2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
bizimde eylüle kadar yok valla geçen sene de öyle yer bulamadık ekime aldık eylülde tekrar kapanma geldi inşallah düğünlere hes koduyla önlemlerle müsade verillir 4-5 haziran dedik şimdi açılmazsa naparız ankisiyete ve reflü çıktı 1 senede

Aynı durumdayım seninle. Ben de geçen sene erteleyenlerdenim. Benimki mecburi oldu ev hazır değildi kiracı çıkmadı derken erteledik. Nisan ayında yapalım dedik olmadı haziran dedik o ne olacak belli değil.
hala çok eksiğimiz var. açılsa bile ne ara yetişecek bilmiyorum.
Yarın toplantı varmış belki bir şeyler açıklanır

Toplantı yarın kesin mi olacakmış haber sitelerinde göremedim de birşey Tahmini olarak salı çarşamba yapılır yazıyordu

Of ne kadar stresli bir süreçmiş. Şimdi bir haber okudum düğün yasağı devam edecekmiş diye. Bari 100 kişilik nikaha müsade etseler.

Morelim çok bozuk ya çevremdekiler haziran sonuna kadar ki olanlar yani iptal ediyorlar üzerimde bir baskı, nikah yapsan korkudan gelmicekler diyenler boş olcak diyenler açılmaz diyenler suratım mahvoldu düşünmekten

Hepsi aynı hafta bağlantılı maalesef. Biri olmazsa öteki de olmaz. Düğün yeriniz fikir belirtiyor mu olur olmaz vs diye
Hiç görüşmedik düğün mekanıyla ama haberlerde açılabileceği yazıyor sadece nikah törenlerinin birde ctesi günü olacak o da ayrı bir stres keşke temmuz ayına alsaydık diyorum ama biz alırken durumlar iyidi. Bir karmaşa ve stresle geçiyor günlerim. Siz görüştünüz mü düğün mekanınızla?

Şey var bide çevrenin durumdan hoşnut olması. Gülerek ayyy senin düğün de gidecek mi falan diyenler. Hem reel hayatta hem de şu forumda denk geldim. Resmen mutlu oluyorlar

Görüştüm. Pazar yasak olacak ama açık mekanlarda nikaha izin verilecek falan dendi. Öyle duyum almıslar.

Aynen biz de alırken mayısta aşı falan da bitmiş olacak deniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…