- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii bahçede artık takı fotoğraf falan dışarıda oluyorartık kimseye gelme denmez. salona girebilen girer giremeyenle de dışarıda tebrikleşilir.
Malesef öyle.. törenin en geç 21 ‘de bitmesi gerek ki insanlar dönsün evine ki yollar kilit olacak zaten o saatte gerçekten inanılmaz sinirimiz bozuk biz de düğün olmasa da kutlama yemeği organize edecektik açıklamaya görePazar olan düğünü hemen cumaya aldık
Ama ben hiçbir şey anlamadım
10 da yasak varken geri dönecek olanlar nasıl dönecek?
23 olsaydı bari çok canım sıkkın
Kınalar açık mı belirsiz. Kişi sayısı belirsizMalesef öyle.. törenin en geç 21 ‘de bitmesi gerek ki insanlar dönsün evine ki yollar kilit olacak zaten o saatte gerçekten inanılmaz sinirimiz bozuk biz de düğün olmasa da kutlama yemeği organize edecektik açıklamaya göre
Açılır kınalar çünkü etkinlikler serbest dedi.Kınalar açık mı belirsiz. Kişi sayısı belirsiz
Çok canım sıkkın ya
100 kişi sınırı varsa bizimki ağustosa kalcak
Davetiye gösterirler problem olmazPazar olan düğünü hemen cumaya aldık
Ama ben hiçbir şey anlamadım
10 da yasak varken geri dönecek olanlar nasıl dönecek?
23 olsaydı bari çok canım sıkkın
Davetiye gösterirler problem olmaz
Kişi sınırı hakkında bilgi yok ama di miAçılır kınalar çünkü etkinlikler serbest dedi.
Yarı kapasite olur. 100 olsa bile yerler esnetir rahat ol. Temmuzda daha cok kısıtlama koymayacakları ne malumKişi sınırı hakkında bilgi yok ama di mi
100 kişi mi olur sizce yarı kapasite mi
100 dese bile salonlar esnetir merak etmeyin.Kişi sınırı hakkında bilgi yok ama di mi
100 kişi mi olur sizce yarı kapasite mi
Aynen neye güvenerek ileri tarihe atacağız ki yapacağım ben inşallah. Sen ne düşünüyorsun canım nikah saat kaçtaydı?Yarı kapasite olur. 100 olsa bile yerler esnetir rahat ol. Temmuzda daha cok kısıtlama koymayacakları ne malum
Yapıcam ben. Saat 7deAynen neye güvenerek ileri tarihe atacağız ki yapacağım ben inşallah. Sen ne düşünüyorsun canım nikah saat kaçtaydı?
İnşallah yaptıktan sonra bekliyoruz çook güzel geçecek biliyorum. İlk deneyim yarın kınadan sonra yazarsınızYapıcam ben. Saat 7de
Yok canımGenelge yayımlandı mı?