2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
inşallah özellikle saat sınırı ve haftasonu bakalım ne olcak bikaç uzman yine haftasonu yasakları devam eder diyo artık hiç umudum yok

insan zaman yaklaştıkça daha da stres oluyo ama kimsenin hazirandan umudu yok benimde

T
inşallah özellikle saat sınırı ve haftasonu bakalım ne olcak bikaç uzman yine haftasonu yasakları devam eder diyo artık hiç umudum yok
Turizm sezonu açılacağı için ben açılır diye düşünüyorum uzmanların fikirleri önemli ancak ekonomik yönü de değerlendirirler bence saat konusunda düğün salonları esnek davranıyormuş zaten

Doğru söylüyorsun canım evet. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey hepimizin. Bizimki kır düğünü değil ama mekanın üstü ve yanları açılıyor yeşillik, park alanı. Sıkıntı yaşamayız umarım. Nikah günü alamadık bayramdan sonraya kaldı, o çok geriyor beni şu an.
Yaa çok iyi geldi bu yazın canım, sağ ol moral oldu. İnşallah hepimiz yaparız gönlümüzdeki gibi

Kır düğünü derken açık hava anlamında demiştim canım yanlış anlaşılmayayım Bayramdan sonra direkt alınır o konuda rahat ol bence bir belediyede bulunmazsa birinde bulunur mutlaka yer

Kır düğünü derken açık hava anlamında demiştim canım yanlış anlaşılmayayım Bayramdan sonra direkt alınır o konuda rahat ol bence bir belediyede bulunmazsa birinde bulunur mutlaka yer
Ay o da doğru artık istediğimiz belediyeden alabiliyoruz gün. Ben her şeyi kafaya takıyorum galiba bu ara. Regl dönemim de geldi ondan herhalde

Ay o da doğru artık istediğimiz belediyeden alabiliyoruz gün. Ben her şeyi kafaya takıyorum galiba bu ara. Regl dönemim de geldi ondan herhalde
Ay benim de bu da mı ortak olur Dua edelim de bayramdan sonra her şeyimiz yolunda gitsin en azından Benim de aklımı gelinlik kurcalıyor eşyaları filan geçtim artık düğünden sonra da yavaş yavaş yerleşilir diyorum üzerimize giyecek gelinlik damatlığı halledelim yeter diyorum

Kafanda beğendiğin bir model varsa 1-2 günde karar verilir yeterki isteklerini yapabilecek bir mağaza ile içine sinerek anlaşman zaten bi çok model deneyip bir tanesinde kendini daha mutlu hissediyorsun öyle karar verirsin Mağazalara gitmeden önce az çok beğendiklerini belirle rahat edersiniz canım

Nikah salonu kullanmayacaksanız yani oda nikahı düşünüyorsanız gün çok rahat halledilir diye düşünüyorum biz 2-3 gün öncesinde aldık tayin için acil nikahımız kıyıldı ve Temmuz ayıydı istanbulda gayet sorunsuz hallettiler

Ah teşekkür ederim içimi rahatlattın Nasıl bisey istedigimi az çok belirledim aklımda dediğin gibi. Çok fazla mağaza gezip kafa karıştırmak da istemiyorum aslında bir de genelde randevuyla çalışılıyor iki üç yere randevu alıp sırasıyla gitsem nasıl olur acaba Bir günde seçebiliriz umarım çalıştığımız ve farklı ilden bakacağım icin zaman kısıtlı o beni geriyor aslında

Hahah şaşırmıyorum artık ben instagramdan falan baya bir baktım gelinliklere. En beğendiğim gelinliğin mağazasından randevu aldım, geçen gün gittik. Sen de o şekilde belirleyip yapabilirsin canım. Bu arada ilk denediğim gelinliği almaya karar verdim üst kısmını biraz değiştirteceğim sadece o kadar. Yani aslında ne istediğini biliyorsan gelinlik işi de kolay bence.

Nikahımız düğün salonunda olacak canım. O yüzden biraz gerginim, memuru salona getireceğiz. İnşallah sıkıntı olmaz

Sırayla randevu al 2-3 farklı yerde sonra sonra kafanda oluşur 1 günde halledersin inşallah zamana takılma halledilir

Sırayla randevu al 2-3 farklı yerde sonra sonra kafanda oluşur 1 günde halledersin inşallah zamana takılma halledilir
Ay iyi ki varsınız böyle konuşunca rahatladım sayenizde inşallah Nikah konusu da halledilir onun icin de gerilme yeter ki hafta sonu yasakları kalksın o zamana

Ay iyi ki varsınız böyle konuşunca rahatladım sayenizde inşallah Nikah konusu da halledilir onun icin de gerilme yeter ki hafta sonu yasakları kalksın o zamana
Bu dönemde hepimizin desteğe ihtiyacı var benim içinde birbirimizi rahatlatmak iyi geliyor ben geçen seneden kaldığım için biraz daha hazırlıklı sayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…