2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Zaten 1 Haziran benim haftaiçi. Hafta içi hafta sonu yer yok Haziran da. Temmuz da aşırı sıcak, ne düğünden ne kendimden birşey anlarım ki bizim çevremiz Haziran ortasından eylüle kadar yazlığa gider dönmez kimse temmuzdaki düğün için.
Aynen öyle 🤷🏻‍♀️ Çoğu kişi okullar kapanınca gider açılana kadar gelmez 😩

Valla kızlar benimde çarşamba gününe denk geliyor
Ablam eniştem annem arkadaşlarım herkes çalıştığı için kuaföre bile yalnız gidicem kendimi çok kötü hissediyorum...
Kuaförde yalnız olucam provamda yalnız olucam off off. 2021in şanssız gelinleriyiz resmen. Ev desen ev bitmedi.Davetiyeleri bastırdık dağıtamıyoruz. Derlerse bide 20 kişi nikaha girebilir diye yaşlılar ayakta bekleyemez. 1 haziranı bekliyoruz. Bende okudum 17 mayıstan 2 hafta sonra oluyomuş kabine toplantısı 31 mayıs diyorlar. Sizin içinde çok üzgünüm gerçekten

Zaten 1 Haziran benim haftaiçi. Hafta içi hafta sonu yer yok Haziran da. Temmuz da aşırı sıcak, ne düğünden ne kendimden birşey anlarım ki bizim çevremiz Haziran ortasından eylüle kadar yazlığa gider dönmez kimse temmuzdaki düğün için.
İnşallah açılacak umutla beklemeye devam 🙏🏻 Biz seninle ilk yazarız şöyle oldu kızlar böyle güzel oldu darısı size inşallah diye 💖💖

Ablam eniştem annem arkadaşlarım herkes çalıştığı için kuaföre bile yalnız gidicem kendimi çok kötü hissediyorum...
Kuaförde yalnız olucam provamda yalnız olucam off off. 2021in şanssız gelinleriyiz resmen. Ev desen ev bitmedi.Davetiyeleri bastırdık dağıtamıyoruz. Derlerse bide 20 kişi nikaha girebilir diye yaşlılar ayakta bekleyemez. 1 haziranı bekliyoruz. Bende okudum 17 mayıstan 2 hafta sonra oluyomuş kabine toplantısı 31 mayıs diyorlar. Sizin içinde çok üzgünüm gerçekten
Kendini üzme bence benim gittiğim kuaförler de pandemi sebebiyle gelin yakını olmamasını istiyor bir sıkıntı olmaz bence 🤷🏻‍♀️ Ayrıca şöyle birşey var yani benim kendi düşüncem bir kararı açıklamak için illa kabine toplantısına gerek yok ki mesela geçen sefer genelgeyi pat diye açıkladılar

İlk nikahını düğününü kim yapıyorsa buraya yazsın hemen. Bari sizin için sevinelim ☺️ Hatta fotoğraf bile atınnnn ☺️

Kendini üzme bence benim gittiğim kuaförler de pandemi sebebiyle gelin yakını olmamasını istiyor bir sıkıntı olmaz bence 🤷🏻‍♀️ Ayrıca şöyle birşey var yani benim kendi düşüncem bir kararı açıklamak için illa kabine toplantısına gerek yok ki mesela geçen sefer genelgeyi pat diye açıkladılar
Ki zaten 17mayıstaki toplantıda biz 1 haziranın kararlarını verdik demişlerdi. Zaten her şeyi konuşmuşlar. Niye direk genelge yayınlamıyorlar k.. Düğünler için o kadar cimere yazdık kaç bin kişi yazdı kim bilir. İnşallah düşünmüşlerdir

Düğünler açılacak derse 31 mayısı beklemez
Bence en geç cuma günü açıklama gelir

Ki zaten 17mayıstaki toplantıda biz 1 haziranın kararlarını verdik demişlerdi. Zaten her şeyi konuşmuşlar. Niye direk genelge yayınlamıyorlar k.. Düğünler için o kadar cimere yazdık kaç bin kişi yazdı kim bilir. İnşallah düşünmüşlerdir
Cevap verdiler bana. Değerlendiriyoruz teşekkürler diye

Zaten haziranda ne olacağı şu an belliymiş ki
Önümüzdeki günlerde açıklayacağız belli demişlerdi

Mevzu sadece biz değiliz ki cafe restoran sahipleri de hazırlık uapmalı. Son gün haber duyurulmaz ki
Kesinlikle. O yüzden 31 ine kalmaz
Yarın açıklasınlar işte illa ki çarşambayı beklemeseler bari..
düğün salonları yazık hazırlık yapmışlar hep. Çiçekler falan her şeyleri tam

Mevzu sadece biz değiliz ki cafe restoran sahipleri de hazırlık uapmalı. Son gün haber duyurulmaz ki
Kesinlikle haklısın ama kafeler bi şekilde halledebilir ama düğünler öyle mi ? Ne masraflar yaptınız, yapıyoruz, yapıyorlar.. Yazık günah. Bunu düşünmeleri lazım. Gerçekten son gün açıklanırsa o kadar insanın ahını alırlar..

Keşke açsa da ertelediğime bile üzülmücem ya
Artık kendimi geçtim hepimiz mutlu olalım istiyorum,o kadar zor süreç ki
1 aydır aynı şeyleri konuşuyoruz düşünsenize asla ilerleme yok 🤦🏻‍♀️
Evet o kadar taktık ki kafayı nikah yapan da düğün yapanda hepimiz üzgünüz resmen. Hayatımızın en mutlu günlerinden birini bu şekilde kötü stresle geçirmektense tatlı telaşları okusaydık keşke burda..

Erdoğan çarşamba günü grup toplantısında konuşacakmış sizce bize de bişi der mi

X