2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Benim 10 unda canım valla her sabah sıkıntıyla uyanıyorum çokta az kaldı halada herşeyim tam değil inanılmaz yoğunum bu yoğunluk bu stres bi yandan işe gidiyorum bi yandan düğün işleri,her kafadan bi ses çıkıyor.Bende öyle bişey olsa ertelemem nikah yapar geçerim daha uğraşmam hayatımız bu değil ya aylardır tek gündemimiz bu başka bişey düşünemiyoruz.Düşünsene 3 saat eğlenecez çektiğimiz çileye bak oldu mu olacak mı kapanır mı kafa burda hep.Geçenlerde nişanlımla TV karşısında oturup film izledik hiç bişey düşünmedim o an o kadar keyif aldım ki dedim bizim hayatımız böyle geçecek esas hayat buydu aslında 😀
Yaa cidden hiçbir şey düşünmediğimiz bir an yok eksiklerdir, eşyalardır derken aklımız hep dolu... İnşallah evlendiğimizde bir oh deriz Allah başka dertler vermesin..

Canınızı sıkmayın kızlar. Kısıtlamalar gelse bile düğününüzü en kötü ihtimalle kısıtlamalı yaparsınız yani 4 saat değil de 2 saat gibi. Komple iptali olmaz. Canınızı sıkmayın ❤️
İnşallah canım ya kısıtlamalı olsa da olur benim için sorun değil. Aslında düğünü nikaha çevirmek zorunda kalsak yine düğün mekanımızda yapabilsek o da benim için dert değil. Ben en çok kınaya üzülürüm iptal olursa çünkü çok hevesim var nedense🙈 Allah nasip etsin. Senin nasıl gidiyor evlilik? Umarım çok çok mutlusundur az stres çekmedin sen de..
Bence de ya tam anlamıyla kapatmazlar Ağustos yaz daha en erken Eylül belki
Ağzınızdan bal damlıyor valla😍 belki il il kısıtlama getirirler, belki aşı olmayanları düğünlere almazlar falan böyle şeyler yapabilirler ağustos ayı çok vaka artarsa🙄

İnşallah canım ya kısıtlamalı olsa da olur benim için sorun değil. Aslında düğünü nikaha çevirmek zorunda kalsak yine düğün mekanımızda yapabilsek o da benim için dert değil. Ben en çok kınaya üzülürüm iptal olursa çünkü çok hevesim var nedense🙈 Allah nasip etsin. Senin nasıl gidiyor evlilik? Umarım çok çok mutlusundur az stres çekmedin sen de..

Ağzınızdan bal damlıyor valla😍 belki il il kısıtlama getirirler, belki aşı olmayanları düğünlere almazlar falan böyle şeyler yapabilirler ağustos ayı çok vaka artarsa🙄
Merak etme yasaklansa bile yaparsınız. Benim kına yasak olmasına rağmen haziranın ilk haftasında oldukça lüks ve gösterişli bir kınam oldu hem de gizli saklı kapalı mekanda da değil. Girişte kocaman kocaman x gelinin kınası falan yazıyordu düşün. O yüzden rahat olun diyorum. O stresler sıkıntılar hep unutuluyor. Hatta keşke az erteleyip ailemle kalsaydım bile diyor insan.

Kötüyü düşünmeyelim canım gönlümüze göre yapıcaz inşallah herşeyi

Merak etme yasaklansa bile yaparsınız. Benim kına yasak olmasına rağmen haziranın ilk haftasında oldukça lüks ve gösterişli bir kınam oldu hem de gizli saklı kapalı mekanda da değil. Girişte kocaman kocaman x gelinin kınası falan yazıyordu düşün. O yüzden rahat olun diyorum. O stresler sıkıntılar hep unutuluyor. Hatta keşke az erteleyip ailemle kalsaydım bile diyor insan.
Yaa inşallah dediğin gibi olur vakalar hızla artınca korkuyorum anlık bi bunalıma giriyorum ama moral oldu bu dediklerin canım sağ ol❤️

Kızlar ilk dans müziği seçemedik var mı öneriniz şöyle klasiklerin dışında
Canım hiç güzel bir müzik bulamadım ben o yüzden klasik bir şey olacak gibi. Cem Adrian, Günay Acar ile beraber Pervane şarkısını söylemiş. Sanırım biz o şarkıda ilk dansımızı yapacağız.

Canım hiç güzel bir müzik bulamadım ben o yüzden klasik bir şey olacak gibi. Cem Adrian, Günay Acar ile beraber Pervane şarkısını söylemiş. Sanırım biz o şarkıda ilk dansımızı yapacağız.
Ayy bizim de ilk dans müziğimiz o şarkıydı sanki 10 saat gibi geldi heyecandan bitmedi şarkı bir türlü 😂

Allah'ım ne zor işler dans kursu araştırdık bakıyoruz videolara o kadar yapmacık yapmacık hareketler hiç olmuyor yani gitmesek hiç bilmiyoruz çok arada kalmış bi durum neyse 3 dk geçip bitecek

Allah'ım ne zor işler dans kursu araştırdık bakıyoruz videolara o kadar yapmacık yapmacık hareketler hiç olmuyor yani gitmesek hiç bilmiyoruz çok arada kalmış bi durum neyse 3 dk geçip bitecek
yapmacık hareketler estetik olmayan çiftlerle bütünleşince çok komik duruyo İmkan varsa evde çalışın biz öyle yaptık saçma sapan hareketler yerine 3-4 figürle hallettik dans şarkısınıda kısa tuttuk kimse sıkılmadı :)

Kız iyi uğraşabiliyorsunuz ben kafamı kaldıramayacak döneme girdim şu an. Her güne bir iş var, dans kursuna hiç vaktimiz yok. Evde bir iki prova yapma fırsatımız olursa öpüp başıma koyucam😅

yapmacık hareketler estetik olmayan çiftlerle bütünleşince çok komik duruyo İmkan varsa evde çalışın biz öyle yaptık saçma sapan hareketler yerine 3-4 figürle hallettik dans şarkısınıda kısa tuttuk kimse sıkılmadı :)
Ben de öyle düşünüyorum ya. Şarkının ortasında falan bir döndürsün beni, sonra devamında müziğe göre yapabileceğimiz bir güzel hareket varsa onu yapalım, sonunda da yana doğru yatırma hareketi oluyor ya onunla bitirelim diyorum🙈 daha ne olsun yani sonra onu da yapalım bunu da yapalım derken cidden komedi olacak halimiz. İsteği olup yapabilenlere saygım sonsuz ama bizden çıkmaz o showlar malesef😅

Biz o kadar dans edemiyoruz ki iki figür göstersin rezil olmayacak kadar diyoruz

Kız iyi uğraşabiliyorsunuz ben kafamı kaldıramayacak döneme girdim şu an. Her güne bir iş var, dans kursuna hiç vaktimiz yok. Evde bir iki prova yapma fırsatımız olursa öpüp başıma koyucam😅
Bende ölüyorum yorgunluktan hergün bi işimiz var sabahtan akşama kadar işim var ayrıntılar bitmiyor damatlığı bile bugün aldık 1 hafta kaldı kafayı yiycem 😅🙈 cilt bakımına gideyim diyodum zaman yok,dans şarkımızı seçemiyoruz bir yandan işe gidiyorum siz benim yaptığımı yapmayın bitsin gitsin kafa rahat edin ben son dk ya kadar doluyum şuan

Bende ölüyorum yorgunluktan hergün bi işimiz var sabahtan akşama kadar işim var ayrıntılar bitmiyor damatlığı bile bugün aldık 1 hafta kaldı kafayı yiycem 😅🙈 cilt bakımına gideyim diyodum zaman yok,dans şarkımızı seçemiyoruz bir yandan işe gidiyorum siz benim yaptığımı yapmayın bitsin gitsin kafa rahat edin ben son dk ya kadar doluyum şuan
Allah kolaylık versin canım, hic stres olmamak lazım aslında her şey halloluyor ama yapamıyoruz işte🙈

X