2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Benim anladığım şu bu kadar salon ve organizasyoncular sevindiklerine göre oynamalı olucak kına nişan düğünler var ama kişi sınırlı
Ya bunlar bence salonlara kalmıs kabul ediyorlarsa evet ama edilmiyorsa... ben de daha benimkilerle konuşmadım bu gece de uyku yok.

düğün de saat zaman oynama sınırı yok bence öyle görünüyor

Salon ben olsam temmuza atardım yine de siz bilirsiniz dedi..
Daha güzel olsun diye erteleye erteleye bu sene de ortada kalcam bu gidişe. Ağlancak halime gülüyorum artık

Neden mi evde kaldık ailen nişanlın ne diyor
Genelgede 1 temmuzu görmeden önce yapıp geçelim diyolardı ama o madde çok şey değiştirdi onlar için
Temmuzda tamamen yasak kalkcak olarak görülüyo şu an
Ben 7 sine düğün yeri buldum ama kına yeri bulamayabilirim o zaman yine ortada kalcam
Kınadan da vazgeçemiyorum bilekliklere kadar aldım

Şöyle göz gezdirdim bi hesaplarda da
Bazı salonlar yarın itibariyle kınalar başlıyo demiş, bazıları temmuzda görüşürüz demiş
Kimse ne olduğunu bilmiyo

Ben de twitterda tekrar dalga olabileceğini okudum kına icin ileri atmak istemiyorum ama kınayı da istiyorum

Ben de twitterda tekrar dalga olabileceğini okudum kına icin ileri atmak istemiyorum ama kınayı da istiyorum
1 temmuz yazısı olmasa ben de öyle düşünüyodum ama nolursa olsun geçen seneki gibi temmuzda açcaklar işte
Şimdiden gün vermezlerdi yoksa
Kına beni de düşündürüyo her ayrıntısını halletmiştim
İnsan aylarca bekledikten sonra her şey içine sinsin istiyo ama maalesef

Bakalım canım haziran ve temmuz full aşı kampanyası ile geçecekmiş tek umudum o zaten. 23'ü kınam, 29'u düğünüm. Kınayı yaptıktan sonra yasak gelirse sorun etmem nikahtan gitmeyi. Sadece yemekli bir düğün yapacaktık o iş yatmış olur. Onun dışında ertelemeyiz gibi görünüyor.. Yine de stresim çok var tabi şimdiden

Ben de aşıya güveniyorum ve de üniversitenin açılıyo olmasına
Düğün haftasonuymuş ne güzel
Benim 2 kere ertelendi hafta sonundan. Haftaiçi istemiyodum ama oldu artık
Sanki hiç evlenemicem gibi gelmeye başladı

Haftasonu düşünüyoruz ama daha pazara gün vermedikleri için nikah günü alamadık bile:) düğünün içinde olacak çünkü. Olmazsa düğünde fake nikah olur bilmiyorum. Her şey belirsiz

Canım benim, tabi ki hayırlısıyla evleneceksin. O dönem şartlar uymazsa biz de haftaiçine çekebiliriz. Haftaiçine haftasonuna çok da takılma boşver mutlu olmaya bak gerçekten bu kadar stres iyi değil hem de en güzel zamanlarımızda.. İnşallah gönlünce olsun her şey

Üniversiteler yüzyüze eğitime başlayacak demedi ki akademik takvim 13 Eylül'de başlayacak dedi

Çok haklısın ama bu 4. ertelememiz
Şimdi yine her şeyi tek tek bi daha ayarlamamız lazım.
yer olsa cumartesiyi de düşünün derdim pazardan daha garanti ama yer bulmak imkansıza yakın artık salonlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…