- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Ya bunlar bence salonlara kalmıs kabul ediyorlarsa evet ama edilmiyorsa... ben de daha benimkilerle konuşmadım bu gece de uyku yok.Benim anladığım şu bu kadar salon ve organizasyoncular sevindiklerine göre oynamalı olucak kına nişan düğünler var ama kişi sınırlı
Neden mi evde kaldıkSalon ben olsam temmuza atardım yine de siz bilirsiniz dedi..
Daha güzel olsun diye erteleye erteleye bu sene de ortada kalcam bu gidişe. Ağlancak halime gülüyorum artık
Normalde 4 gün sonra kınam vardı.. burnumdan geldi ne düşüncem bilmiyorum artıkBu stres beni o kadar yordu ki kusucam artık sağa sola
Genelgede 1 temmuzu görmeden önce yapıp geçelim diyolardı ama o madde çok şey değiştirdi onlar içinNeden mi evde kaldıkailen nişanlın ne diyor
Ben de twitterda tekrar dalga olabileceğini okudumGenelgede 1 temmuzu görmeden önce yapıp geçelim diyolardı ama o madde çok şey değiştirdi onlar için
Temmuzda tamamen yasak kalkcak olarak görülüyo şu an
Ben 7 sine düğün yeri buldum ama kına yeri bulamayabilirim o zaman yine ortada kalcam
Kınadan da vazgeçemiyorum bilekliklere kadar aldım
Yapma gözünü seveyim ne dalgası ağustosu yalan etmesinlerBen de twitterda tekrar dalga olabileceğini okudumkına icin ileri atmak istemiyorum ama kınayı da istiyorum
1 temmuz yazısı olmasa ben de öyle düşünüyodum ama nolursa olsun geçen seneki gibi temmuzda açcaklar işteBen de twitterda tekrar dalga olabileceğini okudumkına icin ileri atmak istemiyorum ama kınayı da istiyorum
Temmuz ağustosta hiç sanmam kapanma olacağınıYapma gözünü seveyim ne dalgası ağustosu yalan etmesinler
Ağustos sonu benim kınam-düğünüm:)Temmuz ağustosta hiç sanmam kapanma olacağını
En kötü geçen seneki gibi ağustos sonu kapatılır
Ben haziran için hep olumsuz düşünüyodum başından beri.. ama diğer aylar farklı olacak belli
Ay onu bilemem işteAğustos sonu benim kınam-düğünüm:)
Bakalım canım haziran ve temmuz full aşı kampanyası ile geçecekmiş tek umudum o zaten. 23'ü kınam, 29'u düğünüm. Kınayı yaptıktan sonra yasak gelirse sorun etmem nikahtan gitmeyi. Sadece yemekli bir düğün yapacaktık o iş yatmış olur. Onun dışında ertelemeyiz gibi görünüyor.. Yine de stresim çok var tabi şimdidenAy onu bilemem işte
Ama aşı olayı var.. abd bugün 7 binlerde vaka açıklamış şok oldum
Eylülde üniversiteler de açılıyor
Böyle düşününce hazirandan sonra kapanma zor görünüyo ama her an her şey de olabilir
Ben de aşıya güveniyorum ve de üniversitenin açılıyo olmasınaBakalım canım haziran ve temmuz full aşı kampanyası ile geçecekmiş tek umudum o zaten. 23'ü kınam, 29'u düğünüm. Kınayı yaptıktan sonra yasak gelirse sorun etmem nikahtan gitmeyi. Sadece yemekli bir düğün yapacaktık o iş yatmış olur. Onun dışında ertelemeyiz gibi görünüyor.. Yine de stresim çok var tabi şimdiden
Haftasonu düşünüyoruz ama daha pazara gün vermedikleri için nikah günü alamadık bile:) düğünün içinde olacak çünkü. Olmazsa düğünde fake nikah olur bilmiyorum. Her şey belirsizBen de aşıya güveniyorum ve de üniversitenin açılıyo olmasına
Düğün haftasonuymuş ne güzel
Benim 2 kere ertelendi hafta sonundan. Haftaiçi istemiyodum ama oldu artık
Sanki hiç evlenemicem gibi gelmeye başladı
Üniversiteler yüzyüze eğitime başlayacak demedi ki akademik takvim 13 Eylül'de başlayacak dediBen de aşıya güveniyorum ve de üniversitenin açılıyo olmasına
Düğün haftasonuymuş ne güzel
Benim 2 kere ertelendi hafta sonundan. Haftaiçi istemiyodum ama oldu artık
Sanki hiç evlenemicem gibi gelmeye başladı
Daha önce aşılama biterse eylülde açılacak demişlerdi belki bu sefer dedikleri çıkarÜniversiteler yüzyüze eğitime başlayacak demedi ki akademik takvim 13 Eylül'de başlayacak dedi
Çok haklısın ama bu 4. ertelememizHaftasonu düşünüyoruz ama daha pazara gün vermedikleri için nikah günü alamadık bile:) düğünün içinde olacak çünkü. Olmazsa düğünde fake nikah olur bilmiyorum. Her şey belirsiz
Canım benim, tabi ki hayırlısıyla evleneceksin. O dönem şartlar uymazsa biz de haftaiçine çekebiliriz. Haftaiçine haftasonuna çok da takılma boşver mutlu olmaya bak gerçekten bu kadar stres iyi değil hem de en güzel zamanlarımızda.. İnşallah gönlünce olsun her şey