Kuzu zaten hiçbir düğünde kısıtlama yoktu yani en azından mesela biz gece 1e kadar eğlendik, düğünümüz kınamız yemekliydi hatta düğün alkollüydü, yani sözde kısıtlama vardı sadece.Tam beklediğim gibi oldu düğünümde kısıtlama olmayacak, boşa ertelemiş olmamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Kınam kısıtlı diğeri kısıtsız ikisini de denemiş olcam sanırım
evlenenler kervanına katılıp şu stresi atmak istiyorum artık
Bizim kına için olan düğün salonu 10 da müziği kapatacakmışKuzu zaten hiçbir düğünde kısıtlama yoktu yani en azından mesela biz gece 1e kadar eğlendik, düğünümüz kınamız yemekliydi hatta düğün alkollüydü, yani sözde kısıtlama vardı sadece.
Merhaba, çok ayrılık ve özlem şarkısı gibi geliyor bana. İlk dans için uygun gelmedi. Ben de araştırıyorumMerhaba düğünde dans müziği olarak neler seçtiniz acaba
Ay tenli kadin ufuk beydemir bu sarki dans icin nasıl olur acaba
Müziği seçmek bile zorMerhaba, çok ayrılık ve özlem şarkısı gibi geliyor bana. İlk dans için uygun gelmedi. Ben de araştırıyorum
Valla birilerine söyleyince aman ne kadar abartıyorsunuz her şeyi düşünüyorsunuz diyorlar ama sonra bu işi salona bırakırsanız nikahına beni çağır sevgilim i açıyor arkadaşın dediği gibiMüziği seçmek bile zor
Evet ne stres çektik valla bazen evli olduğumuza inanmıyoruz eşimleÖzledim ben burayı ya naptınız evlilik nasıl gidiyor
Dış çekim fotoğraflarına bakıp iç geçiriyorum keşke bu kadar stres yapmasaydım diyeEvet ne stres çektik valla bazen evli olduğumuza inanmıyoruz eşimle
Şu anlık sıkıntı yok güzel gidiyor
sizin nasıl gidiyor ?
Bende durup durup ya biz evli miyiz şimdi diyorumEvet ne stres çektik valla bazen evli olduğumuza inanmıyoruz eşimle
Şu anlık sıkıntı yok güzel gidiyor
sizin nasıl gidiyor ?
Ayy evet bende ne yemek yapacağımı bulunca devamı geliyor da sıkıntı yemek bulmak daBende durup durup ya biz evli miyiz şimdi diyorumbizim de sıkıntı yok yemek yapmaya çalışıyorum sadece
Ya telegramda yemek kanalları var ben onlardan bakıp yapıyorumAyy evet bende ne yemek yapacağımı bulunca devamı geliyor da sıkıntı yemek bulmak da
Çok stresli bir süreç biliyorum ama sakin olun hepsi geçiyor geriye niye keyif almamışım ki diyorsunuz. Ben son gün evlenmesem mi acaba diyordumHepiniz yuvalarınızda huzurla, sağlıkla yaşayın, hep mutlu olun inşallahbizler de hayırlısıyla bir atlatsaydık unutmayın bizleri de he vereceğiniz bir tavsiye, bir fikir olur hepsi çok kıymetli oluyor bu süreçte
Stres yapma hiç. Gerçekten herşey çorap söküğü gibi halloluyor.Hepiniz yuvalarınızda huzurla, sağlıkla yaşayın, hep mutlu olun inşallahbizler de hayırlısıyla bir atlatsaydık unutmayın bizleri de he vereceğiniz bir tavsiye, bir fikir olur hepsi çok kıymetli oluyor bu süreçte