2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Şekerim neden saatlere cart curt bu kadar takılıyorsun ki 7de başlatır 9da bitirirsin ne olacak. 1 ay daha çekmeye gerek var mı ki?

Şekerim neden saatlere cart curt bu kadar takılıyorsun ki 7de başlatır 9da bitirirsin ne olacak. 1 ay daha çekmeye gerek var mı ki?
Benim için önemli çünkü. Akşam olmayınca tuttuğum salonun anlamı yok ki hayalim hep akşam olmasıydı
Önemsiz olsa martta da yapardım nisanda da yapardım değişen hiçbir şey olmadı ... en çok üzüldüğüm o zaten, aylardır boşuna stres çekmişim. Bizim 18 haziranda olacak 10 gün sonra yasaklar daha da esnicek 10 gün için düğünüm istediğim gibi olmayacak ama temmuzda da şu anlık yer yok. İki ucu değnek
kişi sayısını bekliyoruz şu an. Sınır olacak mı diye her şeyim ona bağlı. Yarı kapasite derlerse akşama takılmayıp yapıp geçeriz herhalde

Bak ben İzmirin merkezinde oturuyorum yasak 21:00 olmasına rağmen trafikten kalabalıktan 22:00gibi anca evde oluyoruz kimsede durdurmuyor. Saatleri önemseme üzme bunun içib kendini. Kimse 1-2 saat için ceza yazmaz

Bak ben İzmirin merkezinde oturuyorum yasak 21:00 olmasına rağmen trafikten kalabalıktan 22:00gibi anca evde oluyoruz kimsede durdurmuyor. Saatleri önemseme üzme bunun içib kendini. Kimse 1-2 saat için ceza yazmaz
Aynen. Düğün davetiyesini gösterirler herkes müsamma gösterir.

Ki 1-2 saat bile değil bazen 23:00e kadar kaldığımız oluyordu yolda. Polis durdurmuyordu hiç. Düşünsene adamın işi bitmedi bişeyi oldu geç çıktı yola trafik var. Napıcaklar herkese ceza mı yazıcaklar

Valla bi tek ben mutsuzum herhalde
Zaten düğünler açılmamış ki.. düğün merasimleri açılmış
Müzik, eğlence, oyun vs yasak yani
He salonlar tolerans gösterir mi o ayrı
Her yerde kına nişan açıldı diyo da öyle açıklama olmadı ki
Genelge yayınlanana kadar içim rahat etmiyo benim.

valla bende mutsuzum benim ki temmuzda ama ne olcağı belli değil hem h.içi hem diyodum ki açılırsa hazirana öne alırım, ama bişeyde açıklayıp şöyle olcak böyle olcak demediler saat 10 a kadar olmasının bana hiç bi faydası yok düğün akşamı memleketine döncek olan insanlar önce 1 saatlik yol çekip merkeze gelip ordan otobüsle evine gidicek 2 saat erken çıkması lazım düğünden saçma sapan iş ya 5 te mi başlatcam bende senin gibi akşam olmasını istiyorum hep ama bilmiyorum nolcak ya yarın ola hayrola

Salonla konuştuk da düğünler açılmamış ki zaten merasim şeklinde açılmış oyun oynamak yasak dedi adam
Giriş, ilk dans o kadar. Oynatırım ama polis kontrolü oluyor mu ona göre dedi
Kınalar nasıl olcak oyun yoksa onu hiç anlamadım
21. De kapancakmış dediğin gibi gelenler geri dönecek falan ben ne olcak hiç anlamadım
Temmuza atsam temmuzda da kesin değil ki ne olacağı, belki vakalar artınca daha beteri olcak
Genelge de yayınlanmadı gitti bi türlü

hadi ya , ee millet her yerde oyunlu düğün olcak diye sevinç içinde

hadi ya , ee millet her yerde oyunlu düğün olcak diye sevinç içinde
Onu ben de anlamadım. Düğün kına lafı geçmedi ki
Düğün merasimi şeklindeki törenler” denmedi mi ben yanlış mı anladım
Onun anlamı müziksiz sadece nikah değil mi
Salon da aynısını söyledi
Artık işimiz salonların göstereceği toleransa kaldı

Bende öyle anladım Mart'ta ki gibi nikâh merasimi şeklinde ki düğünler dedi muhtemelen 2 saat yada 1 saat olur.

Bende öyle anladım Mart'ta ki gibi nikâh merasimi şeklinde ki düğünler dedi muhtemelen 2 saat yada 1 saat olur.
Aynen öyle ama her yerde açıldı yazıldı
Nişan kına lafı asla geçmedi ki
Bildiğimiz oyunsuz birer saatlik nikahlar açıldı
Valla ne yapacağımı şaşırdım artık ya. O kadar ay bekledim değişen bi şey olmadı şaka gibi

Kına mekanıyla görüştüm kınalar açıldı mı ne olacak diye. Ben de bilmiyorum dedi sahibi.
Yarın kına yapacak olan gelini varmış ama belli değilmiş
Nasıl bi saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…