Bizim de aynı şekil oldu bugün. Nikah günü bugün de alamadık. Çünkü şu an pazar günleri yasak diye ileriki tarihlerdeki pazar günlerine de gün veremiyorlarmış. Pazar günlerinin açılmasını bekleyin, açıldığı duyurulduğunda hemen erkenden gelin dediler.
Tabi bunun üzerine biraz tartıştık. Nişanlım diyor ki hafta içi bir güne alalım düğünü o zaman olsun bitsin garanti olsun. Yahu şu an bu karmaşaya ne gerek var diyorum. Sen hafta içine sadece gün alıp bitiremeyeceksin ki bunun kuaförü var salonu var. Ağustos ayı için şimdiden ne gerek var boyle bir atağa dedim. Sonra da diyor ki aslında ben demiştim düğün yerine nikah yapıp yurtdışına çıkalım balayında diye. (Bu konu yalnızca gülerek konuştuğumuz kısacık bir cümleden ibaret he
) dedim ciddi ciddi soyleseydin bir düşünürdük yani ama kendin demedin mi ikimiz de ailenin tek çocuğuyuz düğün daha iyi diye... Tartıştık işte sonra düzeldik de neden bu kadar üzüldün ki diyor. Yani beraber bir karar alıyoruz sonra laf arasında söylediğin bir şeyle ihale bana kalıyor dedim. Laf arasında Maldivler'e gitmekten de bahsediyoruz götür o zaman dedim
Ay içimi döktüm kızlar kusura bakmayın uzun oldu biraz..