- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Benim de ertelesek bile yer yok ki temmuz ve Ağustos ayları biz gün alırken hep doluydu.Morelim çok bozuk ya çevremdekiler haziran sonuna kadar ki olanlar yani iptal ediyorlar üzerimde bir baskı, nikah yapsan korkudan gelmicekler diyenler boş olcak diyenler açılmaz diyenler suratım mahvoldu düşünmekten
Zaten onlarla hiç laf anlatmıyorum artık bu isteği heyecanı nasıl anlamazlar bilmiyorum.Şey var bide çevrenin durumdan hoşnut olması. Gülerek ayyy senin düğün de gidecek mi falan diyenler. Hem reel hayatta hem de şu forumda denk geldim. Resmen mutlu oluyorlar
İnşallah o bari olsunGörüştüm. Pazar yasak olacak ama açık mekanlarda nikaha izin verilecek falan dendi. Öyle duyum almıslar.
Daha kötüye gittik nisan ve mayıs aylarındaAynen biz de alırken mayısta aşı falan da bitmiş olacak deniyordu
Geçen iş yerimdeki arkadaş ayyy heveslenme falan dedi. Yani biri nasıl başkasının mutsuzluğuyla mutlu olabiliyor ki? Ben geçen sene düğünü 4 kez ertelenen arkadaşım için moral dua destegi yapmıştım. Yani minimilize ediyorum zaten 100 kişiyle nikah merasimindeki törene bile okeyim. En azından kendi istediğim mekanda olsun, çıkıp bir dans edelim nişanlımla sonra dagılalım geçsin. Cok mu zor inşallah olur canım demek.Zaten onlarla hiç laf anlatmıyorum artık bu isteği heyecanı nasıl anlamazlar bilmiyorum.
Nikah salonunda değil de mekanlarda yapılmasına izin versinler en azından öyle olursa dansta edebilirizNikahlar kesin açılır onu ertelemezler.
Ama bari bi dans etseydik
100 kişi olayı da bana çok saçma geliyor. Tuttuğumuz mekan1500-2000 kişilik. en azından 3de 1 kapasite olsaydı..
Bence ona da izin verirler ama o zaman boşuna beklemiş olacağım. Üzüldüğüm nokta o.Nikah salonunda değil de mekanlarda yapılmasına izin versinler en azından öyle olursa dansta edebiliriz. Bana da çok saçma geliyor ama ona bile razı durumdayız artık
Kesinlikle bende sürekli anlayış içindeyim ama insanlar maalesef böyle değil ertelense size ne sanki ne yapacaksınız ki. Artık her şeyden vazgeçtik zaten nikah olsun yeter diyoruz birde böyle ayarsızlarla uğraşmak canımı çok sıkıyorGeçen iş yerimdeki arkadaş ayyy heveslenme falan dedi. Yani biri nasıl başkasının mutsuzluğuyla mutlu olabiliyor ki? Ben geçen sene düğünü 4 kez ertelenen arkadaşım için moral dua destegi yapmıştım. Yani minimilize ediyorum zaten 100 kişiyle nikah merasimindeki törene bile okeyim. En azından kendi istediğim mekanda olsun, çıkıp bir dans edelim nişanlımla sonra dagılalım geçsin. Cok mu zor inşallah olur canım demek.
forumda da yaptılar aynısını, “ayyyy senin düğün de gitti” şeklinde. Çok üzülüyorum gerçekten. Eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış.
Ben geçen sene Eylül de nikah kıydım. Hemşireyim, tayin için kıydık. Sonra genelgeyle yasaklandı gidişler ve ihtiyaçtan gidemedim. Eylül de o zaman düğünü de yapaydım keşke ama seneye kesin düzelirBence ona da izin verirler ama o zaman boşuna beklemiş olacağım. Üzüldüğüm nokta o.
Kasım ayına yetiştirirdik evi falan zorlasak, kasımla haziranın şartları nerdeyse aynı olmuş oluyor
Bir de şu var. 100 kişiye davetiye gidince gelmeyecek olanlar bile “ayy çağırmadınızz” diye surat yapcak 10 sene.
Merhaba ben eşekten düşenGeçen iş yerimdeki arkadaş ayyy heveslenme falan dedi. Yani biri nasıl başkasının mutsuzluğuyla mutlu olabiliyor ki? Ben geçen sene düğünü 4 kez ertelenen arkadaşım için moral dua destegi yapmıştım. Yani minimilize ediyorum zaten 100 kişiyle nikah merasimindeki törene bile okeyim. En azından kendi istediğim mekanda olsun, çıkıp bir dans edelim nişanlımla sonra dagılalım geçsin. Cok mu zor inşallah olur canım demek.
forumda da yaptılar aynısını, “ayyyy senin düğün de gitti” şeklinde. Çok üzülüyorum gerçekten. Eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış.
Sevinecekler ya, şunu anladım çekirdek ailelerden başka herkes ciddi anlamda akbaba. İyi niyetli tek insan yok.Kesinlikle bende sürekli anlayış içindeyim ama insanlar maalesef böyle değil ertelense size ne sanki ne yapacaksınız ki. Artık her şeyden vazgeçtik zaten nikah olsun yeter diyoruz birde böyle ayarsızlarla uğraşmak canımı çok sıkıyor
Merhaba biz de öyleMerhaba ben eşekten düşen
29 mayıs cumartesi inşallahMerhaba biz de öyleTarih ne zaman sizin?
Keşke ama nerden bileceğiz işte.Ben geçen sene Eylül de nikah kıydım. Hemşireyim, tayin için kıydık. Sonra genelgeyle yasaklandı gidişler ve ihtiyaçtan gidemedim. Eylül de o zaman düğünü de yapaydım keşke ama seneye kesin düzelirdiyordum. Tek ben değil biz hastane olarak Ocak şubata virüs kalmaz falan dedik. (İleri görüşlülükte bizim gibi olmayın)
Düğün mekanınızla görüştünüz mü öngörüleri var mıymış önce cumhurbaskanına sonra da dügün mekanlarının sahiplerinin mecliste bulunan çaycı akrabasından duyduklarına inanırım29 mayıs cumartesi inşallah
Görüştüm onlarda benim gibi inşallah diyorDüğün mekanınızla görüştünüz mü öngörüleri var mıymış önce cumhurbaskanına sonra da dügün mekanlarının sahiplerinin mecliste bulunan çaycı akrabasından duyduklarına inanırım
Benim de 22 Mayıs iptal olursa en şanssız gruptayız29 mayıs cumartesi inşallah