- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim hepsi de çatır çatır düğün yapan kesimdir. Kendileri evlenirken böyle bir döneme gelselerdi de aynı şeyi diyecekler miydi acabaBakın birbirimizin adını bile bilmiyorum ama hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz şuan birbirimize destek oluyoruz.
Çevremdekilere bunu söylediğimde bana “biraz ertelesen nolur koca kaçmıyor, evlilik evlilik diye tutturdun” diyorlar.
Evet bizde olcak.Kızlar şey yapıcak mısınız gelin evinden alma ? Evin önünde kısa bir oynama gibi şeyler ? Araba konvoyu falan yasak mı bunların hepsi acaba ?
evimizin önünde de mi oynayamicaz
Bana bunu geçen sene diyenler bu sene de aynısını diyolarBakın birbirimizin adını bile bilmiyorum ama hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz şuan birbirimize destek oluyoruz.
Çevremdekilere bunu söylediğimde bana “biraz ertelesen nolur koca kaçmıyor, evlilik evlilik diye tutturdun” diyorlar.
Hahhh aynen öyle ama akraba arkadaş bişey diyemiyorumEminim hepsi de çatır çatır düğün yapan kesimdir. Kendileri evlenirken böyle bir döneme gelselerdi de aynı şeyi diyecekler miydi acaba
Hahahah bu daha iyiymiş Bende her geciktiğimiz ay için ev kiramızı ödeyin diyimBana bunu geçen sene diyenler bu sene de aynısını diyolar
Pandemi 10 sene sürse 10 sene sonra evlencem sanırım
salon paramı ver yapmayayım diyorum ben de
Çok sevindim bende yapmak istiyorum ama yasa galibaEvet bizde olcak.
Eşyalarım alındı bugün ona da davulla geldiler. Ceza falan yemedik iyi ki
yahu bir olaya girmişiz hayırlı iş çok uzatılmaz der büyükler ,1 senedir bekliyoruz yani kimimiz 6 ay hepimiz yıprandık maddi manevi düğünler aylar öncesinden ev tuttuk eşyalar tuttuk hadi diyelim ertelicez mobilyacı der alın kardeşim eşyanızı perdeci der alın eşyanızı biz bu eşyaları nereye koyucaz manevi anlamda çiftlerin arası bozuluyo gerginlikler oluyo, ailelerde hastası olan yaşlısı olan gün yüzüyle görmek dediğimiz şey var ya telli duvaklı görmek isteyen büyüklerimiz var kimse koca koca diye ölmüyo keşke bu yönden bakabilseler, benim de çevremde çok var ay bi nikah kıy geç , ay ertele nolcak kardeşim seneye nolcağımız belli mi yarınımızın garantisi yokken öyle işin içinde konuşması kolay, ama ben bana bu lafları diyen herkesi kafamda not ediyorum kendilerinde ya da kendi çocuklarında olduğunda aynı cümleleri kullanıcam , hiç ama hiç bakma sen onlara şu zamanlar geçicek hepsinin çenesi kapanıcakBakın birbirimizin adını bile bilmiyorum ama hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz şuan birbirimize destek oluyoruz.
aynen öyle ya bide herkes şunu tutturmuş ayy kızım düğün mü kaldı artık yiaaaa ay şimdi ki aklım olsa bu fırsat olsa ben yapmazdım ben senin yerinde olsam bi nikah kıyarım düğün parasıyla balayına giderim, ben düğün yapıp gitcem balayına bi yerden kısıp bi yeri yapmıyorum çok şükür var ki ikisini de yapıcam diyorum illet oldum artık en nefret ettiğim üslubu kullandırtıyolar, sanki silah zoruyla düğün yaptılar da akıl veriyolarEminim hepsi de çatır çatır düğün yapan kesimdir. Kendileri evlenirken böyle bir döneme gelselerdi de aynı şeyi diyecekler miydi acaba
hiç ya corona bitcek başka virüs o biticek başka bişey hangi birini beklicez hangi birine uyucaz , iyi demişsin ağzına sağlıkBana bunu geçen sene diyenler bu sene de aynısını diyolar
Pandemi 10 sene sürse 10 sene sonra evlencem sanırım
salon paramı ver yapmayayım diyorum ben de
Aynen canım ben geçen yaz nişan yapacağımda -ki o zaman yaşadığım yerde vaka da çok çok azdı- yakın akrabamız da bana ne gerek vardı şimdiki gençler nişanlı gibi zaten bekleseydiniz bu durumda demişti hiç unutmam onun lafına kalsak hala bekleyecektik Bitecek diye on yıl bekleyecek halimiz yok ya tabi ki önlemli bir şekilde kimseye zarar gelmeden hayatımızı devam ettireceğiz..aynen öyle ya bide herkes şunu tutturmuş ayy kızım düğün mü kaldı artık yiaaaa ay şimdi ki aklım olsa bu fırsat olsa ben yapmazdım ben senin yerinde olsam bi nikah kıyarım düğün parasıyla balayına giderim, ben düğün yapıp gitcem balayına bi yerden kısıp bi yeri yapmıyorum çok şükür var ki ikisini de yapıcam diyorum illet oldum artık en nefret ettiğim üslubu kullandırtıyolar, sanki silah zoruyla düğün yaptılar da akıl veriyolar
ya bide biz sanki kimseyi düşünmüyomuşuz varımız yoğumuz eğlenmek oynamakmış gibi davranıyolar, hayatımızda nasibimizde varsa 1 kez ilk ve son kez yaşıcağımız güzel 2 gün ya bunu en sağlıklı en normal olması gerektiği şekilde istediğimiz gibi yaşamak istiyoruz hepsi bu aslındaAynen canım ben geçen yaz nişan yapacağımda -ki o zaman yaşadığım yerde vaka da çok çok azdı- yakın akrabamız da bana ne gerek vardı şimdiki gençler nişanlı gibi zaten bekleseydiniz bu durumda demişti hiç unutmam onun lafına kalsak hala bekleyecektik Bitecek diye on yıl bekleyecek halimiz yok ya tabi ki önlemli bir şekilde kimseye zarar gelmeden hayatımızı devam ettireceğiz..
Ayy ağzına sağlık ne güzel söyledin yaa.. Evet gelsinler boş duran evimizin kirasını ödesinler madem. Sizin kaporalarınızı düğün için yapılan masrafları ödesinler. Her şeyi geçtim bu stres bu üzüntüyü bize telafi edemez kimse.yahu bir olaya girmişiz hayırlı iş çok uzatılmaz der büyükler ,1 senedir bekliyoruz yani kimimiz 6 ay hepimiz yıprandık maddi manevi düğünler aylar öncesinden ev tuttuk eşyalar tuttuk hadi diyelim ertelicez mobilyacı der alın kardeşim eşyanızı perdeci der alın eşyanızı biz bu eşyaları nereye koyucaz manevi anlamda çiftlerin arası bozuluyo gerginlikler oluyo, ailelerde hastası olan yaşlısı olan gün yüzüyle görmek dediğimiz şey var ya telli duvaklı görmek isteyen büyüklerimiz var kimse koca koca diye ölmüyo keşke bu yönden bakabilseler, benim de çevremde çok var ay bi nikah kıy geç , ay ertele nolcak kardeşim seneye nolcağımız belli mi yarınımızın garantisi yokken öyle işin içinde konuşması kolay, ama ben bana bu lafları diyen herkesi kafamda not ediyorum kendilerinde ya da kendi çocuklarında olduğunda aynı cümleleri kullanıcam , hiç ama hiç bakma sen onlara şu zamanlar geçicek hepsinin çenesi kapanıcak
Kız sadece sıcak olsa neyse. Diyorum ya herkes yazlığa gidecek, benim çevremde yazlığı olmayan yok kayınailem de öyle. Kimse yazlıktan dönmezanladım ne bileyim sırf sıcak diye erteleme diye dedim de tabi senin bilceğin iş
Biz de aynıyız. Bomba gibiyizHele bişeyler uzadıkça gerçekten aramız bozuluyor herkes sıkıldı çünkü. Nişanlımla uzun zamandır aramız kötü stres sinir iş güç corona derken.
O lafı diyenlere sinir oluyorum zaten herkes artık yaşı gelmiş evini yuvasını kurmak istiyor şansımız yok ki böyle bir döneme denk geldik. Ama anlayış sıfır ben ertelenen olduğunda moral veririm oysa ki ama akraba değil akbaba mübarek hepsi.Bakın birbirimizin adını bile bilmiyorum ama hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz şuan birbirimize destek oluyoruz.
Kesinlikle. Hepsi kendi cocukları icin en iyisini ister ama sorsan. En harika düğün/ en harika kına. En eşsiz balayı.O lafı diyenlere sinir oluyorum zaten herkes artık yaşı gelmiş evini yuvasını kurmak istiyor şansımız yok ki böyle bir döneme denk geldik. Ama anlayış sıfır ben ertelenen olduğunda moral veririm oysa ki ama akraba değil akbaba mübarek hepsi.
aynen öyle az önce davetiye için tartıştık ben işyerindeyim ve pazartesi çok yoğun bi gün, o da izinde memleketinde hazır gitmişken davetiye fotoları at orda boş vaktin varken ddedim ne zaman bişey yapsa bana sataşıyo ya ,atıyo görselleri beğenmedim diyorum bu kadar şeyin arasından beğenmezsen hiç bi yerden beğenmezsin diyo napabilirim yani zorla mı başka yer yokmuş , bide o ara onları gönderirken aklıma düğünle ilgili bişey geldi söyledim ben neyle uğraşıyorum sen neyle uğraşıyosun bilmem ne şimdi yeri mi diye çıkıştı alt tarafı bi davetiye seçerken düğünle ilgili bişey dedim sanırsın ki atomu parçalıyo, ben aynı anda birden fazla işi yapabiliyorum düşünebiliyorum yani ayrıca kafa karışcak bişey de demedim öf işte böyle sinir oldum bendeHele bişeyler uzadıkça gerçekten aramız bozuluyor herkes sıkıldı çünkü. Nişanlımla uzun zamandır aramız kötü stres sinir iş güç corona derken.
başta gitmesinler yaaa , var ya hem kendimize hem çevremize hem coronaya göre düğün yapıyoruz bize bence sabır,dirayet,planlama,uygulama organizasyon uyumluluk sukunet tevekkül madalyaları versinler ben istiyorum arkadaş bu neKız sadece sıcak olsa neyse. Diyorum ya herkes yazlığa gidecek, benim çevremde yazlığı olmayan yok kayınailem de öyle. Kimse yazlıktan dönmez