2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü 😂 Ailem bile ne meraklıymışsın evlenmeye diyor sinirim bozuluyo artık 😂
İnan evlilik değil ki mevzu, allah korusun erteleme durumu olunca olacak şeyler bunlar;

Herkese haber ver iptal de
Davetiye bastır tekrar
Kuaförü tekrar ayarla
Kına düğün yerini tekrar ayarla
Organizasyonu tekrar ayarla
Fotoğrafçıyı ayarls
Yani hepsini ayarlayıp günleri çakıştırma (mümkün olma ihtimali 0)
balayını değiştir
İş yerinden izinleri tekrar ayarla

İnan evlilik değil ki mevzu, allah korusun erteleme durumu olunca olacak şeyler bunlar;

Herkese haber ver iptal de
Davetiye bastır tekrar
Kuaförü tekrar ayarla
Kına düğün yerini tekrar ayarla
Organizasyonu tekrar ayarla
Fotoğrafçıyı ayarls
Yani hepsini ayarlayıp günleri çakıştırma (mümkün olma ihtimali 0)
balayını değiştir
İş yerinden izinleri tekrar ayarla
Aynen öyle söylüyorum nolcak yapılır zamanla diyolar ah ah..

Ya biz geçen hafta nikah günü almaya gittiğimizde memur Eylül ekim bile 50 kişi kapasite demişti hiç anlamadık bir şey ben sanmıyorum bu sene de öyle 200 300 kişiye izin verilmesini

Ya biz geçen hafta nikah günü almaya gittiğimizde memur Eylül ekim bile 50 kişi kapasite demişti hiç anlamadık bir şey ben sanmıyorum bu sene de öyle 200 300 kişiye izin verilmesini
memurun dediğine dayanarak muhtemelen 50 kişi kapasite ile açacaklar. 200-300 zaten her şartta pek mümkün görünmüyor.

Bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü 😂 Ailem bile ne meraklıymışsın evlenmeye diyor sinirim bozuluyo artık 😂
O benim ailemde de var halam az daha bekledeydin ne acelen vardı diyor, annem olsun tekrar ertelenir diyor... Daha ne bekleseydik acaba zaten 7 yıldır sevgiliyiz 10 aydır nişanlı 🤦🏻‍♀️😁

İnşallah canım benim. Hepimizin bu işin sonunda mutlu olması tek temennim. Allah ele güne karşı utandırmasın
Aminn canımm. Allah hepimize mutlu ve huzurlu bir yuva nasip etsin 🙏🏻
Sonra bugünleri hatırladıkça ne kadar stres yapmıştık ne zordu diye gülümseyerek hatırlayalım 😇

Balayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydı 😭
canım inan bunun için tartışmaya değmez, bizde iptal ettik spontane gideriz bi yerlere diyoruz önemli olan birlikte güzel anılar yaşamak şu düğünümüzü kınamızı kazasız belasız hastalıksız yapmak

O kadar saçma düşünüyolar ki. Ağustosta başlasa herkes nasıl evlenecek düşünen yok
Nikah yapıp geçsinler diyolar da verilen paralar ne olacak
Şimdi her konuştuğum temmuza at diyo bana hem de hafta sonu olsunmuş 🙄🙄🤦🏻‍♀️
cam kenarıda ister misiniz deseydin, valla temmuzda ağustosta haftasonu yer yok biz bulamadık, sen içinden geleni yap insanlar hep konuşur

Cuma günü gelinliğimin son provası vardı bitti sonunda
Yalnız sıkıntı şu ben yürüyemiyorum gelinlikle 😂😂
Düğüne giriş yaparken tarlatanı tutmadan girmek isterdim ama olmayacak sanırım
Gelinlikçim tekme atarak yürü dedi onda da çok belli oluyo tekme attığım😂
Bu sorunu yaşayan var mı merak ettim
canım minik adımlarla ve hafif tekmelerle yürüceksin, düğün nikah günü mekana gittiğinde alıştırma yap mutlaka karşıdan biri izlesin ya da video çeksin nasıl yürüdüğünü gör ben öyle yapıcam

canım inan bunun için tartışmaya değmez, bizde iptal ettik spontane gideriz bi yerlere diyoruz önemli olan birlikte güzel anılar yaşamak şu düğünümüzü kınamızı kazasız belasız hastalıksız yapmak
Artık tek hedefim nikahı sorunsuz halletmek oldu canım valla aynen 😂

X