2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar fikriniz var mı, direkt gidip nikah tarihini değiştirmek istiyoruz desek yardımcı oluyorlar mı
Tekrar belgeye vs gerek olmaz di mi

Kızlar ben cok duygusal ve kötüyüm. Ailemle yasamıyordum normalde ama evlenip ailemden ayrılıyorum diye kahroluyorum. Cok komik gercekten onlarla yasamıyorum bile. Aglamaktan gözüm çıktı artık

Kızlar ben cok duygusal ve kötüyüm. Ailemle yasamıyordum normalde ama evlenip ailemden ayrılıyorum diye kahroluyorum. Cok komik gercekten onlarla yasamıyorum bile. Aglamaktan gözüm çıktı artık
Benim de içim buruk ki biz nişanlımla beraber yaşıyoruz zaten..seni çok
iyi anlıyorum

O duygu bende de var maalesef çok hassas bir dönemden geçiyoruz 😓
evlenince ailenin olduğu şehir de mı yaşayacaksınız ?

Canım ya ben şimdiden öyleyim ki sizin çok yaklaştı, normal... Ki benim ailemle sorunlarım da var. Allah yeni yuvamızda huzurlu olmayı nasip etsin inşallah..

O duygu bende de var maalesef çok hassas bir dönemden geçiyoruz 😓
evlenince ailenin olduğu şehir de mı yaşayacaksınız ?
Hayır ama daha yakın olacagım su an olduğum durumdan. Ama mesela kafama esip gidip 1 hafta kalamıcam sonrasında tasınma durumumuz da olacak 4 sene sonra kadar... 4 sene sonrasını da düşünüp aglıyorum

Valla kızlar benim babamda yok. Annemi yalnız bırakıcam. En çok içimi acıtan şey o...

Ben de şu an pazar gününe salonu ayarlamakla hata mı yaptım en azından cumartesi mi olmalıydı diye ağlıyorum. Alamıyoruz gün moralim çok bozuldu
Canım üzülme. Agustos cok harika bir tarih, en en en kötü bir gün öncesinde yıldırım nikahı kıyar sonraki gün düğününü yaparsın❤️

X