- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Kapanma bitince hemen nikah tarihini almamız lazım canım. Yani evet yaz aylarında fark ediyor sıcak havada açık mekanda virüsün yayılması daha zor diyor uzmanlar ama geçen seneye göre elimizde büyük bir şey var, o da aşı. Bu kadar olumsuz düşünmeyelim, her şey geçen seneye göre farklı. Ben haziranda açmalarını bekliyorum düğünleri. Zaten vakalar günden güne az yayınlanıyor, turizm ve düğün sektörü için zemin hazırlanıyor bence.Bugün hastanede çalışan arkadaşımla konuştum hastaneler hala doluymuş o yüzden uzatılcak diye konuşuluyomuş haziran başına kadar umarım öyle bişey olmaz ya, geçen yılki temmuz ağustos vakasını sordum çok azdı o aylarda baya farkediyor dedi aşırı stres içindeyim bunaldım iyice nikah tarihini bizde almadık henüz
benimde haziranın ilk haftasıBenim de haziranın ilk haftası nikahım, eğer açılırsa da düğünüm.
Ertelesem yer de yok. Durumlar karışık
Pazartesi normalleşme takvimi yayınlanacakmış sanırım.benimde haziranın ilk haftası
benimde haziranın ilk haftası
Kızlaaaar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü, 20 binlerden düştü. Bundan sonra hızla düşecek bence, haziran için umutsuzluğa kapılmak yok. Her şey çok güzel olucakPazartesi normalleşme takvimi yayınlanacakmış sanırım.
Şu an pişmanım keşke haziran ortası alsaydık günü, en riskli bizleriz. Bakalım bekleyip görücez
İnşallah dediğin gibi olur ama benim pek de umudum yokKızlaaaar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü, 20 binlerden düştü. Bundan sonra hızla düşecek bence, haziran için umutsuzluğa kapılmak yok. Her şey çok güzel olucak
Canım senin de Kadir gecen mübarek olsunYalnız vaka sayısını öğrendiğim gibi buraya geldim yazmaya.Aynı kaderi paylaşanlar olarak, burası bana bir destek gibi geliyor. Konuştukça benimsemişim sizleri. Bu gece mübarek gece, hepimiz için ve daha tanımadığımız nicelerimiz için dua edeceğim. Kadir geceniz mübarek olsun.
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun bol bol dua edelim herşey güzel olacak hiç sıkmayalım canımızı haziran başına vakalar epey düşecek ve bence açıcaklarYalnız vaka sayısını öğrendiğim gibi buraya geldim yazmaya.Aynı kaderi paylaşanlar olarak, burası bana bir destek gibi geliyor. Konuştukça benimsemişim sizleri. Bu gece mübarek gece, hepimiz için ve daha tanımadığımız nicelerimiz için dua edeceğim. Kadir geceniz mübarek olsun.
Sizinle düğün tarihlerimiz çok benzer. Ve bizim de nikah aynı tarihte oldu sizinle. İnşallah herşey yolunda giderBizim nikah Temmuz ayında oldu geçen sene , düğünümüz yani nikah törenimiz iki farklı şehirde 29 Mayıs-5 Haziran günleriaz kaldı inşallah yasaklar bitince güzel olacak
Rabbim inşallah bu süreci sıkıntısız atlatmayı bizlere nasip ederSizinle düğün tarihlerimiz çok benzer. Ve bizim de nikah aynı tarihte oldu sizinle. İnşallah herşey yolunda giderben bide hemşireyim, izinlerim falan sıkıntı. Süreç belirsiz. Puf
İnşallah ya. Gönlümüzce güzel ve sağlıklı olsun.Rabbim inşallah bu süreci sıkıntısız atlatmayı bizlere nasip ederBizim izin süreçleri de çok sıkıntı geçen seneden bu yüzden kaldı zaten ama bu sene ümitliyim herşey gönlümüzce olur inşallah
Aslında sonbahara daha da azalması lazım aşıyla birlikte ama yazın her yeri açıp vakalar artınca geçen seneki gibi eylulde kapatırlarsa bilemiyorum malum her an her şey oluyor bu ülkedekızlar sizce bu sonbaharda durumlar ne olur
Aşı böyle devam ederse bence yine kısıtlamalı geçer oldukça yavaş ilerliyoruz malumkızlar sizce bu sonbaharda durumlar ne olur
Evet belki Kasim falan normal olur bir umut asilama artarsaAşı böyle devam ederse bence yine kısıtlamalı geçer oldukça yavaş ilerliyoruz malum
inşallah canım yaaa offfffKızlaaaar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü, 20 binlerden düştü. Bundan sonra hızla düşecek bence, haziran için umutsuzluğa kapılmak yok. Her şey çok güzel olucak