• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet canım. Ben bugün 6+1 oldum hala adet ağrısı, kasık ve bacak ağrısı var. Lekelenme ve kanama yoksa hiç takma kafanı
yok canim leke kanama falan yok sükür ama adet belirtileri sancilari olunca insan bir umutsuzluga kapiliyor diyorum hamile olsam kesin degisik bir belirtim olurda adet belirtileri haric diye 😒

insallah canim cok korkuyorum moralim bozuk bu adet sancilarindan dolayi
Moraliniz bozuk olmasın. Benim de test günü yaklaştıkça belim.kopuyor gibi oluyordu. Kasıklarım ağrıyordu. Allah'ıma şükürler olsun. İyi ki de olmuş. Konuşun bebeğinizle bunlar senin belirtilerin... Kavuşmamıza az kaldı annecim 🥰🥰🥰

Moraliniz bozuk olmasın. Benim de test günü yaklaştıkça belim.kopuyor gibi oluyordu. Kasıklarım ağrıyordu. Allah'ıma şükürler olsun. İyi ki de olmuş. Konuşun bebeğinizle bunlar senin belirtilerin... Kavuşmamıza az kaldı annecim 🥰🥰🥰
insallah canim cogunuzda adet sancisi olmus anladigim kadariyla bu bir nebzede olsa icimi rahatlatti ama iste diyorum hamile olsam baska bir belirtide olurdu adet belirti haric diye 😔

Evet, ben burda çokça tavsiye edilen, kendisi de tüp bebek takipleri yapan bi kadın doğumcu buldum. Baya referanslı. Bugün sadece öğleden sonrası boştu. Öğleden sonra gidicez yani. Ama aslında daha erken. Perşembe veya cuma gitmem lazımdı. Eşim yarın akşam göreve gidiyor. O yüzden erken gidiyoruz. Görürsek yolk sac ve varsa bebek görürüz diye düşünüyorum. Kalp atışı için erken olabilir.
Güzel haber ver bize inşallah canım evet kalp daha sonra sanırım hayırlı haberlerle 🤲🤲🤲🥰🥰

insallah canim cogunuzda adet sancisi olmus anladigim kadariyla bu bir nebzede olsa icimi rahatlatti ama iste diyorum hamile olsam baska bir belirtide olurdu adet belirti haric diye 😔
Belirti olduğuna dua etmen lazım canım Dr un önceki verdiği ilaçlar zaten adeti durduruyor. Bu ağrılar inşallah bebişinin göstergesi . Ama lütfen olumsuz düşünüp bunu bebeğine de yansıtma. Pozitif olup dinlen; fındık ceviz ye. Su iç bol bol. Ne zaman test tarihi?

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canim muyanane güzel geçmiş çok sevindim her zaman güzel şeyler duyarsın inşallah canım🙏
Tureed Tureed canim insallah seninde artışın güzeldir 🙏
Hepinize de günaydın kızlar bugün de guzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah bugün de çarşamba günü öğle ile ikindi arasında çok dua edin 🤲🥰🥰
Amin canım 🥰🥰 inşallah hep güzel müjdeler verelim hepimiz 🤲🤲

Güzel haber ver bize inşallah canım evet kalp daha sonra sanırım hayırlı haberlerle 🤲🤲🤲🥰🥰
İnşallah canım. Bu haftalar biraz zor geçecek gibi benim için. Geçen transferimde 6+3 te duydum kalp atışını. 8. hafta kontrolde kalbi durmuştu. Benim için baya kabus gibi haftalar bunlar. İnsan ister istemez hatırlıyor. Bugünden direkt 9-10 a falan geçsem rahatlarım net 😂

İnşallah canım. Bu haftalar biraz zor geçecek gibi benim için. Geçen transferimde 6+3 te duydum kalp atışını. 8. hafta kontrolde kalbi durmuştu. Benim için baya kabus gibi haftalar bunlar. İnsan ister istemez hatırlıyor. Bugünden direkt 9-10 a falan geçsem rahatlarım net 😂
Çok haklısın ama hiç aklından geçirmemeye çalış ben inanıyorum herşey güzel olcak her hamilelik farklı hiç öle şey düşünme canım bebein sana sımsıkı sarıldi öyle düşün 🥰🥰

Kızlar herkesin ağrıları var galibaa benimde belim aralıklarla kopacak gibi ağrıyor bide bulantı başlayan oldumu benim sabah bulantılarım var hafif hiçbirşey yiyemiyorum sabahları
Benim sabah 6 gibi bı oluyo. Bı de göbekten iğneyi yapınca oluyor 😔
Acıkınca da baş dönmesi oluyor hemen.

Grip olan yok mu bu süreçte? Dün gece sol kulak ağrısıyla uyandm hala ağrım var ne yapıcam bilmiyorum .Gerçi hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne batma herkesin öyle belirtileri olmuş benm trasfer haric bugün 2.gün ama sanırım olumsuz oldu .şu kulağıma bir önerisi olan var mı

Grip olan yok mu bu süreçte? Dün gece sol kulak ağrısıyla uyandm hala ağrım var ne yapıcam bilmiyorum .Gerçi hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne batma herkesin öyle belirtileri olmuş benm trasfer haric bugün 2.gün ama sanırım olumsuz oldu .şu kulağıma bir önerisi olan var mı
Daha 2. Gün birşey olmaz ki 🙏 Şimdiden umutsuzluğa kapılmayın lütfen. 10. 12. Günde belli oluyor herşey. Kiminin adet sancısı bel ağrısı oluyor. Kiminde hiçbir belirti olmuyor. Dr una sorun belki parol a izin verir. Ya da sıcak havlu koyabilirsiniz.

Back