- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim nikah Temmuz ayında oldu geçen sene , düğünümüz yani nikah törenimiz iki farklı şehirde 29 Mayıs-5 Haziran günleri az kaldı inşallah yasaklar bitince güzel olacakGerçekten paylaştıkça rahatlıyor insan haklısın Daha tecrübelisin Sizin ne zaman düğün? Nikah olmuş anladığım kadarıyla
İnşallah her şey gönlünüzce olsun canımBizim nikah Temmuz ayında oldu geçen sene , düğünümüz yani nikah törenimiz iki farklı şehirde 29 Mayıs-5 Haziran günleri az kaldı inşallah yasaklar bitince güzel olacak
İnşallah hepimiz içinİnşallah her şey gönlünüzce olsun canım
Hiç sıkma canını 1 haziranda turizmi açıcaklar akabinde düğün sektörünüde açıcaklar açmazlarsa zaten o sektör ayaklanır hepsi şuan mayıs sonu haziran başı açılcaz diye beklemedeyok gibi görünüyo yer bulamayız ki, biz o zamanda kesin yasaklara denk geliriz bu kısmetsizlikle
Aynen twiterda filan eylem peşindeler ayaklanacaklar gibi sektör çalışanları ama hayırlısı olsun bakalımHiç sıkma canını 1 haziranda turizmi açıcaklar akabinde düğün sektörünüde açıcaklar açmazlarsa zaten o sektör ayaklanır hepsi şuan mayıs sonu haziran başı açılcaz diye beklemede
Benimde 22 Mayıs da inşallah nikah törenim var çok stresliyim yasak kalkacak mı ne olacak diye o kadar az zaman var ama hiç bir şey belli değil nasıl bir seneye denk geldik diyorumBizim nikah Temmuz ayında oldu geçen sene , düğünümüz yani nikah törenimiz iki farklı şehirde 29 Mayıs-5 Haziran günleri az kaldı inşallah yasaklar bitince güzel olacak
benim tarihim o kadar riskli ki geçen sene de 3-4 temmuzdu ayın 1 inde açıkladılar ve biz ertelemiştik şimdi yine 1 haziranda açtıklarını söylerlerse hangi ara davetiye dağıtıcaz da diğer işlerimizi halledicez düşündükçe kafayı yiyorum yaHiç sıkma canını 1 haziranda turizmi açıcaklar akabinde düğün sektörünüde açıcaklar açmazlarsa zaten o sektör ayaklanır hepsi şuan mayıs sonu haziran başı açılcaz diye beklemede
bende geçen seneden mağdurum ama başlarda düzelir ya tamam olucak şöyle yaparım böyle yaparım diyodum şimdi var ya hiç psikolojim kalmadı maddi manevi çöktümBu dönemde hepimizin desteğe ihtiyacı var benim içinde birbirimizi rahatlatmak iyi geliyor ben geçen seneden kaldığım için biraz daha hazırlıklı sayılırım
Az kalmış çok heyecanlı bence nikah törenlerini mecbur açacaklar yani daha nereye kadar yasak kalabilir ki Tablolar birkaç gündür iyiyi işaret ediyor 17 mayıstan sonra ümitliyim Senin de gönlünce olur inşallah güzel düşünelimBenimde 22 Mayıs da inşallah nikah törenim var çok stresliyim yasak kalkacak mı ne olacak diye o kadar az zaman var ama hiç bir şey belli değil nasıl bir seneye denk geldik diyorum
İnan ben kaçıncı kez erteledim sayamıyorum Olumsuza odaklansam o kadar çok şey var ki anlatamam sana şuan bile maalesef ki izin durumları kritik . Yani şu 1,5 yıldır yaşadığım şeylere bi insan zor dayanır ama gerçekten bunların hepsi birer imtihan diyorum sakin kalabiliyorum ümitle hiç yılmadan bekliyorum . Herşey olsun olsun diye diretmiyorum diyorum o zaman neye izin olursa ona uygun hareket ederim diyebiliyorum geçen sene çok isyan ettim ama bu sene kabullenmeyi öğrendim galiba nikahımız olalı 1 sene olacak nerdeyse eşimi 8 aydır hiç görmedim hayırlısıyla olması tek dileğim rabbim sana da inşallah gönül ferahlığı verir Maddi manevi toparlanma vakti artık senin için evlilikten önce güzel bir şekilde ruhuna ve bedenine iyi gelecek şeyler yapmalısın olumsuz herşeyi bir kenara bırak ve lütfen akışa odaklan . Çok sevdiğim bir söz var *hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir* Gerçekten de başımıza gelenleri yaşıyoruz ve bunlarda mutluluğu bulmalıyız diğer türlüsü bizi genç yaşımızda yıpratır . Dönem güçlü olma vaktibende geçen seneden mağdurum ama başlarda düzelir ya tamam olucak şöyle yaparım böyle yaparım diyodum şimdi var ya hiç psikolojim kalmadı maddi manevi çöktüm
İnşallah çok teşekkür ederim. Allah ikimize de en güzel şekilde bu heyecanı yaşamayı nasip etsinAz kalmış çok heyecanlı bence nikah törenlerini mecbur açacaklar yani daha nereye kadar yasak kalabilir ki Tablolar birkaç gündür iyiyi işaret ediyor 17 mayıstan sonra ümitliyim Senin de gönlünce olur inşallah güzel düşünelim
Ayrı ülkede yaşıyoruz işi sebebiyle yani koronadan dolayı izinler ve gelip gitmeler çok sıkıntı Güzel günlerimiz olsun inşallah Bu seneye denk gelmek tamamen kısmetİnşallah çok teşekkür ederim. Allah ikimize de en güzel şekilde bu heyecanı yaşamayı nasip etsin
Sizde ayrı şehirde yaşıyorsunuz eşinizle çok iyi anlıyorum çünkü bende ayrı şehirde yaşıyorum bu beni daha çok yıpratıyor her zaman görme şansım olsa belki de ertelense çok üzülmeyeceğim ama şimdi birde 7 yıl evlenmek için bekleyip hayal kurmuşken böyle bir seneye gelmesi yıprattı beni. Eskiden evlenenlere özenerek bakıyorum artık
Yıprattı valla zaman zaman tevekküle geçiyorum ama çoğunluk isyan bide çevreden aman kıy nikahı geç millet için düğün mü yapcaksın diyenler ,ya ben kendim için mutluluğum için onu yaşamak istiyorum,şimdide 19 mayıstaki haftasında da yasak olcağı söyleniyor sonrası muamma açılmaz diyor herkes temmuz diyor ben haziran 4-5 tarih aldım bidaha mı ertelicem yer bulamam ki napıcam bilmiyorum böyle çıkmaz bi sokakta sıkışmış gibi hissediyorum kendimiİnan ben kaçıncı kez erteledim sayamıyorum Olumsuza odaklansam o kadar çok şey var ki anlatamam sana şuan bile maalesef ki izin durumları kritik . Yani şu 1,5 yıldır yaşadığım şeylere bi insan zor dayanır ama gerçekten bunların hepsi birer imtihan diyorum sakin kalabiliyorum ümitle hiç yılmadan bekliyorum . Herşey olsun olsun diye diretmiyorum diyorum o zaman neye izin olursa ona uygun hareket ederim diyebiliyorum geçen sene çok isyan ettim ama bu sene kabullenmeyi öğrendim galiba nikahımız olalı 1 sene olacak nerdeyse eşimi 8 aydır hiç görmedim hayırlısıyla olması tek dileğim rabbim sana da inşallah gönül ferahlığı verir Maddi manevi toparlanma vakti artık senin için evlilikten önce güzel bir şekilde ruhuna ve bedenine iyi gelecek şeyler yapmalısın olumsuz herşeyi bir kenara bırak ve lütfen akışa odaklan . Çok sevdiğim bir söz var *hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir* Gerçekten de başımıza gelenleri yaşıyoruz ve bunlarda mutluluğu bulmalıyız diğer türlüsü bizi genç yaşımızda yıpratır . Dönem güçlü olma vakti
Ah o insanlar zaten morellerimizi bozan şeylerin başında arkadaşımında 5 haziranda ertelicekmiş kime söylese vakalar çok yüksek gelmem diyormuş. Yer bulamıyor şimdide dediğin gibi. Buda canımı sıkıyor. Çünkü temmuz yada ağustos olsa da insanlar gelmeyecek. Yapcak hiç bişey yok herşeye rağmen güzel geçeceğini düşünmek istiyorumYıprattı valla zaman zaman tevekküle geçiyorum ama çoğunluk isyan bide çevreden aman kıy nikahı geç millet için düğün mü yapcaksın diyenler ,ya ben kendim için mutluluğum için onu yaşamak istiyorum,şimdide 19 mayıstaki haftasında da yasak olcağı söyleniyor sonrası muamma açılmaz diyor herkes temmuz diyor ben haziran 4-5 tarih aldım bidaha mı ertelicem yer bulamam ki napıcam bilmiyorum böyle çıkmaz bi sokakta sıkışmış gibi hissediyorum kendimi
ben temmuz ağustosta durumların düzelceği için (ya öyle göstericekler turizm için ya da gerçekten düzelmeye başlıcak) insanlarında normal hayatlarına devam ediceğini gelceğini düşünüyorumAh o insanlar zaten morellerimizi bozan şeylerin başında arkadaşımında 5 haziranda ertelicekmiş kime söylese vakalar çok yüksek gelmem diyormuş. Yer bulamıyor şimdide dediğin gibi. Buda canımı sıkıyor. Çünkü temmuz yada ağustos olsa da insanlar gelmeyecek. Yapcak hiç bişey yok herşeye rağmen güzel geçeceğini düşünmek istiyorum
ben temmuz ağustosta durumların düzelceği için (ya öyle göstericekler turizm için ya da gerçekten düzelmeye başlıcak) insanlarında normal hayatlarına devam ediceğini gelceğini düşünüyorum ama haziran başında açılcağını da insanların gelceğini de düşünmüyorum ya öyle oturmuş umutsuzca bekliyorum sadece ,tarihi ertelesem belli değil yer yok daha kötü olursa hissi var ertelemesem kalakalcam öyle offfffAh o insanlar zaten morellerimizi bozan şeylerin başında arkadaşımında 5 haziranda ertelicekmiş kime söylese vakalar çok yüksek gelmem diyormuş. Yer bulamıyor şimdide dediğin gibi. Buda canımı sıkıyor. Çünkü temmuz yada ağustos olsa da insanlar gelmeyecek. Yapcak hiç bişey yok herşeye rağmen güzel geçeceğini düşünmek istiyorum
benim anlamadığım nasıl fark ediyo yaz aylarında daha çok dışardaydı insanlar kışın bari evlere tam kapansaydık da yazın rahat etseydik d vitamini yok temiz hava yok bağışıklığımız tabi düşer offf haziran başı olursa ben yapamıcam ki sonra ben nerden tarih bulucam ya offffBugün hastanede çalışan arkadaşımla konuştum hastaneler hala doluymuş o yüzden uzatılcak diye konuşuluyomuş haziran başına kadar umarım öyle bişey olmaz ya, geçen yılki temmuz ağustos vakasını sordum çok azdı o aylarda baya farkediyor dedi aşırı stres içindeyim bunaldım iyice nikah tarihini bizde almadık henüz