- 29 Aralık 2018
- 575
- 732
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adam kimEki Görüntüle 2860783
sanırım kesin bilgi bu şekilde
Şuna bakar mısınız? Hangimizin düğünü bundan daha riskli? Gerçekten? Hangimizin?
rumeli şarkıları söylüyor eylülde yasaklar varken lüleburgazda düğünlere gidiyolardı sayfasında paylaşım yapıyordu şikayet ettim altına hakkım haram olsun diye yazdığım içinde beni engellemiştiBu adam kim
görüyor ve artırıyorum 10 yıl ve kocaaa 10 yıl içinde evlenmeye karar verdiğimiz zamanın denk geldiği olaylara bakınHahaha iyi bari yalnız değilim.. 7 yıl maşallahh
Balkanların ünlü şarkıcısı duyum muhakkak almışlardır baya ünlüler çünkü böyle bi açıklama yapmazlardı yoksaBu adam kim
Bizde 9 u bitirmek üzereyiz hayattaki şansımız diyorum onca yıl bekle sabret gelsin bizi bulsun sinirler çok bozukgörüyor ve artırıyorum 10 yıl ve kocaaa 10 yıl içinde evlenmeye karar verdiğimiz zamanın denk geldiği olaylara bakın
Öyle mi diyorsun puf insallah %20 kapasiteyle de olsa kapalıları da açarlar. O kadar insan mağdur bekleme deBalkanların ünlü şarkıcısı duyum muhakkak almışlardır baya ünlüler çünkü böyle bi açıklama yapmazlardı yoksa
ay bu nedir yaaa vallahi herşeyden vazgeçeceğim az kaldıEki Görüntüle 2860783
sanırım kesin bilgi bu şekilde
bencede ya kapalı salona kapasite şartı getirilerek açarlar yoksa o salonlar napıcak o salonlarda düğün yapanlar napıcakKaplı alan düğünlerini bence kapasiteyle açarlar ya hiç açmamaları insanları mahveder
Geçen sene de öyle mevzu dönmüş. Ama beraber açmışlarbencede ya kapalı salona kapasite şartı getirilerek açarlar yoksa o salonlar napıcak o salonlarda düğün yapanlar napıcak
mecburlarGeçen sene de öyle mevzu dönmüş. Ama beraber açmışlar
Ayy evet bekle bekle şansa bakgörüyor ve artırıyorum 10 yıl ve kocaaa 10 yıl içinde evlenmeye karar verdiğimiz zamanın denk geldiği olaylara bakın
Biz de son dönemlerde cok tartısıyoruz. Sabah konusuyorduk isim var su an birazdan döneyim dedi diye aksama kadar kavga ettimKızlar uyudunuz muuu ?
Ben düşünmekten uyuyamıyorum.. Nişanlımla aramızda iyi değildi ya çok mutsuzum. Şurda evlenmeme 3 haftadan az bi süre kalmış. Ben üzüntüden uyuyamıyorum
İşteydi benimkide eve geldi hiç konuşmadık bile nolcaz böyleBiz de son dönemlerde cok tartısıyoruz. Sabah konusuyorduk isim var su an birazdan döneyim dedi diye aksama kadar kavga ettim
Bence cok normal. Cok anormal zamanlardan geciyoruzİşteydi benimkide eve geldi hiç konuşmadık bile nolcaz böyle