- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
ayy bende yaa özellikle salonda ki krem koltuklar geliyo aklıma temizlik denince ya biri bişey dökerse ya kot pantolon boyarsa koltuğu nasıl temizlerim nasıl çıkarırım , ütü çamaşır nasıl hallederim kafamda deli sorular haftada 1 günüm var izinli bakalım nasıl yapıcazVar var canım olmaz mı hiçDediğin gibi hiçbir şey yapmayan kızlar değiliz ama kendi evin olduğunda sorumluluklar pek tabi ki artıyor ben de bazen endişeleniyorum bunu kaldıracak gücüm olacak mı diye gözümde büyüyor iş hayatı bi yandan evin işleri bi yandan Ama herkes yapıyor biz niye yapamayalım ki? Geçen gün mobilyaları da alınca işin ciddileştiğini iyice anladım nişanlım diyor ki daha yeni mi anladın
Hayırlı olsun canım bende çok heyecanlıyım Perşembe günü olacak inşallah nikahım. Cinsel deneyim değil de ailenden ayrılması çok zor oldu muKizlar ben nikahı da yaptım dün. Her şey çok güzel oldu. Tek kaygım inşaallah kimseye virüs bulasmamistir. Dün ilk cinsel deneyimimi de yaşadım. Bu konuda tecrübemi merak edene de özelden yazabilirim.
Ya çok zor olmadı aslında şimdilik çünkü düğün heyecanı yeni bir hayata başlamanın verdiği heyecan o hüznü bastırıyor. Ama tabiki aklıma düşüyor annem özellikle. ÖzlüyorumHayırlı olsun canım bende çok heyecanlıyım Perşembe günü olacak inşallah nikahım. Cinsel deneyim değil de ailenden ayrılması çok zor oldu mu
Hayırlısı olsunnn çok sevindimKizlar ben nikahı da yaptım dün. Her şey çok güzel oldu. Tek kaygım inşaallah kimseye virüs bulasmamistir. Dün ilk cinsel deneyimimi de yaşadım. Bu konuda tecrübemi merak edene de özelden yazabilirim.
Yani şöyle söyleyeyim canım İstanbul'dayım ben, Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçiyorum ama uç noktalar biraz. Nişanlımın işi o tarafta çünkü. Hadi o mesele değil de sonrasında da yine nişanlımın işi dolayısıyla başka şehirde yaşamamız gerekecek. Bakalım nasıl olacak:)Var olmaz mı bende anneme hep yardım ederim ev işlerinde iyiyim ama arkamda annem vardı şimdi tek başınayım korkularım var açıkcası. Ne kadar uzaklıkta ki bir yere taşınacaksınız canım bide neden ?
Hahah bu konuşma bizde de çok geçiyor. Bir şey ayarlıyoruz veya alıyoruz aa diyorum bak ciddiye biniyor iyice, nişanlım da hala mı şaşırıyorsun diyorVar var canım olmaz mı hiçDediğin gibi hiçbir şey yapmayan kızlar değiliz ama kendi evin olduğunda sorumluluklar pek tabi ki artıyor ben de bazen endişeleniyorum bunu kaldıracak gücüm olacak mı diye gözümde büyüyor iş hayatı bi yandan evin işleri bi yandan Ama herkes yapıyor biz niye yapamayalım ki? Geçen gün mobilyaları da alınca işin ciddileştiğini iyice anladım nişanlım diyor ki daha yeni mi anladın
Ay canım benim... Günün birinde illa ki bu olacaktı ama sen de yuvanı kuracaktın bir gün. Kolay değildir tabi senin açından, haklısınBende de bir burukluk var ayrılacağım için engelli kardeşim var. Annemi, onu nasıl bırakıcam evliliği erteleyebildiğim kadar ertelemiştim şimdi hala acaba diyorum bırakmamalımıyım bununvicdan azabını bensiz ne yapacaklarını hiç bilmiyorum yoksa diğer her konu bir şekilde hallolur :)
çok sevindim ,darısı düğününe ve başımıza :) yalnız ne ara toparlandınız hadi yapıyoruz diye insanlara haber verdiniz onu merak ettimKızlar günaydın, minik bir boşluk bulup bugün yapılacak kınayı dün yaptık. Harikaydı, yani pandemi olmasaydı da aynı şekilde bir kına olurdu tek fark bütün misafirler maskeli hes kodluydu, her aile bir masadaydı ve acık alandı. İkramlar da verildi. Oyunlar oynandı. Coook eğlendim. Darısı düğünün başına
Şöyle zaten kayınailem başka şehirden gelmişti 1 hazirandaydı ya normalde, kaldılar gitmediler. Önceki akşam salon aradı son dakika gelin covid oldugu icin ertelenen oldugunu benim düğün başka yerde oldugu için ilk aklına benim geldiğimi söyledi. Benim sehrime sadece benim akrabalarım gelecekti bir gün fark oldugu icin herkes zaten hazırlıklıydı. Aradık yarın yapıyoruz dedik. Organizasyon da başka düğününü başka arkadaşına devretti benim paketim vip oldugu için. Öyle halloldu. Ay cok uzun yazdımçok sevindim ,darısı düğününe ve başımıza :) yalnız ne ara toparlandınız hadi yapıyoruz diye insanlara haber verdiniz onu merak ettim
Ayyy aşşırı sevindimmKızlar günaydın, minik bir boşluk bulup bugün yapılacak kınayı dün yaptık. Harikaydı, yani pandemi olmasaydı da aynı şekilde bir kına olurdu tek fark bütün misafirler maskeli hes kodluydu, her aile bir masadaydı ve acık alandı. İkramlar da verildi. Oyunlar oynandı. Coook eğlendim. Darısı düğünün başına
İyi ki ertelememişim çok güzel geçti darısı hepinizin başınaAyyy aşşırı sevindimm
O kadar ay bekledik sonunda mutlu olmana çok sevindim. Bugünde benim kuzenimin kınası yarında nikahı varİyi ki ertelememişim çok güzel geçti darısı hepinizin başına
Yarın benim de nikahım var çok heyecanlıyım ve tuhaf duygular içindeyim. Hiç hazır değilimO kadar ay bekledik sonunda mutlu olmana çok sevindim. Bugünde benim kuzenimin kınası yarında nikahı var
Çok güzel geçicek ilk defa gelinlik giyiceksin prensler gibi olucaksınn. Allahım yüzünü güldürsün inşallahhYarın benim de nikahım var çok heyecanlıyım ve tuhaf duygular içindeyim. Hiç hazır değilim
Ay çok heyecanlı kolay gelsinKızlar bugün düğünüm varcok heyecanlıyım otele geçtim annem ve iki arkadaşımla. Kuaför buraya gelip yapacak.
evet ya herkes gemiyi terkediyorHerkesler evlendi, evleniyor burası durgunlaştı artık