- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.641
AA öylede mi oluyormuş bölündüğünü nasıl anlıyorlarkıEvet2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu sonra bölündü
Bende aynı hergın ona kadar uyusam keşke dıyen ben 7.5 8 de uyanıyorum uyku yokBnde kendime ettim 7 den beri dönüyorum yatakta
Bugün bitmezBende aynı hergın ona kadar uyusam keşke dıyen ben 7.5 8 de uyanıyorum uyku yok
Görüyor musun herkes uyuyoBende aynı hergın ona kadar uyusam keşke dıyen ben 7.5 8 de uyanıyorum uyku yok
Yok cnm 4te bel ve kasık ağrısı ile evin içinde hayalet gibi gezen ben varımGörüyor musun herkes uyuyo
Aha kaçıncı günYok cnm 4te bel ve kasık ağrısı ile evin içinde hayalet gibi gezen ben varım
4 hafta 3 günAha kaçıncı gün
Aaa senin bebiş vardı doğru4 hafta 3 günAma gece ani kasık ağrıları mafediyor. 5te yatıyorum 7de yine aynı , Tamam sağolsun kendine yer yapıyor da hiç mi durmuyo bu mercimek sabit
Daha şimdiden böyleyse yandıkAaa senin bebiş vardı doğruolsun o haber vermiş geliyorum diye o yapabilir
Tünelin ucu güzel yere çıkmıyormuşDaha şimdiden böyleyse yandık
İnşallah canım sağlıkla doğacaklarsa tutsun tabiAA öylede mi oluyormuş bölündüğünü nasıl anlıyorlarkıhayırlı olsun bu arada bana da iki tane koyuldu ikiside tutar inşallah
Canım diş macunu sürmekte çok işe yarıyor denemeni tavsiye ederimGünaydın uçuk çıkıyor bendebağışıklığım düşük demek ki ilaç kullansam zararı olur mu diye soracağım birazdan olmazsa eski usul sarımsak koyacağız artık
Hahah evet leveller gittikçe zorlaşıyorOlmuo kuzum daha çok korkuo insanAllah'ım hayırlısını nasip etsin ama bölümler git gide zorlanio
Yok ya ben de öyleyim kızlar. Malesef.Görüyor musun herkes uyuyo
Evet kuzum verdim kan ordan da sağlık ocağı iğneleri fitili yazdırdım süper olduHahah evet leveller gittikçe zorlaşıyorilk bölümler de bolca sabır stoklamak lazım daha kese için bekliycen kalp atışını bekle ohoo
Gittin mi hastaneye
Evet valla kuzum şuanda aynı korku var sonuçta sonra kese de olur heycan Allah nasip ederse kucağımıza alıncaya kadar heycan devamtüneli ucu bombok bi yere mi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?