- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
bizimde eylüle kadar yok valla geçen sene de öyle yer bulamadık ekime aldık eylülde tekrar kapanma geldi inşallah düğünlere hes koduyla önlemlerle müsade verillirİnşallah dediğin gibi olur ama benim pek de umudum yok
Çünkü her şey yasak ve kademe kademe açılırsa düğün yine geçen seneki gibi son kademede olur
İlk olarak seyahat sınırlaması, 18-65 yaş kısıtlaması, kuaför, avm vs kalkar
Haziran başı gibi kafe lokanta kalkar. Temmuzda da düğün-sinema falan.
Tabii bu içimden geçen. Umarım temmuza kalmaz yoksa bizim düğün yapabileceğimiz gün yok eylüle kadar
Aynı durumdayım seninle. Ben de geçen sene erteleyenlerdenim. Benimki mecburi oldu ev hazır değildi kiracı çıkmadı derken erteledik. Nisan ayında yapalım dedik olmadı haziran dedik o ne olacak belli değil.bizimde eylüle kadar yok valla geçen sene de öyle yer bulamadık ekime aldık eylülde tekrar kapanma geldi inşallah düğünlere hes koduyla önlemlerle müsade verillir4-5 haziran dedik şimdi açılmazsa naparız ankisiyete ve reflü çıktı 1 senede
Toplantı yarın kesin mi olacakmışAynı durumdayım seninle. Ben de geçen sene erteleyenlerdenim. Benimki mecburi oldu ev hazır değildi kiracı çıkmadı derken erteledik. Nisan ayında yapalım dedik olmadı haziran dedik o ne olacak belli değil.
hala çok eksiğimiz var. açılsa bile ne ara yetişecek bilmiyorum.
Yarın toplantı varmış belki bir şeyler açıklanır
Evet az önce de “bu hafta içi” yapılacak diye okudum.Toplantı yarın kesin mi olacakmışhaber sitelerinde göremedim de birşey Tahmini olarak salı çarşamba yapılır yazıyordu
Biran önce belli olur inşallahKesin değil ama cumaya kadar her şey belli olur gibi
Aynen üniversitesi sınavına girerken bile sınavı bu kadar heyecanlı beklememiştimEvet az önce de “bu hafta içi” yapılacak diye okudum.
Biran önce belli olur inşallahElimiz yüreğimizde bekliyoruz
Mart ayında ki gibi nikah organizasyonlarına izin verirler inşallah.Of ne kadar stresli bir süreçmiş. Şimdi bir haber okudum düğün yasağı devam edecekmiş diye. Bari 100 kişilik nikaha müsade etseler.
Aynen nikah ve nikah merasimindeki törenler olsa bari. Zaten acık alanda formalite nikahı kıyıp dans edip dagılırızMart ayında ki gibi nikah organizasyonlarına izin verirler inşallah.
Aynen zaten hiç bir şeye heves kalmadı nikah olsun bitsin diyoruz artıkAynen nikah ve nikah merasimindeki törenler olsa bari. Zaten acık alanda formalite nikahı kıyıp dans edip dagılırız
1 HaziranAynen zaten hiç bir şeye heves kalmadı nikah olsun bitsin diyoruz artık
sizin tarih ne zamandı ?
Sizin yine iyi açılabilir. Benim 22 Mayıs1 Haziransizin?
Hepsi aynı hafta bağlantılı maalesef. Biri olmazsa öteki de olmaz. Düğün yeriniz fikir belirtiyor mu olur olmaz vs diyeSizin yine iyi açılabilir. Benim 22 Mayıs
Şaka gibi ya 2 3 hafta sonra evleniyoruz ama onun heyecanı yerine olacak mi stresi yaşıyoruz. PufSizin yine iyi açılabilir. Benim 22 Mayıs
Hiç görüşmedik düğün mekanıyla ama haberlerde açılabileceği yazıyor sadece nikah törenlerinin birde ctesi günü olacak o da ayrı bir stres keşke temmuz ayına alsaydık diyorum ama biz alırken durumlar iyidi. Bir karmaşa ve stresle geçiyor günlerim. Siz görüştünüz mü düğün mekanınızla?Hepsi aynı hafta bağlantılı maalesef. Biri olmazsa öteki de olmaz. Düğün yeriniz fikir belirtiyor mu olur olmaz vs diye
Ayy evet hiç bir şeyin heyecanı kalmadı. Hiç böyle hayal etmemiştimŞaka gibi ya 2 3 hafta sonra evleniyoruz ama onun heyecanı yerine olacak mi stresi yaşıyoruz. Puf
Görüştüm. Pazar yasak olacak ama açık mekanlarda nikaha izin verilecek falan dendi. Öyle duyum almıslar.Hiç görüşmedik düğün mekanıyla ama haberlerde açılabileceği yazıyor sadece nikah törenlerinin birde ctesi günü olacak o da ayrı bir stres keşke temmuz ayına alsaydık diyorum ama biz alırken durumlar iyidi. Bir karmaşa ve stresle geçiyor günlerim. Siz görüştünüz mü düğün mekanınızla?
Aynen biz de alırken mayısta aşı falan da bitmiş olacak deniyorduHiç görüşmedik düğün mekanıyla ama haberlerde açılabileceği yazıyor sadece nikah törenlerinin birde ctesi günü olacak o da ayrı bir stres keşke temmuz ayına alsaydık diyorum ama biz alırken durumlar iyidi. Bir karmaşa ve stresle geçiyor günlerim. Siz görüştünüz mü düğün mekanınızla?