Yaz yağmuru hemen geçer, belki yağmaz bileDüğün yapamadığım için en azından gençlerle eğlence yapalım dedik. Alkollü 30 kişi olucaz.
Yaaaa bak kız almada giyicem oynicam nikah neyse hadi 30dk falan desek takılarla ay bide akşam annem diyoki eğlenceye gelinlikle gitceksin o kadar diktirdin 15dk için mi dedi.. Resmen nefes alamıyorum hahahaha aymı durumdayız. Eğlencede çıkarıyım diyorum hayır valla annen olmam diyor hahahŞu an gözümde sabahtan akşama kadar gelinlikle durmak çok büyüdü belki saçma gelecek ama
Dün provada yarım saat üstümdeydi o halde bile yoruldum arkası da ipli iyice sıktıkça sıkıyolar
Kuaförde bi giycem, kız almadır düğündür nerdeyse 12 saat üstümde olcak vahşetttt
üstüne 2 gün sonra yine giy dış çekimde aynı eziyet
Merhaba gelin almada elbise giyebilirsiniz yaz günü daha hoş olur ben öyle yapcam şahsen artık çekimi de çoğu kişi elbise ile yapıyorYaaaa bak kız almada giyicem oynicam nikah neyse hadi 30dk falan desek takılarla ay bide akşam annem diyoki eğlenceye gelinlikle gitceksin o kadar diktirdin 15dk için mi dedi.. Resmen nefes alamıyorum hahahaha aymı durumdayız. Eğlencede çıkarıyım diyorum hayır valla annen olmam diyor hahah
Cidden hiç böyle hayal etmemiştim ya üstümdeyken iyi hoş da yarım saate pert oluyorum benYaaaa bak kız almada giyicem oynicam nikah neyse hadi 30dk falan desek takılarla ay bide akşam annem diyoki eğlenceye gelinlikle gitceksin o kadar diktirdin 15dk için mi dedi.. Resmen nefes alamıyorum hahahaha aymı durumdayız. Eğlencede çıkarıyım diyorum hayır valla annen olmam diyor hahah
canım bende arkadaşlarla yapmayı düşünüyorum da nerden başlıcam napcam bilmiyorum bahsetsene biraz bana da fikir olsun 6 tane kadehim var bride kuşağım tacım nedime bileklikleri dövmeleri var ama balon falan almadım büyük ihtimal evde yaparım diye düşünüyorumKızlar evlenenleri çook tebrik ediyorum, hep mutlu olun
Sayfaları yeni okudum, yok evlenmedim daha kınama bile 2 hafta var
Haftaya bekarlığa veda yapmaya karar verdik, bari erteledik içimizde kalanları yapalım dedik..
Onunla uğraştım bir haftam o şekilde geçti gitti.
Gerçekten atlatanlar olarak şanslısınız, saat olayına takılmasak biz de atlatmıştık arada bi bunu düşünüp mutsuz olsam da sonra geçiveriyor
8 kişiyiz biz. 2-3 villa arasında kararsız kaldık önümüzde 1 hafta var onu netleştircez ilk olarak.canım bende arkadaşlarla yapmayı düşünüyorum da nerden başlıcam napcam bilmiyorum bahsetsene biraz bana da fikir olsun 6 tane kadehim var bride kuşağım tacım nedime bileklikleri dövmeleri var ama balon falan almadım büyük ihtimal evde yaparım diye düşünüyorum
anladım sen bayağa kalmalı bir organizasyon yapıyosun, benimki akşamüstü olup yasak saatine kadar falan sürcek bişey, iyi eğlenceler sana şimdiden8 kişiyiz biz. 2-3 villa arasında kararsız kaldık önümüzde 1 hafta var onu netleştircez ilk olarak.
Set halinde aldık içinde balonu, kadehi, bilekliği her şeyi vardı. Kendime beyaz mayo aldım bride yazılı o da
Yiyecek içecek de ayarlandı mı tamamdır. Heh bir de müzik
Çpoook normal ben ev yok işte diye kaç defa ağladım kavga ettim ama bir şekilde bulunuyor hiç merak etme. Bak nerdeyse 2-3aydır burdayız çoğumuz stresten ağlamaktan öldük bittik. Ben daha yapmadım ama evlenenler çok mutlu ve gereksiz üzülmüşüz diyorlar. O yüzden tadını çıkar lütfen dualarım sizlerle hepimiz mutlu olalım inşallah.Evlenenleri çok tebrik ederim kızlar, çok mutlu olun yeni yuvanızdagiremiyorum birkaç gündür buraya, anca yetiştim. Biraz ev telaşına düştük biz de, ev arıyoruz. Bulamayınca da bizde de tartışmalar başladı. İyiyiz normal davranıyoruz şu an ama canım sıkkın tabi. Dua edin çözelim bir an evvel...
Çok tatlıKızlar ben kına düğün falan yapamadığım için kuaför eve gelicek odamda böyle bişey yaptık daha balon falan alıcam nasıl sizce
Çok tatlıı balonlarla da iyice tamamlanırKızlar ben kına düğün falan yapamadığım için kuaför eve gelicek odamda böyle bişey yaptık daha balon falan alıcam nasıl sizce
Evet canım haklısın belki ben de her şey olup bitince öyle düşüneceğim ama şimdi çok içim sıkkınÇpoook normal ben ev yok işte diye kaç defa ağladım kavga ettim ama bir şekilde bulunuyor hiç merak etme. Bak nerdeyse 2-3aydır burdayız çoğumuz stresten ağlamaktan öldük bittik. Ben daha yapmadım ama evlenenler çok mutlu ve gereksiz üzülmüşüz diyorlar. O yüzden tadını çıkar lütfen dualarım sizlerle hepimiz mutlu olalım inşallah.
Gayet güzel olmuş canım daha ne olsunKızlar ben kına düğün falan yapamadığım için kuaför eve gelicek odamda böyle bişey yaptık daha balon falan alıcam nasıl sizce
Evet bu çoook normal sanırım.. Biz de hafta sonu aynı konuşmaları yaşadık. Erkekler gerginliklerini daha farklı şekilde ifade ediyor ve bu direkt olarak soğukluk olarak yansıyor galiba. E böyle olunca haliyle bizde de bir heves kaçması oluyo ama birbirimizden emin olduğumuz müddetçe moral bozmaya hiç gerek yok geçecek bu süreç de :)Allah razı olsun kızlar teşekkür ederim. Ya size bir şey sorucam son günler biliyorsunuz. ve çok kavga ettiğimizi söylemiştim ben büyüttüğüm için. Neyse hallettik sorunları ben susmayı öğrendim artık. Ama eşim eskisi gibi değil. Diyorum ki soğudun mu hiçbir şey için zorunda değilsin diyorum mutlu olmicaksan evlenmek zorunda değilsin diyorum. Yoo aynıyım diyor. Sizde de son günlerde böyle bişey oldu mu ? Heves kaçması gibi ?
çok güzel canım :) bende otelde böyle yapmak istiyorum ama neyle şişirdiniz nasıl tutturdunuz o şekilde , acaba otel duvara falan yapıştırmama müsade eder miKızlar ben kına düğün falan yapamadığım için kuaför eve gelicek odamda böyle bişey yaptık daha balon falan alıcam nasıl sizce
Yavrum bak şimdi o pipetle şişiriliyor helyumla değil. Gösterdim bak biz iple bağladık. İp yerleri vardı. Kornişe bağladık. O gösterdiğim yere pipet sokup şişiriyosun. Pipet içinden çıkıyorçok güzel canım :) bende otelde böyle yapmak istiyorum ama neyle şişirdiniz nasıl tutturdunuz o şekilde , acaba otel duvara falan yapıştırmama müsade eder mi