2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bazı kısıtlamalarla haziran ayında açarlar artık diye düşünüyorum bu kadar kapanmadan sonra normalleşme başlayacak.. Bozma moralini gerçekten zor ama yüksek tut
nasıl yüksek tutayım sizinde moralinizi bozmak istemem ama benim tarihim çok riskli ya 4-5 haziran şimdi ertelesem ya açılırsa düşüncesi ertelemesem bu saatten sonra yer bulamam bulsam yeniden yasak gelmiceği belli değil nefes alamıyorum artık bide bazı insanların ohh ben yaptım şimdi nişanlımla kavga gürültü etceğime mis gibi oturuyorum ay düğün dernek de neymiş zaten istemiyorum diye söylenmesi karşındakinin duygularını umursamadan konuşması , bazı insanların kız evde kaldın bi evlenemedin sen bu düğün işini unut amma inat ettin söylemlerinden bıktım usandım ya yemin ederim hayatım boyunca kimsenin hiç bişeyiyle alay etmedim ya insan olmak bu kadar zor mu tek benim işim yok ki hayat durdu diyorum yaa tabi öyle ama yapıp geçseydin yahu zamanı bidaha geriye alamıcam ben birinin düğününe giderken kendim yapamamış olmanın üzüntüsünü yaşıcam kendimi biliyorum yani napayım böyle kimseyle görüşmiceğim konuşmıcağım bi yere gitmek istiyorum ya

boşver sen o konuşanları. Kendilerini avutuyorlar bence 8 9 ay önce evlenince başları göğe mi ermişte böyle kalp kırıyorlar.
Bende düğün sevmiyorum ama isteyeni de anlamak lazım hele böyle bir belirsizlikte plan yapmak imkansız gibi bir şey. Nikah günü bile alınmıyor . Alınsa bile iptal edilme olasılığı var hep. Allah herkese sabır versin

Gerçekten anlamıyorum düğün istedim evet geçen sene evimizi tuttuk hastalık çıktı başlarda bu kadar uzun sürceğini bilmeden hastalık bitince yapalım diye istedim ama şimdi herşeye lanet eder oldum bu halde düğün istiyo şımarık olarak da göründüm ay saçmalama düğün mü kaldı artık diyende ama bana bunu diyenlerin çoğu düğününü yapan insanlar düğünü kötü geçmiş insanlar, bişeyi istemenin bedeli bu kadar ağır olmamalı ya isyan eden biri değilken artık beni mi buldu bitek bana mı denk geldi diyen bi insan oldum çıktım insan en güzel günlerinden birini aman olsun bitsin artık kurtulayım diye bekler mi o durumdayız şuan moral yok hayat yok sağlığımıza şükrediyoruz ama insanım işte süreklilik getiremiyorum şükürlerime, artık dilimden hakkımızda hayırlısı demek bile gelmiyo

Ah ahh ne bir eksik ne bir fazla duygun düşüncem yaşadıklarım benimde aynı temmuz başında benimde ama kime desen bir tepki nikah tarihi bile alamadık vermiyolarlar herşey sıkıntılı hayırlısı bile diyemez olduk tek umudum haziran ile birlikte açıcaklar tüm söylemler bu yönde umarım istediğin gibi olur herşey

Bu süreçleri yaşamayan hiç kimse anlayamaz kesinlikle herkesin tuzu kuru böyle boş boş söylenmeyi çok iyi biliyorlar ertelemek beklemek belirsizlik stresi gerçekten çok başka normalde geçen sene Haziranda olacaktı benimde 1 yıl geçmiş üzerinden Benimde tarihim Haziran başı hatta mayısın sonunda nikahımız da var kendi yaşadığım şehirde . Açıkçası yasaklar beni rahatlattı yasaklardan sonra mecburen belirli sektörler açılacak kısıtlamalar illa ki olacak en güzel şekilde yaşarız inşallah mutlu günlerimizi sonucun iyi olacağına odaklarak rahatlatıyorum kendimi

Yaa çok teşekkür ederim atlattım çok şükür daha iyiyim canım Bu yasaklar umarım tüm ülke için çok daha iyi olur.. Sen nasılsın?
Şükür canım Allah beterinden korusun. İnşallah iyi olur hepimiz için. İyiyim ben de, nikah tarihi alamadık daha bayram sonrasına kaldı biraz onu dert ediyorum şu an. Hayırlısı...

Şükür canım Allah beterinden korusun. İnşallah iyi olur hepimiz için. İyiyim ben de, nikah tarihi alamadık daha bayram sonrasına kaldı biraz onu dert ediyorum şu an. Hayırlısı...
Her şey bayram sonrasına kaldı insallah normalleşme olur da düzgünce hazırlanabiliriz canım alınır nikah tarihi dert etme

umarım hepimiz için , insanın hayatında 1 kez yaşamak istediği anlar duyguları istemek bile yanlış anlaşılır oldu

ne güzel yazmışsın amin inşallah , artık ona da razı olcaz mecbur 100 kişi 1 saat olduğu kadarıyla maddi manevi yıprandık bari saatleri düzeltseler

ben şöyle olcağını düşünüyorum, haziran başlarında yine nikah tarzı düğün merasimleri 1 saat 100 kişi illere göre, haziran sonuna doğru genişlicek temmuz ağustosta geçen sene ki gibi yapılcak saat sınırı falan olmadan ben yine yapamıcam yani

Temmuz Ağustos en risksiz aylar bence de . Ama bizim izin durumları sebebiyle mecburen o ayları seçemiyoruz , kına organizasyon içim görüştüğüm birisi haziranda organizasyonların açılabileceğini söyledi bu tam kapanmayı falan da önceden söylemişti diyorum bir bildikleri bar herhalde İnşallah vakalar azalır da gönlümüzde olur bu tam kapanma bizler için çok önemli

Bende ünlü bir organizasyoncu takip ediyprum mayıs sonu açıklama yapılcak hazirandan sonra açılcak kesin düğünler dedi iç ferahlattı inşallah bakalım önemli olan vakaların azalması umudumuz kapanmanın iyi yönde olması

Güzel düşünceler ve umutla bekliyoruz bakalım zaman bize ne gösterecek

Canım öyle yapamayacağım diye düşünme ya biraz daha olumlu düşün. Ben de istiyorum güzelce yapmak mesela ama artık olmazsa da ne yapayım sağlık olsun diyorum o kafaya eriştim.. belki de benim ailemde genç yaşta covid yüzünden yoğun bakımda yatan oldu diye böyle düşünüyorum bilmiyorum. Nasıl olursa yine de tadını çıkaracağım her anının diyorum hep. Sen de öyle düşün, içini ferah tut sakince bekle.

(He sana bunu diyenin içten içe hala dert ettiği de çok açık, çünkü vücudum sivilcelerle doldu) ben tepki vermesem vücut veriyor

Ay gerçekten öyle mi düşünüyorsun canım? Ağustos sonu bizimki, 29unda. Ben de risksiz diye düşünüyorum aslında ama sonra yine bi acabam oluyor.

Ne güzel demiş yahu.. ben de haziranda falan açılınca ağustos sonlarında tekrar kötüleşir de yasaklarlar diye korkuyorum. Gerçi o dönem aşılamada epey ilerlemiş olacağız gibi görünüyor, bilmiyorum şimdiki kötü durumlara yeniden düşer miyiz ama...

Canım ben de tarihimizden umutluyum geçen seneki gibi temmuz agustosu kapatmazlar haziranda açsalar bile. Zaten geçen sene de ilk açtıklarında oyun yasak şu yasak bu yasak diye açıldı temmuzda sonra herkes oynadı Halay çekenler, sokak düğünü yapanlar, kısıtlamaları suistimal edenler yüzünden böyle yasaklar geldi zaten yoksa kır düğün salonlarında elit elit herkes uyabilir kısıtlamalara

Ay gerçekten öyle mi düşünüyorsun canım? Ağustos sonu bizimki, 29unda. Ben de risksiz diye düşünüyorum aslında ama sonra yine bi acabam oluyor.
İçin çok rahat olsun bence Temmuz Ağustos turizm ayları olduğu için hiçbir sezonu kapatamazlar birini kapatsalar isyan çıkar inşallah gönlünce yaparsın Güzel günlerine odaklan için huzurla tekrardan kapanma olsa bile Eylülün ortası gibi ancak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…