- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
inşallah özellikle saat sınırı ve haftasonu bakalım ne olcak bikaç uzman yine haftasonu yasakları devam eder diyo artık hiç umudum yokTemmuz Ağustos en risksiz aylar bence de . Ama bizim izin durumları sebebiyle mecburen o ayları seçemiyoruz , kına organizasyon içim görüştüğüm birisi haziranda organizasyonların açılabileceğini söyledi bu tam kapanmayı falan da önceden söylemişti diyorum bir bildikleri bar herhaldeİnşallah vakalar azalır da gönlümüzde olur bu tam kapanma bizler için çok önemli
insan zaman yaklaştıkça daha da stres oluyo ama kimsenin hazirandan umudu yok benimdeCanım öyle yapamayacağım diye düşünme ya biraz daha olumlu düşün. Ben de istiyorum güzelce yapmak mesela ama artık olmazsa da ne yapayım sağlık olsun diyorum o kafaya eriştim.. belki de benim ailemde genç yaşta covid yüzünden yoğun bakımda yatan oldu diye böyle düşünüyorum bilmiyorum. Nasıl olursa yine de tadını çıkaracağım her anının diyorum hep. Sen de öyle düşün, içini ferah tut sakince bekle.
(He sana bunu diyenin içten içe hala dert ettiği de çok açık, çünkü vücudum sivilcelerle doldu) ben tepki vermesem vücut veriyor
Turizm sezonu açılacağı için ben açılır diye düşünüyorum uzmanların fikirleri önemli ancak ekonomik yönü de değerlendirirler benceinşallah özellikle saat sınırı ve haftasonu bakalım ne olcak bikaç uzman yine haftasonu yasakları devam eder diyo artık hiç umudum yok
Temmuza erteleme olanağın yok mukeşke hazirana değilde temmuza alsaydım
Doğru söylüyorsun canım evet. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey hepimizin.Canım ben de tarihimizden umutluyum geçen seneki gibi temmuz agustosu kapatmazlar haziranda açsalar bile. Zaten geçen sene de ilk açtıklarında oyun yasak şu yasak bu yasak diye açıldı temmuzda sonra herkes oynadıHalay çekenler, sokak düğünü yapanlar, kısıtlamaları suistimal edenler yüzünden böyle yasaklar geldi zaten yoksa kır düğün salonlarında elit elit herkes uyabilir kısıtlamalara
Yaa çok iyi geldi bu yazın canım, sağ ol moral oldu. İnşallah hepimiz yaparız gönlümüzdeki gibiİçin çok rahat olsun benceTemmuz Ağustos turizm ayları olduğu için hiçbir sezonu kapatamazlar birini kapatsalar isyan çıkar inşallah gönlünce yaparsın Güzel günlerine odaklan için huzurla tekrardan kapanma olsa bile Eylülün ortası gibi ancak olur
Kır düğünü derken açık hava anlamında demiştim canım yanlış anlaşılmayayımDoğru söylüyorsun canım evet. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey hepimizin.Bizimki kır düğünü değil ama mekanın üstü ve yanları açılıyor yeşillik, park alanı. Sıkıntı yaşamayız umarım. Nikah günü alamadık bayramdan sonraya kaldı, o çok geriyor beni şu an.
Yaa çok iyi geldi bu yazın canım, sağ ol moral oldu. İnşallah hepimiz yaparız gönlümüzdeki gibi
Ay o da doğru artık istediğimiz belediyeden alabiliyoruz gün. Ben her şeyi kafaya takıyorum galiba bu ara. Regl dönemim de geldi ondan herhaldeKır düğünü derken açık hava anlamında demiştim canım yanlış anlaşılmayayımBayramdan sonra direkt alınır o konuda rahat ol bence bir belediyede bulunmazsa birinde bulunur mutlaka yer
Ay benim de bu da mı ortak olurAy o da doğru artık istediğimiz belediyeden alabiliyoruz gün. Ben her şeyi kafaya takıyorum galiba bu ara. Regl dönemim de geldi ondan herhalde
Kafanda beğendiğin bir model varsa 1-2 günde karar verilir yeterki isteklerini yapabilecek bir mağaza ile içine sinerek anlaşmanAy benim de bu da mı ortak olurDua edelim de bayramdan sonra her şeyimiz yolunda gitsin en azından Benim de aklımı gelinlik kurcalıyor eşyaları filan geçtim artık düğünden sonra da yavaş yavaş yerleşilir diyorum üzerimize giyecek gelinlik damatlığı halledelim yeter diyorum
Nikah salonu kullanmayacaksanız yani oda nikahı düşünüyorsanız gün çok rahat halledilir diye düşünüyorumDoğru söylüyorsun canım evet. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey hepimizin.Bizimki kır düğünü değil ama mekanın üstü ve yanları açılıyor yeşillik, park alanı. Sıkıntı yaşamayız umarım. Nikah günü alamadık bayramdan sonraya kaldı, o çok geriyor beni şu an.
Yaa çok iyi geldi bu yazın canım, sağ ol moral oldu. İnşallah hepimiz yaparız gönlümüzdeki gibi
Ah teşekkür ederim içimi rahatlattınKafanda beğendiğin bir model varsa 1-2 günde karar verilir yeterki isteklerini yapabilecek bir mağaza ile içine sinerek anlaşmanzaten bi çok model deneyip bir tanesinde kendini daha mutlu hissediyorsun öyle karar verirsin Mağazalara gitmeden önce az çok beğendiklerini belirle rahat edersiniz canım
Hahah şaşırmıyorum artıkAy benim de bu da mı ortak olurDua edelim de bayramdan sonra her şeyimiz yolunda gitsin en azından Benim de aklımı gelinlik kurcalıyor eşyaları filan geçtim artık düğünden sonra da yavaş yavaş yerleşilir diyorum üzerimize giyecek gelinlik damatlığı halledelim yeter diyorum
Nikahımız düğün salonunda olacak canım. O yüzden biraz gerginim, memuru salona getireceğiz. İnşallah sıkıntı olmazNikah salonu kullanmayacaksanız yani oda nikahı düşünüyorsanız gün çok rahat halledilir diye düşünüyorumbiz 2-3 gün öncesinde aldık tayin için acil nikahımız kıyıldı ve Temmuz ayıydı istanbulda gayet sorunsuz hallettiler
Sırayla randevu alAh teşekkür ederim içimi rahatlattınNasıl bisey istedigimi az çok belirledim aklımda dediğin gibi. Çok fazla mağaza gezip kafa karıştırmak da istemiyorum aslında bir de genelde randevuyla çalışılıyor iki üç yere randevu alıp sırasıyla gitsem nasıl olur acaba Bir günde seçebiliriz umarım çalıştığımız ve farklı ilden bakacağım icin zaman kısıtlı o beni geriyor aslında
İnşallah halledersinizNikahımız düğün salonunda olacak canım. O yüzden biraz gerginim, memuru salona getireceğiz. İnşallah sıkıntı olmaz
Hahah şaşırmıyorum artıkben instagramdan falan baya bir baktım gelinliklere. En beğendiğim gelinliğin mağazasından randevu aldım, geçen gün gittik. Sen de o şekilde belirleyip yapabilirsin canım. Bu arada ilk denediğim gelinliği almaya karar verdim üst kısmını biraz değiştirteceğim sadece o kadar. Yani aslında ne istediğini biliyorsan gelinlik işi de kolay bence.
Ay iyi ki varsınız böyle konuşunca rahatladım sayenizdeSırayla randevu al2-3 farklı yerde sonra sonra kafanda oluşur 1 günde halledersin inşallah zamana takılma halledilir
Bu dönemde hepimizin desteğe ihtiyacı varAy iyi ki varsınız böyle konuşunca rahatladım sayenizdeinşallah Nikah konusu da halledilir onun icin de gerilme yeter ki hafta sonu yasakları kalksın o zamana
Gerçekten paylaştıkça rahatlıyor insan haklısınBu dönemde hepimizin desteğe ihtiyacı varbenim içinde birbirimizi rahatlatmak iyi geliyor ben geçen seneden kaldığım için biraz daha hazırlıklı sayılırım
yok gibi görünüyo yer bulamayız ki, biz o zamanda kesin yasaklara denk geliriz bu kısmetsizlikleTemmuza erteleme olanağın yok mu