- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
bende yaaa,kına da açık olcak ama düğünde naptırsam önden prova gibi bi imkanım yok şuan onada ayrı para istiyo ve vaktimde yok çalışıyorum izin aldığımda başka işlerimi halledicem topuz yakışmıyo açık bıraksam gelinliğim dekolteli bi gelinlik değil saçlarım gelinliğimi kapatır mı arkada salık bıraksam yüzümde saç olmayınca suratım kocaman kalıyo bide burnum uzun kemikli tik oldu bende hiç toplamam saçımı sanki saçım açık olunca yandan burnumun kemeri görünmüyomuş gibi geliyoSaçımı ne yaptıracağıma halen karar veremedim kızlar
Nasıl gidiyor hazırlıklarKızlar ben bile deli gibi heyecanlıyım. Sizi düşünemiyorum. Ayın 10undaki bebişler
Ben hariç her şey hazırNasıl gidiyor hazırlıklarBenim Ağustosta olmasına rağmen heyecanlıyım
Ahh çok fena heyecan var hemde uykusuz geceler başladı bendeKızlar ben bile deli gibi heyecanlıyım. Sizi düşünemiyorum. Ayın 10undaki bebişler
Ayy her şey çok güzel olacak peri kızı gibi olacaksın eminimBen hariç her şey hazır
Ay gerginlik geceleri uyuyamama her şey varrr.Nasıl gidiyor hazırlıklarBenim Ağustosta olmasına rağmen heyecanlıyım
Çookk teşekkür ederimAyy her şey çok güzel olacak peri kızı gibi olacaksın eminim
Aynen. Gelinliğimi aldım bugün son provaylaBen hariç her şey hazır
Nssıl olduuuuu içine sindi miiAynen. Gelinliğimi aldım bugün son provaylakuscam strestennnn
Ne yapcaz son 2Aynen. Gelinliğimi aldım bugün son provaylakuscam strestennnn
İnan o heyecanla gelinliğe bile çok detaylı bakamadım anlatamam nası heyecanlıyımNssıl olduuuuu içine sindi mii
Ben de şey dedim sabah, eylüle kadar düğünleri yasaklasalarmışta olurmuş. Aynen bunu dedim sjdkfkflflf günlerce kahrolmamış gibiNe yapcaz son 2
vazgeçsem mi diye bile düşünüyorum sonra kaç yıl bekledin saçmalama diyorum
Ayy evet bende açsalar dedim dedim açtılar şimdi keşke 1 ay daha mı geç alsaydık diyorum. inşallah her şey bitince evimize alışırız hemenBen de şey dedim sabah, eylüle kadar düğünleri yasaklasalarmışta olurmuş. Aynen bunu dedim sjdkfkflflf günlerce kahrolmamış gibi
Ben zaten ailemden farklı şehirde çalışıyorum. Yine farklı bir yere geçeceğim. Ama yine de çok feciyimAyy evet bende açsalar dedim dedim açtılar şimdi keşke 1 ay daha mı geç alsaydık diyorum. inşallah her şey bitince evimize alışırız hemenkafam da deli sorular yapabilirim acaba vs. ailemden farklı şehirde yaşayacağım çünkü
Ben de ailemden biraz uzakta yaşayacağım canım, sonra da daha da uzaklara gideceğim şehir değiştireceğim hatta. Ben de şimdiden çok stresliyim. Yapabilir miyim acaba diyorum. Hani şu büyüklerin hep dediği laflar var ya 'evi çekip çevirebilmen lazım' gibiAyy evet bende açsalar dedim dedim açtılar şimdi keşke 1 ay daha mı geç alsaydık diyorum. inşallah her şey bitince evimize alışırız hemenkafam da deli sorular yapabilirim acaba vs. ailemden farklı şehirde yaşayacağım çünkü
Var olmaz mı bende anneme hep yardım ederim ev işlerinde iyiyim ama arkamda annem vardı şimdi tek başınayım korkularım var açıkcası. Ne kadar uzaklıkta ki bir yere taşınacaksınız canım bide neden ?Ben de ailemden biraz uzakta yaşayacağım canım, sonra da daha da uzaklara gideceğim şehir değiştireceğim hatta. Ben de şimdiden çok stresliyim. Yapabilir miyim acaba diyorum. Hani şu büyüklerin hep dediği laflar var ya 'evi çekip çevirebilmen lazım' gibidiyorum çekip çevirebilir miyim acaba öyle baba evinde hiçbir şey yapmayan bir kız da değilim, yemek yapmayı falan da biliyorum mesela ama geriliyorum işte.. Sizde de var mı bu tarz korkular ya?
Var var canım olmaz mı hiçBen de ailemden biraz uzakta yaşayacağım canım, sonra da daha da uzaklara gideceğim şehir değiştireceğim hatta. Ben de şimdiden çok stresliyim. Yapabilir miyim acaba diyorum. Hani şu büyüklerin hep dediği laflar var ya 'evi çekip çevirebilmen lazım' gibidiyorum çekip çevirebilir miyim acaba öyle baba evinde hiçbir şey yapmayan bir kız da değilim, yemek yapmayı falan da biliyorum mesela ama geriliyorum işte.. Sizde de var mı bu tarz korkular ya?
Bende de bir burukluk var ayrılacağım için engelli kardeşim var. Annemi, onu nasıl bırakıcam evliliği erteleyebildiğim kadar ertelemiştim şimdi hala acaba diyorum bırakmamalımıyım bununvicdan azabını bensiz ne yapacaklarını hiç bilmiyorum yoksa diğer her konu bir şekilde hallolur :)Ben de ailemden biraz uzakta yaşayacağım canım, sonra da daha da uzaklara gideceğim şehir değiştireceğim hatta. Ben de şimdiden çok stresliyim. Yapabilir miyim acaba diyorum. Hani şu büyüklerin hep dediği laflar var ya 'evi çekip çevirebilmen lazım' gibidiyorum çekip çevirebilir miyim acaba öyle baba evinde hiçbir şey yapmayan bir kız da değilim, yemek yapmayı falan da biliyorum mesela ama geriliyorum işte.. Sizde de var mı bu tarz korkular ya?
O burukluk bende de var. İnşallah gelir gidersiniz sürekli sağlık olsun. Bende gelinliği alınca ay evleniyorum vazgeçsek mi diye de düşünmedim değilBende de bir burukluk var ayrılacağım için engelli kardeşim var. Annemi, onu nasıl bırakıcam evliliği erteleyebildiğim kadar ertelemiştim şimdi hala acaba diyorum bırakmamalımıyım bununvicdan azabını bensiz ne yapacaklarını hiç bilmiyorum yoksa diğer her konu bir şekilde hallolur :)