- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Bende çok özledim. Sohbet ettiğimiz güzel günleri. Şimdi her konuşmamızEskiden tek derdimiz nereyi gezelim, nereye gidelim, ne yiyelim vs bunlardı
Şimdi bizimki düğün telaşı da değil çok farklı durumlardayız sürekli gün değiştiriyoruz, neyin ne olacağı belirsiz.
İlla ki gerginlik oluyodur her çiftte.
Biz mesela içinde “düğün-nikah-kına” geçmeyen muhabbetlerimizi çok özledik
al benden de o kadar tam bu sefer olcak derken yine olmuyo artık kader pes edip nikah yapıp öyle evlenmemi bekliyo bana karşı diye isyan ediyorum temmuzda saat sınırı kalkar bence ya da 23.00-00.00 olurYok ertelemem temmuz sonu olcağına şimdi yapayım hatta. O kadar sıkıldım ki tam az gün kalıyo derken her seferinde 1 aya uzuyo düğün işimiz
Düğün daha önemli o güzel olur diye kendimi avutuyorum artık. Ama inşallah temmuzda şu 22.00 yasağı kalkar o da böyle güneş batmadan olmaz
Normalde bile düğün zamanı çiftler için zorken bizimkiler 5 katı zorlukla geçti, geçiyorBende çok özledim. Sohbet ettiğimiz güzel günleri. Şimdi her konuşmamız
Şu kişi gelicek mi nikaha
Davetiyeleri kaç kişiye verdin
Fotoğrafçı hazır mı
Evin şusu yapıldı mı ?
Nilahtan önce eve gidip şunu yapalım vs vs vs
O zaten çalışıyor kafasında bir sürü şey
Kusucaaaaam
Kınam açık havada olacak düğünüm bari olmasın inşallah kalkar dediğin gibi. Artık kararlara şaşırmıyorum bileal benden de o kadar tam bu sefer olcak derken yine olmuyo artık kader pes edip nikah yapıp öyle evlenmemi bekliyo bana karşı diye isyan ediyorum temmuzda saat sınırı kalkar bence ya da 23.00-00.00 olur
kafa rahat olmak o ne demek yenilen bişey mi içilen bişey mi nasıl yapılıyo anlatsana biraz hiç yaşamadım daKınam açık havada olacak düğünüm bari olmasın inşallah kalkar dediğin gibi. Artık kararlara şaşırmıyorum bile
Senin şu anki tarihlerin gerçekten çok iyi. En azından kafan rahat olacak bak bana aklım hep kınada
Tabii orası öyle. Temmuzda da ne olur belirsizkafa rahat olmak o ne demek yenilen bişey mi içilen bişey mi nasıl yapılıyo anlatsana biraz hiç yaşamadım daşaka bi yana yok ya valla hiç rahat değil hala ya iptal olursa ya kötüye giderse ya saatler böyle kalırsa pazarları yasak kalkmazsa gelen herkes pazartesi gelcek nasıl olcak nasıl yapcaz diye diye beynimde kemirmediğim yer kalmadı üstelik baskı altında stresli bi işim var 6 gün çalışıyorum yani gerekirse düğünün ertesi günü gel kınana 1 saat kala çıksan yetişirsin dicekler hiç abartısız
Aynen gün içinde sürekli karar değiştirip sonra neyse ya seviyorum adamı falan diyorum. Öyle boktan bir dönemKızlar bu dönemde çok çok fazla gerginlik oluyor gerçekten hepimiz hassas dönemlerden geçtiğimiz için ekstra sıkıntılar olabiliyorvalla kına gecesi var eşim ve ailesi bizde kaldı gece belki 3-4 gibi yattık herkes yatınca tartıştık resmen aşırı gergindim hatta dedim kararlarımızı tekrar mı gözden geçirsek falan diye çok gerildik ama işler yolunca girince otomatik eski güzel zamanlarımız gibi olduk sabır inşallah hepimiz için az kaldı bu zamanları atlatıp çok mutlu olacağız
Aynen öyleAynen gün içinde sürekli karar değiştirip sonra neyse ya seviyorum adamı falan diyorum. Öyle boktan bir dönem
Canım haftaya çarşamba-perşembe olacak. Çarşamba kına, perşembe nikah. Herşey hazır, ben hariçAynen öylesenin tarihler ne zaman oldu canım takip edemedim ben nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı herşey
Benim nikahımda Perşembe günüCanım haftaya çarşamba-perşembe olacak. Çarşamba kına, perşembe nikah. Herşey hazır, ben hariç
Bende 7 günümüz kaldığına inanamıyorum ayyAh cok heyecanlıyım
İnşallah canım sonra da seninki çook güzel geçecekPapatyaa_35 Neyapsamkisimdi kızlarım çok heyecanlıyım sizin için inşallah her şey harika geçicek ve buraya yazıcaksınız. Allah çok güzel evlenmenizi nasip etsin inşallah
Ayy çok az kalmışCanım haftaya çarşamba-perşembe olacak. Çarşamba kına, perşembe nikah. Herşey hazır, ben hariç
Canım çok sevindim güzel geçmesine, mutlu olmana inan ki. Stres içinde yazdıkların geldi gözümün önüne.Kızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
Çok çok teşekkür ederimCanım çok sevindim güzel geçmesine, mutlu olmana inan ki. Stres içinde yazdıkların geldi gözümün önüne.İşte hepimizin böyle olacak inşallah. Buraya binbir stresle yazdıklarımız gün gelicek neşe dolu haberler halini alacak, inanıyorum Seni çok tebrik ediyorum, Allah mutluluğunu daim etsin
Bu arada hepiniz dualarımdasınız kızlar. Kendime dua ederken sizleri de unutmuyorum, her şey çok güzel olacak inşallah