2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Açık ve kapalı alandaki nikahlar ve nikah töreni şeklindeki törenler serbest

Anladığım kına ve düğünler hâlâ yasak.

Şartlar bence yine mekana göre değişir arkadaşlar geçen yıl gibi yasak olan şeyler yine yapılmaya devam etmişti kapalı ortamlarda nikah serbestse kınada yapılır kim nerden bilcek

Şartlar bence yine mekana göre değişir arkadaşlar geçen yıl gibi yasak olan şeyler yine yapılmaya devam etmişti kapalı ortamlarda nikah serbestse kınada yapılır kim nerden bilcek
Bir duyulsa cezası var gizli saklı yapılabilecek bir şey değil onlar şahsen ben yapan birine gitmezdim göze almazdım kesilecek ceza güzünden Offf aslında çok kötü bu normalleşme falan değil ya

Haberde toplu etkinlikler serbest dedi şimdi. O zaman kına falan da olur

yine gece yarısına kadar genelge kovalayacağız anlaşıldı. nikahlar ve törenler belirli şartlarla serbest denildi. muhtemelen nikahları 50 kişi sınırıyla yapacaklar.düğünlerden hiç bahsetmedi bile. onlar genelgede yazar

Nikah töreni şeklinde düğünler yapılabilecek dedi müziğe eğlenmeye karşılar bunlar virüse değil neyse Kesin kurallar icin genelgeyi açıklarlar

Bana da 50 kişi sınırı olacak gibi geldi evlendirme dairesindeki kadın da demişti 50kişi sınırı olacak diye hep :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…