2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bir kanalda açık hava da sınırlı sayıda açılması bekleniyor düğünlerin dedi prof.dr ama bakalım ne olacak 🤔
ya bence sadece açık havada müsade verilmesi çok saçma kapalı alanlar nolcak, benim kına kapalı düğün açık hadi yağmur yağdı napıcaz bu hafta hep yağmurlu geçti geçiyoda belli olmuyo ki ,kına kapalı diye yapamıcak mıyım yani saçma ya ay sinir oldum , çeşme belediyesi de virüsten temizlendik diye slogan yapmış kesin öyledir dedim bu virüs ufacık havuzlarda 100 kişi dipdibe yok köpük banyoları vs. oralarda yok nedense hep düğünler hep kınalar nişanlarda var ayy bide regl yim sinir stres tavan

ben burda saatleri kovalıyorum eş dost akraba arayıp ayyy h.içi nasıl gelcezzz gelemeyiiiiiiz izin alamayııııız diyip duruyo sinirim bozuldu ya hiç mi yıllık izniniz yok 2 gün harcayabilceğiniz ya öyle tatillere giderken buluyolar ay sinir oldum h.sonu yok muydu diyolar sanki vardı da ben bilerek h.içine aldım akrabanı seçemiyosun işte maalesef
H. İçi saat kaçta ki?

ya bence sadece açık havada müsade verilmesi çok saçma kapalı alanlar nolcak, benim kına kapalı düğün açık hadi yağmur yağdı napıcaz bu hafta hep yağmurlu geçti geçiyoda belli olmuyo ki ,kına kapalı diye yapamıcak mıyım yani saçma ya ay sinir oldum , çeşme belediyesi de virüsten temizlendik diye slogan yapmış kesin öyledir dedim bu virüs ufacık havuzlarda 100 kişi dipdibe yok köpük banyoları vs. oralarda yok nedense hep düğünler hep kınalar nişanlarda var ayy bide regl yim sinir stres tavan
Ben sanmıyorum kapalı mekan sahiplerine yazık değil mi aynı zamanda bize de mekanı tuttuk sonuçta açarlarsa aynı kısıtlamayla hepsini açmaları mantıklı zaten.

ben burda saatleri kovalıyorum eş dost akraba arayıp ayyy h.içi nasıl gelcezzz gelemeyiiiiiiz izin alamayııııız diyip duruyo sinirim bozuldu ya hiç mi yıllık izniniz yok 2 gün harcayabilceğiniz ya öyle tatillere giderken buluyolar ay sinir oldum h.sonu yok muydu diyolar sanki vardı da ben bilerek h.içine aldım akrabanı seçemiyosun işte maalesef
O sıkıntıyı bende yaşıyorum erteleme olmasaydı haftasonu yapacaktım sanki ben keyfimden erteledim yasak geldi hastaiçine zor bulduk onu bile temmuzda haftaiçi bile hiç yer yok zaten.

Sana şunu söyliyim akrabalarımı sevmediğim için zorla görüşmeme kararı aldım. Nikahımda annem ve kardeşim dışımda akrabam sadece 5 kişi gelicek 😂

Sadece üzüldüğüm konu ben o kadar gelinliğe özendim diktirdim 15dk kalcak üstümde.. Ah düğünüm olsaydı ahhh ahh 😭😭😭 Neyse akşama kadar çıkarmam üstümden artık hahah

Pazar yasak olursa yeniden gün ayarlıcam ne şanssız insanım ya 🥺
Akşam olumsuz haber alırsak bütün akrabalarım arar artık duydun mu diye. Bir de onlarla uğraş dur 🤦🏻‍♀
kendimi bi odaya kilitleyip tek başıma dinlemek istiyorum haberleri o derece stresliyim şu an

Pazar yasak olursa yeniden gün ayarlıcam ne şanssız insanım ya 🥺
Akşam olumsuz haber alırsak bütün akrabalarım arar artık duydun mu diye. Bir de onlarla uğraş dur 🤦🏻‍♀
kendimi bi odaya kilitleyip tek başıma dinlemek istiyorum haberleri o derece stresliyim şu an
Şey gibi resmen üni sınav sonuçları açıklandığında moral bozmak için arayan akrabalar gibi...

Şey gibi resmen üni sınav sonuçları açıklandığında moral bozmak için arayan akrabalar gibi...
Şimdiden pazar yasak olcakmış duydun mu demeye başladılar 🥺
Keşke bu kadar hazırlık olmasaydı da nikah yapsaydık. düğün=stres başka açıklaması yok
Yok haftasonu yasak mı olcak. Saat sınırlaması mı olcak derken ömrüm çürüdü

X