- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Ben de aynıydım. Çok ciddi kavgalar çıkardım resmen sabrını sınadım. Düğünden bir gün önce kavga çıkardım hatta. Düğün saatine kadar konuşmadımKızlar hepiniz mutlu olun inşallah..Ben çok mutsuzum çünkü şurda 1 hafta kalmadı evlenmeme ve her şeye sorun çıkardığım için nişanlımla konuşmuyoruz.. Şaka gibi.. Mesela arkadaşı aradı bekarlığa veda yapar mıyız diye hayır istemiyorum dedi. Bende niye soruyor vs vs diye kavga ettim. Her şeyi sorun yapıyorum. Ben ben değilim çok değiştim stresten
Dimi bende halen utanıyorum babam aradığında falan nette soyadını ekledim sonra bir utandımBiz balayına geldik. Sanki bizimkilerden gizli çıkmışız gibi geliyor. Babam arayınca sus falan yapıyorum
Ahh son gün bende acayip stresteydim sonra nikah olduğu gibi rahatladım çok değişik duygular gerçekten anın tadını çıkarmaya bak düğünden sonra her şey çok güzel olacak emin ol sakin kalmaya çalışKızlar hepiniz mutlu olun inşallah..Ben çok mutsuzum çünkü şurda 1 hafta kalmadı evlenmeme ve her şeye sorun çıkardığım için nişanlımla konuşmuyoruz.. Şaka gibi.. Mesela arkadaşı aradı bekarlığa veda yapar mıyız diye hayır istemiyorum dedi. Bende niye soruyor vs vs diye kavga ettim. Her şeyi sorun yapıyorum. Ben ben değilim çok değiştim stresten
Çookk teşekkür ederim seninde en güzel şekilde olacak inşallahbak bak bak bu gelin kızlar sessiz kaldı mı evleniyor demek ki çok mutlu ol sorunsuz sıkıntısız yaşamana sevindim ,p u d r a nerelerdesin arkadaşım yoksa sende mi evlendin
İnşallah dediğin gibi olur. Maşallah bu arada sizeBen de aynıydım. Çok ciddi kavgalar çıkardım resmen sabrını sınadım. Düğünden bir gün önce kavga çıkardım hatta. Düğün saatine kadar konuşmadımşimdi çifte kumrular gibi geziyoruz.
İnşallah canım benim. Siz tadını çıkarın bol bol sizede maşallah. Tanımasakta birbirimizi mutlu olmanız benide mutlu ediyorAhh son gün bende acayip stresteydim sonra nikah olduğu gibi rahatladım çok değişik duygular gerçekten anın tadını çıkarmaya bak düğünden sonra her şey çok güzel olacak emin ol sakin kalmaya çalış
Bak diyorum ya yemin ederim son gün öyle sinirlendim ki mesaj attım ona, bu gece düşün iyi bir eş olamayacaksan yolları ayıralım diyeİnşallah dediğin gibi olur. Maşallah bu arada sizeHeran yüzüğü çıkarıp atıcak diye korkuyorum.. şurda kaç güncük kalmış.
Ay lız delisin sennn haaahah bende öyleyim şuan. Neyse balayının tadını çıkar çoooook eğleninnnBak diyorum ya yemin ederim son gün öyle sinirlendim ki mesaj attım ona, bu gece düşün iyi bir eş olamayacaksan yolları ayıralım diyeherkeste var çünkü süreç stresli
Canım yaz yağmuru hemencecik biter öyle sizi etkilemez bence hem bazen görünüyor ama yağmıyor bileAy kızlar şimdi baktım yağışlı gözüküyor İzmir çarşamba günü ben napıcam yaaaaKız alma olucak + nikah + akşam restoranda eğlence olucaktı moralim çok bozuldu Nerde aksilik varsa beni buluyor
İyi yapmışsın canım ben de otelde arkadaşlarla eğlendim, çok keyifliydiKızlar evlenenleri çook tebrik ediyorum, hep mutlu olun
Sayfaları yeni okudum, yok evlenmedim daha kınama bile 2 hafta var
Haftaya bekarlığa veda yapmaya karar verdik, bari erteledik içimizde kalanları yapalım dedik..
Onunla uğraştım bir haftam o şekilde geçti gitti.
Gerçekten atlatanlar olarak şanslısınız, saat olayına takılmasak biz de atlatmıştık arada bi bunu düşünüp mutsuz olsam da sonra geçiveriyor
Biz de uygun fiyatlı villa bulduk 2 gün sadeceİyi yapmışsın canım ben de otelde arkadaşlarla eğlendim, çok keyifliydi
Ay aynen aynen. Keşke stres yerine ailemle olmanın keyfine varsaymışım diyorum. Pişmanım o yüzdenBiz de uygun fiyatlı villa bulduk 2 gün sadece
Otel de iyiymiş aslında nedense hiç otel düşünmemişiz biz
Ayy atlattın ne güzel valla, şu an belki her stresin boş geliyodur sana, hep öyle olur ya :)
Darısı tüm 2021 gelinlerinin başına
İzmirade akşam eğlence yapacak restoran arıyoruz biz de düğün yapmıyoruz sizin hangisi acaba tavsiye verir misiniz varsa bildikleribizAy kızlar şimdi baktım yağışlı gözüküyor İzmir çarşamba günü ben napıcam yaaaaKız alma olucak + nikah + akşam restoranda eğlence olucaktı moralim çok bozuldu Nerde aksilik varsa beni buluyor
Bizde villaya geldik çok memnunuz canım baş başa kalmak için özellikle de havuzu çok güzelBiz de uygun fiyatlı villa bulduk 2 gün sadece
Otel de iyiymiş aslında nedense hiç otel düşünmemişiz biz
Ayy atlattın ne güzel valla, şu an belki her stresin boş geliyodur sana, hep öyle olur ya :)
Darısı tüm 2021 gelinlerinin başına
Biz çiçekli köyde çok güzel bir mekan bulduk saat sıkıntısı yapmıyorlar reklam olmasın diye özelden yazabilirim canım. Müzik istediğin gibi seçebiliyosun fasıllı eğlenceli su akıyor masaların kenarındanİzmirade akşam eğlence yapacak restoran arıyoruz biz de düğün yapmıyoruz sizin hangisi acaba tavsiye verir misiniz varsa bildikleribiz
Düğün yapamadığım için en azından gençlerle eğlence yapalım dedik. Alkollü 30 kişi olucaz.İzmirade akşam eğlence yapacak restoran arıyoruz biz de düğün yapmıyoruz sizin hangisi acaba tavsiye verir misiniz varsa bildikleribiz