2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
ayy bende yaa özellikle salonda ki krem koltuklar geliyo aklıma temizlik denince ya biri bişey dökerse ya kot pantolon boyarsa koltuğu nasıl temizlerim nasıl çıkarırım , ütü çamaşır nasıl hallederim kafamda deli sorular haftada 1 günüm var izinli bakalım nasıl yapıcaz

Kizlar ben nikahı da yaptım dün. Her şey çok güzel oldu. Tek kaygım inşaallah kimseye virüs bulasmamistir. Dün ilk cinsel deneyimimi de yaşadım. Bu konuda tecrübemi merak edene de özelden yazabilirim.

Kizlar ben nikahı da yaptım dün. Her şey çok güzel oldu. Tek kaygım inşaallah kimseye virüs bulasmamistir. Dün ilk cinsel deneyimimi de yaşadım. Bu konuda tecrübemi merak edene de özelden yazabilirim.
Hayırlı olsun canım bende çok heyecanlıyım Perşembe günü olacak inşallah nikahım. Cinsel deneyim değil de ailenden ayrılması çok zor oldu mu

Hayırlı olsun canım bende çok heyecanlıyım Perşembe günü olacak inşallah nikahım. Cinsel deneyim değil de ailenden ayrılması çok zor oldu mu
Ya çok zor olmadı aslında şimdilik çünkü düğün heyecanı yeni bir hayata başlamanın verdiği heyecan o hüznü bastırıyor. Ama tabiki aklıma düşüyor annem özellikle. Özlüyorum

Yani şöyle söyleyeyim canım İstanbul'dayım ben, Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçiyorum ama uç noktalar biraz. Nişanlımın işi o tarafta çünkü. Hadi o mesele değil de sonrasında da yine nişanlımın işi dolayısıyla başka şehirde yaşamamız gerekecek. Bakalım nasıl olacak:)
Hahah bu konuşma bizde de çok geçiyor. Bir şey ayarlıyoruz veya alıyoruz aa diyorum bak ciddiye biniyor iyice, nişanlım da hala mı şaşırıyorsun diyor

Ev işleri konusunda yalnız olmadığımı fark ettim biraz rahatladım şu an Baba evinde yapıyoruz da herhangi bir durumda amaan anneme sorarım veya annem halleder şimdi diye düşünebiliyor insan. Sonuçta evin hanımı başka biri diye çok bir sorumluluk olmuyor ama şimdi evin hanımı bizler olacağız bu çok heyecanlı olduğu gibi stresli de Allah yardımcımız olsun vallahi..

Ay canım benim... Günün birinde illa ki bu olacaktı ama sen de yuvanı kuracaktın bir gün. Kolay değildir tabi senin açından, haklısın Hepimizin buruklukları oluyor işte, benim de ailemle sorunlarım var mesela ondan buruğum. Allah senin de ailenin de yardımcısı olsun, mutlu bir yuva kur inşallah.

Kızlar günaydın, minik bir boşluk bulup bugün yapılacak kınayı dün yaptık. Harikaydı, yani pandemi olmasaydı da aynı şekilde bir kına olurdu tek fark bütün misafirler maskeli hes kodluydu, her aile bir masadaydı ve acık alandı. İkramlar da verildi. Oyunlar oynandı. Coook eğlendim. Darısı düğünün başına

çok sevindim ,darısı düğününe ve başımıza :) yalnız ne ara toparlandınız hadi yapıyoruz diye insanlara haber verdiniz onu merak ettim

kızlar biz düğünü ekimde düşünüyoruz bu yasakla ve pandemi ne olur düğünüm olsun isityorum fikirleriniz neler

çok sevindim ,darısı düğününe ve başımıza :) yalnız ne ara toparlandınız hadi yapıyoruz diye insanlara haber verdiniz onu merak ettim
Şöyle zaten kayınailem başka şehirden gelmişti 1 hazirandaydı ya normalde, kaldılar gitmediler. Önceki akşam salon aradı son dakika gelin covid oldugu icin ertelenen oldugunu benim düğün başka yerde oldugu için ilk aklına benim geldiğimi söyledi. Benim sehrime sadece benim akrabalarım gelecekti bir gün fark oldugu icin herkes zaten hazırlıklıydı. Aradık yarın yapıyoruz dedik. Organizasyon da başka düğününü başka arkadaşına devretti benim paketim vip oldugu için. Öyle halloldu. Ay cok uzun yazdım

Ayyy aşşırı sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…