- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy selamm. Dün düğünüm vardı, harikaydı, kuduruk gelin demiş olabilirler arkamdan ahsjdjdjd o kadar oynadım ki, coook keyifliydi, zaman problemi de yaşamadım çünkü deniz kenarında oldu covid olmasa bile 6da başlatacaktım düğünü,, 6da başladık 10da bitirdik gece 1e kadar da after party yaptık. İyi ki ertelememişim kurtulduk bitti. Kınam da yazmıştım zaten aşırı keyifli geçmiştiKızlarrr naptınızzzzzz benim şimdi kuzenimin düğünü oluyor. Maske yok mesafe yok valla Oynadıkta her şeyi de yaptık
Hayırlısı olsunnnn çok sevindim allah bi yastıkta kocatsın kuduruk geliiinnAyy selamm. Dün düğünüm vardı, harikaydı, kuduruk gelin demiş olabilirler arkamdan ahsjdjdjd o kadar oynadım ki, coook keyifliydi, zaman problemi de yaşamadım çünkü deniz kenarında oldu covid olmasa bile 6da başlatacaktım düğünü,, 6da başladık 10da bitirdik gece 1e kadar da after party yaptık. İyi ki ertelememişim kurtulduk bitti. Kınam da yazmıştım zaten aşırı keyifli geçmişti
Darısı hepinizin başına güzel gelinlerimHayırlısı olsunnnn çok sevindim allah bi yastıkta kocatsın kuduruk geliiinn
After partyi nasıl verdinn yavrum bende düşünüyorum ama alkol ve yasak aklımı karıştırıyorrr. Benim sadece nikah olucağı için dedim after veriyim bendeAyy selamm. Dün düğünüm vardı, harikaydı, kuduruk gelin demiş olabilirler arkamdan ahsjdjdjd o kadar oynadım ki, coook keyifliydi, zaman problemi de yaşamadım çünkü deniz kenarında oldu covid olmasa bile 6da başlatacaktım düğünü,, 6da başladık 10da bitirdik gece 1e kadar da after party yaptık. İyi ki ertelememişim kurtulduk bitti. Kınam da yazmıştım zaten aşırı keyifli geçmişti
senin adına ohhh beee darısı da başımıza
ben temmuzun ilk haftasını bekliyorum dua ediyorum bi aksilik bi yasak olmasın,insanlar gelebilsin diye bakalım
Olmaz canım içini ferah tut sayılar sabit aşılar yapılıyorben temmuzun ilk haftasını bekliyorum dua ediyorum bi aksilik bi yasak olmasın,insanlar gelebilsin diye bakalım
Benim düğün yeri Deniz kenarıydı düğünü bitirip ışıkları sadece deniz yerine yansıttık, son ses müzik, yemekleri düğün yerine getirttirdik otel rezervasyonu vardı arkadaşlarımızın yasak falan fa hiç problem olmadı, ben ayı gibi içtimAfter partyi nasıl verdinn yavrum bende düşünüyorum ama alkol ve yasak aklımı karıştırıyorrr. Benim sadece nikah olucağı için dedim after veriyim bende
Biz balayına geldik. Sanki bizimkilerden gizli çıkmışız gibi geliyor. Babam arayınca sus falan yapıyorumSelam kızlar benimde dündü nikahım çok güzel ve sorunsuzdu çok şükür artık evliyiz eve geldik ve inanamadık halen daha sanki memlekete gideceğim birkaç gün sonra gibi geliyor
alemsin ya nereye gittin önerir misin ilk gün deneyiminle ben bodrum-muğla düşünüyorum bi yer ayırmadık spontene gitsek kalcak yer buluruz gibi geliyoBiz balayına geldik. Sanki bizimkilerden gizli çıkmışız gibi geliyor. Babam arayınca sus falan yapıyorum
ohh sefan olsun valla çok sevindim :)Benim düğün yeri Deniz kenarıydı düğünü bitirip ışıkları sadece deniz yerine yansıttık, son ses müzik, yemekleri düğün yerine getirttirdik otel rezervasyonu vardı arkadaşlarımızın yasak falan fa hiç problem olmadı, ben ayı gibi içtim
bak bak bak bu gelin kızlar sessiz kaldı mı evleniyor demek ki çok mutlu ol sorunsuz sıkıntısız yaşamana sevindim , p u d r a nerelerdesin arkadaşım yoksa sende mi evlendinSelam kızlar benimde dündü nikahım çok güzel ve sorunsuzdu çok şükür artık evliyiz eve geldik ve inanamadık halen daha sanki memlekete gideceğim birkaç gün sonra gibi geliyor
Biz göcek rixos a geldik, Mayıs sonu rezervasyonu yaptık hatta burdan biri nişanlısıyla kavga edince ben de aman yapalım demiştim spontane yapmayın kötü odalar kalıralemsin ya nereye gittin önerir misin ilk gün deneyiminle ben bodrum-muğla düşünüyorum bi yer ayırmadık spontene gitsek kalcak yer buluruz gibi geliyo