- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
haziran için olabilir ama 50 kişi olmaz bence ya daha fazla vaka varken bile daha rahattı neyse yarın görelim bakalım ne diceklerBence yine il il ayıracaklar. Ya da her yerde 50 kişi sınır koyacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haziran için olabilir ama 50 kişi olmaz bence ya daha fazla vaka varken bile daha rahattı neyse yarın görelim bakalım ne diceklerBence yine il il ayıracaklar. Ya da her yerde 50 kişi sınır koyacaklar
O kadar kızıyorum ki kesin bir açıklama olmadan böyle diyenlere şuan herkesin kendince bir tahmini duyumu var ama hiçbiri kesin değil , valilikte kuzenim çalışıyor 1 haziranda açacaklar büyük ihtimalle diyor her kafadan bi ses yıprattılar artık biziKına yerim aradı %90 acık alanları acacaklar kapalı alanları ilerleyen zamanlara bırakacaklar dedi.
Aslında onlar da çaresiz biz gibi. Arayan adamın salonu kapalı, umutsuz üzgündü.O kadar kızıyorum ki kesin bir açıklama olmadan böyle diyenlere şuan herkesin kendince bir tahmini duyumu var ama hiçbiri kesin değil , valilikte kuzenim çalışıyor 1 haziranda açacaklar büyük ihtimalle diyor her kafadan bi ses yıprattılar artık bizi
Kendimden çok onlara üzülüyorum ekmek kapısıAslında onlar da çaresiz biz gibi. Arayan adamın salonu kapalı, umutsuz üzgündü.
Evet biliyorum ancak kesin bir bilgi olmadan böyle konuşmalarına kızıyorum inşallah açılır da bizim de onların da yüzü GülerAslında onlar da çaresiz biz gibi. Arayan adamın salonu kapalı, umutsuz üzgündü.
Ben kendimden cok degil de en az kendim kadar üzülüyorum....Kendimden çok onlara üzülüyorum ekmek kapısı
İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler alacağızEvet biliyorum ancak kesin bir bilgi olmadan böyle konuşmalarına kızıyorum inşallah açılır da bizim de onların da yüzü Güler
İnşallahİnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler alacağız
Ya hahahah delisin kız senBen kendimden cok degil de en az kendim kadar üzülüyorum....
Halimi görsen perperişanım valla en cok kendime üzülüyorum ajdfjfkYa hahahah delisin kız sen
Şuna bakar mısınız? Hangimizin düğünü bundan daha riskli? Gerçekten? Hangimizin?
Normalde bugün düğünüm olacaktı. Riskli gördükleri için yasakladılar. Bu daha mı az riskli? Gerçekten hakkımı helal etmiyorum.Yok artık yaaaa yeter hep sorun düğünler de
Aynen birde halen ne nikah yapan futbolcusunu gördük sosyetesini gördük tek yasak bize. Bende balayında olacaktım.Normalde bugün düğünüm olacaktı. Riskli gördükleri için yasakladılar. Bu daha mı az riskli? Gerçekten hakkımı helal etmiyorum.