2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Saçımı ne yaptıracağıma halen karar veremedim kızlar 🙇🏻‍♀️
bende yaaa,kına da açık olcak ama düğünde naptırsam önden prova gibi bi imkanım yok şuan onada ayrı para istiyo ve vaktimde yok çalışıyorum izin aldığımda başka işlerimi halledicem topuz yakışmıyo açık bıraksam gelinliğim dekolteli bi gelinlik değil saçlarım gelinliğimi kapatır mı arkada salık bıraksam yüzümde saç olmayınca suratım kocaman kalıyo bide burnum uzun kemikli tik oldu bende hiç toplamam saçımı sanki saçım açık olunca yandan burnumun kemeri görünmüyomuş gibi geliyo :KK70: ay hiç oturtamadım ya kafamda baktığım modellere de heh bu olur diyemiyorum

Ben de şey dedim sabah, eylüle kadar düğünleri yasaklasalarmışta olurmuş. Aynen bunu dedim sjdkfkflflf günlerce kahrolmamış gibi
Ayy evet bende açsalar dedim dedim açtılar şimdi keşke 1 ay daha mı geç alsaydık diyorum. inşallah her şey bitince evimize alışırız hemen 😇 kafam da deli sorular yapabilirim acaba vs. ailemden farklı şehirde yaşayacağım çünkü 🙇🏻‍♀️

Ayy evet bende açsalar dedim dedim açtılar şimdi keşke 1 ay daha mı geç alsaydık diyorum. inşallah her şey bitince evimize alışırız hemen 😇 kafam da deli sorular yapabilirim acaba vs. ailemden farklı şehirde yaşayacağım çünkü 🙇🏻‍♀️
Ben zaten ailemden farklı şehirde çalışıyorum. Yine farklı bir yere geçeceğim. Ama yine de çok feciyim

Ben de ailemden biraz uzakta yaşayacağım canım, sonra da daha da uzaklara gideceğim şehir değiştireceğim hatta. Ben de şimdiden çok stresliyim. Yapabilir miyim acaba diyorum. Hani şu büyüklerin hep dediği laflar var ya 'evi çekip çevirebilmen lazım' gibi😂 diyorum çekip çevirebilir miyim acaba 🙈 öyle baba evinde hiçbir şey yapmayan bir kız da değilim, yemek yapmayı falan da biliyorum mesela ama geriliyorum işte.. Sizde de var mı bu tarz korkular ya?

Ben de ailemden biraz uzakta yaşayacağım canım, sonra da daha da uzaklara gideceğim şehir değiştireceğim hatta. Ben de şimdiden çok stresliyim. Yapabilir miyim acaba diyorum. Hani şu büyüklerin hep dediği laflar var ya 'evi çekip çevirebilmen lazım' gibi😂 diyorum çekip çevirebilir miyim acaba 🙈 öyle baba evinde hiçbir şey yapmayan bir kız da değilim, yemek yapmayı falan da biliyorum mesela ama geriliyorum işte.. Sizde de var mı bu tarz korkular ya?
Var olmaz mı bende anneme hep yardım ederim ev işlerinde iyiyim ama arkamda annem vardı şimdi tek başınayım korkularım var açıkcası. Ne kadar uzaklıkta ki bir yere taşınacaksınız canım bide neden ? 😇

Var var canım olmaz mı hiç🤣 Dediğin gibi hiçbir şey yapmayan kızlar değiliz ama kendi evin olduğunda sorumluluklar pek tabi ki artıyor ben de bazen endişeleniyorum bunu kaldıracak gücüm olacak mı diye gözümde büyüyor iş hayatı bi yandan evin işleri bi yandan 🙈 Ama herkes yapıyor biz niye yapamayalım ki? Geçen gün mobilyaları da alınca işin ciddileştiğini iyice anladım nişanlım diyor ki daha yeni mi anladın 😂

Bende de bir burukluk var ayrılacağım için engelli kardeşim var. Annemi, onu nasıl bırakıcam evliliği erteleyebildiğim kadar ertelemiştim şimdi hala acaba diyorum bırakmamalımıyım bununvicdan azabını bensiz ne yapacaklarını hiç bilmiyorum yoksa diğer her konu bir şekilde hallolur :)

Bende de bir burukluk var ayrılacağım için engelli kardeşim var. Annemi, onu nasıl bırakıcam evliliği erteleyebildiğim kadar ertelemiştim şimdi hala acaba diyorum bırakmamalımıyım bununvicdan azabını bensiz ne yapacaklarını hiç bilmiyorum yoksa diğer her konu bir şekilde hallolur :)
O burukluk bende de var. İnşallah gelir gidersiniz sürekli sağlık olsun. Bende gelinliği alınca ay evleniyorum vazgeçsek mi diye de düşünmedim değil 🤭

X