Hatta evlenir evlenmez birde hamile kaldik 😅 Hayirlisiyla sizde gonlunuze gore gecirirsiniz bu donemleri, stresli zor ama inanin dugunden sonra hersey bitiyor 🙏🏻❤️

Bende haziran geliniyim kizlar 🥰 10 sene sonunda farkli ulkelerden kavustuk cok sukur.. Hatta evlenir evlenmez birde hamile kaldik 😅 Hayirlisiyla sizde gonlunuze gore gecirirsiniz bu donemleri, stresli zor ama inanin dugunden sonra hersey bitiyor 🙏🏻❤️
Bende haziran geliniydim ve bizde 7 yıl sonra farklı şehirlerde yaşıyorduk, kavuştuk. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Hemen bebiş istemiş mıydınız :)

Merhaba kızlar 1 hafta sonra düğünüm var. Ama gelen yok. Sadece dayı amca hala filan geliyor. Yaşadığımız yerde akraba yok. Herkes uzaktan geliyor.herkes bi bahane bulup gelemiceğini söylüyor. 50 kişi filan anca olcak. Moralim bozuldu. Damat tarafı dicek kimseniz gelmedi.biz o kadar herkesin düğününe gittik. Uzak yakın farketmeksizin. Kafamı takmayayım diyorum ama takıyorum. Keşke nikah yapıp geçseydik 😢
Benim nikahımda kısıtlamdan dolayı sadece yakınlarım geldi. Gayet güzeldi az ve öz. Kafanızı takmayın o günün mutluluğuna odaklanın. İnanın daha güzel oluyor boş kalabalıktansa az insan 💁🏻‍♀️

Şekerim neden kafana takıyorsun ki? Biz ilk etapta 500-800 kişilik bir düğün planladık. Cevremiz genis iki taraftanda. Baktık ki vakalar düsmüyor sayıyı 200e cektik. 100 kisi ben 100 kisi esim cagırdı, düğün mekanı yine 650 kisilik para aldı ama olsun, en sevdiklerimizle daha güvenilir hastalıksız rahat ve son derece eglenceli bir düğün yaşadık. Bence canını sıkma ve günün keyfine var 🤌
Öyle yapcam artık valla stresten hiç uçuk çıkmayan bende uçuk çıktı. Sürekli bir sorun çıkıyor bi an önce atlatsam evime yerleşsem diyorum ya ne zor işlermiş

Öyle yapcam artık valla stresten hiç uçuk çıkmayan bende uçuk çıktı. Sürekli bir sorun çıkıyor bi an önce atlatsam evime yerleşsem diyorum ya ne zor işlermiş
Hiç kafana takma Allah’a dua et o gün mutlu olayım diye gelen gelir bendede kız tarafı yoktu bildiğin yoktu sende yine var ufak tefek dayı falan.Benim çekirdek ailem vardı bi de arkadaşlarım geldi ailende sorun çıkaran kardeşlerim vardı ve düğün bitmeden çıkıp gittiler bi tanesi gelmese daha iyiydi ama yinede mutlu oldum bi şekilde Allah tarafından diye düşünüyorum.Sende dua et mutlu olursun inşallah gerçekten vardır bundada bi hayır

Bende haziran geliniydim ve bizde 7 yıl sonra farklı şehirlerde yaşıyorduk, kavuştuk. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Hemen bebiş istemiş mıydınız :)
Masallah mutlulugunuz daim olsun :) Ben 30 esim 33 yasinda, esim bu yuzden biraz korkuyordu etrafinda da cok arkadasi var olmayan. Korunmayi istemedi hemen olmaz zaten dedi 🤓 Sonuc: 1 hafta sonra hamile kalmisim 😅 Yani yas itibariyle cok ertelemeyi dusunmuyorduk ama ben soyle 1 sene dusunmuyordum aslinda. Belcikadan kalktim geldim alisip gezip tozmak istedim amma hayirlisi boyleymis :) Belki alismam icin daha kolay olur bilemiyorum :)

Siz kac yasindasiniz? Bebis ne zaman dusunuyorsunuz? 😊

Masallah mutlulugunuz daim olsun :) Ben 30 esim 33 yasinda, esim bu yuzden biraz korkuyordu etrafinda da cok arkadasi var olmayan. Korunmayi istemedi hemen olmaz zaten dedi 🤓 Sonuc: 1 hafta sonra hamile kalmisim 😅 Yani yas itibariyle cok ertelemeyi dusunmuyorduk ama ben soyle 1 sene dusunmuyordum aslinda. Belcikadan kalktim geldim alisip gezip tozmak istedim amma hayirlisi boyleymis :) Belki alismam icin daha kolay olur bilemiyorum :)

Siz kac yasindasiniz? Bebis ne zaman dusunuyorsunuz? 😊
Teşekkür ederim sizde hep mutlu olun 😇 ikimizde 28 yaşındayız en az 2 yıl istemiyoruz bebiş hayırlısı tabi 🙂
Bende ailemden uzak bir şehire gelin geldiğim için alışma aşamasındayım henüz.

Güzel gidiyor ya kafam rahatladı benim senin nasıl gidiyor
Eh işte. Biraz bocalıyorum ben, pek bilmediğim bir yere taşındığım için. İstanbul'da bir yakadan ötekine taşınınca sanki şehir değiştirmiş gibi oluyormuşsun çok garip. Sıkılıyorum, dışarı çıksam burada pek gezilecek yer de yok.. Aileme gitsem epey uzak, eşim işteyken olmaz bu sefer ona yetişemem diye gidemiyorum sürekli.

Ev işleriyle oyalanıyorum, bu defa da bomboş bir gün geçirmiş gibi hissediyorum falan değişik bir ruh halim var iki gündür. Umarım bir çözüm bulurum yoksa anksiyete hali başlıyor ufaktan, ruhum daralıyor bazen.

Evet benimde son 5 gün ve ilk defa bugün bir ruh hali daralması aşırı stres böyle kafanın aşırı yoğun olması gibi bir durumla baş etmeye calısıyorum.

Sanırım işin stresi beni daha yeni sardı

Eh işte. Biraz bocalıyorum ben, pek bilmediğim bir yere taşındığım için. İstanbul'da bir yakadan ötekine taşınınca sanki şehir değiştirmiş gibi oluyormuşsun çok garip. Sıkılıyorum, dışarı çıksam burada pek gezilecek yer de yok.. Aileme gitsem epey uzak, eşim işteyken olmaz bu sefer ona yetişemem diye gidemiyorum sürekli.

Ev işleriyle oyalanıyorum, bu defa da bomboş bir gün geçirmiş gibi hissediyorum falan değişik bir ruh halim var iki gündür. Umarım bir çözüm bulurum yoksa anksiyete hali başlıyor ufaktan, ruhum daralıyor bazen.
Canım genel bi boşluğa düşme hali bendede oldu ben spora başlamak istiyorum düğünden önce gidiyodum hem spor mutluluk hormonu salgılıyor ya bu negatif duygulardan uzaklaşıyor insan iyi geliyor sende bu tarz bişeye başlayabilirsin

Selamlar, son birkaç sayfayı okudum da çoğunuz evlenip gitmişsiniz Allah mutlu etsin hepinizi. Bende hayırlısıyla Kasım gelini olucam inşallah. Aynı stresi yaşayanlarla konuşmak insanı biraz rahatlatıyor en azından diye bende aranıza katıldım 🌸

Selamlar, son birkaç sayfayı okudum da çoğunuz evlenip gitmişsiniz Allah mutlu etsin hepinizi. Bende hayırlısıyla Kasım gelini olucam inşallah. Aynı stresi yaşayanlarla konuşmak insanı biraz rahatlatıyor en azından diye bende aranıza katıldım 🌸
Hoşgeldin umarım kolaylıkla ve güzel bi şekilde atlatırsın bu süreci

merhabaa :KK25: bende kasım gelini olacağım inşallah. Nasıl gidiyor hazırlıkların ? Benidee aldı bir stres
Sen düğün mü yapacaksın nikah mı canım

Canım genel bi boşluğa düşme hali bendede oldu ben spora başlamak istiyorum düğünden önce gidiyodum hem spor mutluluk hormonu salgılıyor ya bu negatif duygulardan uzaklaşıyor insan iyi geliyor sende bu tarz bişeye başlayabilirsin
Sporu ben de düşünüyorum canım yapabilirim haklısın.

X