- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
nasıl yüksek tutayım sizinde moralinizi bozmak istemem ama benim tarihim çok riskli ya 4-5 haziran şimdi ertelesem ya açılırsa düşüncesi ertelemesem bu saatten sonra yer bulamam bulsam yeniden yasak gelmiceği belli değil nefes alamıyorum artık bide bazı insanların ohh ben yaptım şimdi nişanlımla kavga gürültü etceğime mis gibi oturuyorum ay düğün dernek de neymiş zaten istemiyorum diye söylenmesi karşındakinin duygularını umursamadan konuşması , bazı insanların kız evde kaldın bi evlenemedin sen bu düğün işini unut amma inat ettin söylemlerinden bıktım usandım ya yemin ederim hayatım boyunca kimsenin hiç bişeyiyle alay etmedim ya insan olmak bu kadar zor mu tek benim işim yok ki hayat durdu diyorum yaa tabi öyle ama yapıp geçseydin yahu zamanı bidaha geriye alamıcam ben birinin düğününe giderken kendim yapamamış olmanın üzüntüsünü yaşıcam kendimi biliyorum yani napayım böyle kimseyle görüşmiceğim konuşmıcağım bi yere gitmek istiyorum yaBazı kısıtlamalarla haziran ayında açarlar artık diye düşünüyorum bu kadar kapanmadan sonra normalleşme başlayacak.. Bozma moralini gerçekten zor ama yüksek tut