- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Saçma çünkü. 10dan sonra yasak olmasının manası ne ki? Cok cok komik.Bu kadar saçmalığı biz görüyoruz da onlar nasıl görmüyo anlamıyorum
Niye böyle ucu ucuna bekletiyolar
İşin garibi doktorlar bile tv de saçma buldu yasakları.
Bir 5 dkya koyarlarEvet ama bulamadım
Ayy nerde gördünüz ben göremiyorumEe kapalı alanlar 100 kişiymiş, açık alanlarda sınır yokmuş
Gerisi yok. Bu nasıl açıklama anlamadım ben
Aynen. Kına nişanlar 1 temmuzdan sonra serbestmiş. Acık alanlar sınırsızEe kapalı alanlar 100 kişiymiş, açık alanlarda sınır yokmuş
Gerisi yok. Bu nasıl açıklama anlamadım ben
Senin kapalı alan mıydı 15inden sonra kapalı alanlarda da sınır yokmuşne desem bilemedim ..
Yok benim ikisi de açık alan ama biz az önce düğünü temmuza attıkSenin kapalı alan mıydı 15inden sonra kapalı alanlarda da sınır yokmuş
Saat sınırı yok galiba oyun da bence olur gelin damat oynasın diyorlardı geçen yaz onun gibi. Biraz da salon inisiyatifindeGenelgeden hiçbir şey anlamadık, temmuzun ilk haftasından yer ayırdık düğün için
Ama kınayı ayarlayamıcaz büyük ihtimal salonlar farklı farklı
Hala ne yapcaz bilmiyoruz
Oyun oynancak mı ne olacak saat sınırı vs bilgi yok ki
Zaten bizim 20 hazirandı. Şimdi ertelersek 10 gün fark olcak aradaSaat sınırı yok galiba oyun da bence olur gelin damat oynasın diyorlardı geçen yaz onun gibi. Biraz da salon inisiyatifinde
Canım içinden geleni yapZaten bizim 20 hazirandı. Şimdi ertelersek 10 gün fark olcak arada
Ne yapcaz bilmiyoruz hiçbi şekilde
Temmuzda oyun vs her şey açılcak anladığım kadarıyla
Nişanlım 10 gün için beklenir diyo ben kararsızım
Ben hiç anlamadım oyunla alakalı yazı yokBenim anladığım şu bu kadar salon ve organizasyoncular sevindiklerine göre oynamalı olucak kına nişan düğünler var ama kişi sınırlı