- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Gecelerimiz zehir oluyor resmen. Yarın güzel haberler alırız inşallahBence cok normal. Cok anormal zamanlardan geciyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecelerimiz zehir oluyor resmen. Yarın güzel haberler alırız inşallahBence cok normal. Cok anormal zamanlardan geciyoruz
ne oldu tartıştınız mı zaten evlilik öncesi stresi var bir de üzerine pandeminin getirdiği belirsizlikler derken çok zor zamanlardan geçiyoruz. ben de yay gibi gerginim. kimseye belli etmemeye çalışıyorum içimde yaşıyorumKızlar uyudunuz muuu ?
Ben düşünmekten uyuyamıyorum.. Nişanlımla aramızda iyi değildi ya çok mutsuzum. Şurda evlenmeme 3 haftadan az bi süre kalmış. Ben üzüntüden uyuyamıyorum
aynen. bir de benim nikahım bu cuma. 4 gün kaldı ve hala ortada belirgin bir yol haritası yokOf akşama kadar nasıl bekleyecez. Zaman gecmiyor.
Maalesef yok balayı yok bilmem ne derken saçma sapan şeylere tartışıyoruz.ne oldu tartıştınız mı zaten evlilik öncesi stresi var bir de üzerine pandeminin getirdiği belirsizlikler derken çok zor zamanlardan geçiyoruz. ben de yay gibi gerginim. kimseye belli etmemeye çalışıyorum içimde yaşıyorum
Çok az kalmış çok heyecanlı Nikah salonunda mı olucaktı ?aynen. bir de benim nikahım bu cuma. 4 gün kaldı ve hala ortada belirgin bir yol haritası yok
Çileklipapatyacım çok normal bu süreçte ikiniz de gerilmişsinizdir haliyle ama geçecek bugünler de sakin kalmaya bak her şey çok güzel olacak endişelenme :)Maalesef yok balayı yok bilmem ne derken saçma sapan şeylere tartışıyoruz.
Çok az kalmış çok heyecanlı Nikah salonunda mı olucaktı ?
İnşallah her şey geçsede kurtulsak İnsanlar bu günleri doya doya yaşar biz stres içinde..Çileklipapatyacım çok normal bu süreçte ikiniz de gerilmişsinizdir haliyle ama geçecek bugünler de sakin kalmaya bak her şey çok güzel olacak endişelenme :)
Canım ya herkes çok gergin, çok doğal böyle olması. Sağlıklı düşünemiyor insanlar böyle kriz zamanlarında. Hele ki erkekler sağ olsunlar acayip sıkılganlar, hemen her şey olsun bitsin kafasındalar ve sıkıntılı bir konu varsa onu konuşmamaktan yana oluyorlar bence. Biz kadınlar derdimizi 3 saat de konuşuruz (hele ki bu grup bir araya gelse of of sabahlara kadar konuşulur) ama erkekler daha 15 dakikasında sıkılıyor geriliyor. O yüzden konuşmamanız daha iyi bence sinirlenip birbirinizi kıracağınıza belki o da böyle bir önlem alıyor kendince. Şu süreç bir bitsin yuvanızda çok huzurlu olacaksınız inşallahMaalesef yok balayı yok bilmem ne derken saçma sapan şeylere tartışıyoruz.
Aynen kesinlikle hemen sinirleniyor tamam diyo ben ne yapayım acaba çoğu kez alttan alıyordum ama bende stresliyim artık çok fazla bu yüzden sadece naber nasılsın o kadar günde sadece 5-10 mesaj ancak atıyoruz en iyisi buCanım ya herkes çok gergin, çok doğal böyle olması. Sağlıklı düşünemiyor insanlar böyle kriz zamanlarında. Hele ki erkekler sağ olsunlar acayip sıkılganlar, hemen her şey olsun bitsin kafasındalar ve sıkıntılı bir konu varsa onu konuşmamaktan yana oluyorlar bence. Biz kadınlar derdimizi 3 saat de konuşuruz (hele ki bu grup bir araya gelse of of sabahlara kadar konuşulur) ama erkekler daha 15 dakikasında sıkılıyor geriliyor. O yüzden konuşmamanız daha iyi bence sinirlenip birbirinizi kıracağınıza belki o da böyle bir önlem alıyor kendince. Şu süreç bir bitsin yuvanızda çok huzurlu olacaksınız inşallah
Her şey düzelir canım netleşmesini beklerken biraz sabır. Konuşmamak daha iyi oluyor konuştukça sinir basıyor bana da çünkü. Akşam hayırlı haberler alalımİnşallah her şey geçsede kurtulsak İnsanlar bu günleri doya doya yaşar biz stres içinde..
İnşallah cnaım benim sende çok mutlu ol. Dediklerin çok doğru onlar belli etmiyor bide pek. Biz ağlayıp zırlayabiliyoruzCanım ya herkes çok gergin, çok doğal böyle olması. Sağlıklı düşünemiyor insanlar böyle kriz zamanlarında. Hele ki erkekler sağ olsunlar acayip sıkılganlar, hemen her şey olsun bitsin kafasındalar ve sıkıntılı bir konu varsa onu konuşmamaktan yana oluyorlar bence. Biz kadınlar derdimizi 3 saat de konuşuruz (hele ki bu grup bir araya gelse of of sabahlara kadar konuşulur) ama erkekler daha 15 dakikasında sıkılıyor geriliyor. O yüzden konuşmamanız daha iyi bence sinirlenip birbirinizi kıracağınıza belki o da böyle bir önlem alıyor kendince. Şu süreç bir bitsin yuvanızda çok huzurlu olacaksınız inşallah
Dimi böyle bu kadar aksilik varsa işin içinde kesin bişey vardır diyor insan hahahah ay kafayı yedik ya Allah işaret mi gösteriyor falan..Ya ben dün şu nişanlısını bırakan adamın halinden anlamaya başladım galiba.... öyle bir stres ki, acaba evlenmesek mi ya??? gibi tilkiler geziyor kafamda.
Aynı şekilde şöyle oluyorAynen kesinlikle hemen sinirleniyor tamam diyo ben ne yapayım acaba çoğu kez alttan alıyordum ama bende stresliyim artık çok fazla bu yüzden sadece naber nasılsın o kadar günde sadece 5-10 mesaj ancak atıyoruz en iyisi bu
Benimki de öyle henüz bu konulardan çok gerilmedik daha zaman var diye ama genel olarak öyle. Ben de konuşmuyorum artık kapatıyorum konuyu hemen onunla mı uğraşıcam kırılıcam bi de iki dakika sonra geçen siniri için değmezAynen kesinlikle hemen sinirleniyor tamam diyo ben ne yapayım acaba çoğu kez alttan alıyordum ama bende stresliyim artık çok fazla bu yüzden sadece naber nasılsın o kadar günde sadece 5-10 mesaj ancak atıyoruz en iyisi bu
Amin canım. Ben de eskiden kavga edince baya ağlardım ama şimdi yıpratmıyorum kendimi ya adamda tık yok ben neden dünyam yıkılmış gibi olayımİnşallah cnaım benim sende çok mutlu ol. Dediklerin çok doğru onlar belli etmiyor bide pek. Biz ağlayıp zırlayabiliyoruz
Ben o olgunluk evresine ulaşamadım henüz ben kendimi yakıp yıkarken beyfendi evinde uyuya kalıyor ben sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişiyorBenimki de öyle henüz bu konulardan çok gerilmedik daha zaman var diye ama genel olarak öyle. Ben de konuşmuyorum artık kapatıyorum konuyu hemen onunla mı uğraşıcam kırılıcam bi de iki dakika sonra geçen siniri için değmez
Amin canım. Ben de eskiden kavga edince baya ağlardım ama şimdi yıpratmıyorum kendimi ya adamda tık yok ben neden dünyam yıkılmış gibi olayım
Yaa kıyamam bu erkeklerin geneli böyle iyice emin oldum artık sizinle de konuşunca. Evlilik arifesinde rahatlığı iyice batıyor tabi biz bu kadar gerilirken. Ben de mümkün olduğunca bu konuları açmamaya çalışıyorum o açınca konuşuyorum artık:)Ben o olgunluk evresine ulaşamadım henüz ben kendimi yakıp yıkarken beyfendi evinde uyuya kalıyor ben sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişiyor