2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kapanma bitince hemen nikah tarihini almamız lazım canım. Yani evet yaz aylarında fark ediyor sıcak havada açık mekanda virüsün yayılması daha zor diyor uzmanlar ama geçen seneye göre elimizde büyük bir şey var, o da aşı. Bu kadar olumsuz düşünmeyelim, her şey geçen seneye göre farklı. Ben haziranda açmalarını bekliyorum düğünleri. Zaten vakalar günden güne az yayınlanıyor, turizm ve düğün sektörü için zemin hazırlanıyor bence.

benimde haziranın ilk haftası

Pazartesi normalleşme takvimi yayınlanacakmış sanırım.
Şu an pişmanım keşke haziran ortası alsaydık günü, en riskli bizleriz. Bakalım bekleyip görücez
Kızlaaaar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü, 20 binlerden düştü. Bundan sonra hızla düşecek bence, haziran için umutsuzluğa kapılmak yok. Her şey çok güzel olucak

Yalnız vaka sayısını öğrendiğim gibi buraya geldim yazmaya. Aynı kaderi paylaşanlar olarak, burası bana bir destek gibi geliyor. Konuştukça benimsemişim sizleri. Bu gece mübarek gece, hepimiz için ve daha tanımadığımız nicelerimiz için dua edeceğim. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kızlaaaar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü, 20 binlerden düştü. Bundan sonra hızla düşecek bence, haziran için umutsuzluğa kapılmak yok. Her şey çok güzel olucak
İnşallah dediğin gibi olur ama benim pek de umudum yok
Çünkü her şey yasak ve kademe kademe açılırsa düğün yine geçen seneki gibi son kademede olur
İlk olarak seyahat sınırlaması, 18-65 yaş kısıtlaması, kuaför, avm vs kalkar
Haziran başı gibi kafe lokanta kalkar. Temmuzda da düğün-sinema falan.
Tabii bu içimden geçen. Umarım temmuza kalmaz yoksa bizim düğün yapabileceğimiz gün yok eylüle kadar

Canım senin de Kadir gecen mübarek olsun Bugün hepimiz için dua edicem dediğin gibi Pazartesi günü de normalleşme takvimi açıklanacakmış hayırlısı olsun inş

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun bol bol dua edelim herşey güzel olacak hiç sıkmayalım canımızı haziran başına vakalar epey düşecek ve bence açıcaklar

Bizim nikah Temmuz ayında oldu geçen sene , düğünümüz yani nikah törenimiz iki farklı şehirde 29 Mayıs-5 Haziran günleri az kaldı inşallah yasaklar bitince güzel olacak
Sizinle düğün tarihlerimiz çok benzer. Ve bizim de nikah aynı tarihte oldu sizinle. İnşallah herşey yolunda gider ben bide hemşireyim, izinlerim falan sıkıntı. Süreç belirsiz. Puf

Sizinle düğün tarihlerimiz çok benzer. Ve bizim de nikah aynı tarihte oldu sizinle. İnşallah herşey yolunda gider ben bide hemşireyim, izinlerim falan sıkıntı. Süreç belirsiz. Puf
Rabbim inşallah bu süreci sıkıntısız atlatmayı bizlere nasip eder Bizim izin süreçleri de çok sıkıntı geçen seneden bu yüzden kaldı zaten ama bu sene ümitliyim herşey gönlümüzce olur inşallah

İnşallah ya. Gönlümüzce güzel ve sağlıklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…