- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.621
Canım Dr ismi neydi? Ne istiyormuş ne yapmak gerekiyormuş. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Böyle davranan insanları da Allah'a havale ediyorum. Ne umutlarla gidiyorsun aldığın cevaba bak.Hanımlar Zeynep Kamil gittim. Ve tüp bebek için hiç bi tahlil yapmayı kabul etmedi doktor. Amh bakın en azından dedim. Hormonların çok iyi bakmaya gerek yok dediler. Ben dış merkezde yapıcam dedim. Gene kabul etmedi
Hiç iyi doktora rastlamamak nasıl birşeydir anlamıyorum. Zaten kendisi değil asistan duruyordu. Resmen asistanın egosu ile uğraştım..
Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır
Hastanede çalışıyorum kan vermemek için zor tutuyorum kendimiEvde olsa bende yaparım da allahtan yok
Bunu doktor söylemeli sizeHanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Aklimdan çıkmıyor kiA Burcu yazdı sandım Burcu hala test düşünüyor olabilir
Bende tüpü açmaya çalıştılar ama ameliyat esnasında açılmayınca tüpün birini kestilerHanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğum randevusu al, özel bir klinikte tüp bebeğe başlayacağım ama tahliller çok yüksek rica etsem siz yazar mısınız? Diyin ben bu şekilde bazı testleri devlette yaptırmıştımYani kalite için kimse yorum yapmıyor ki.. O zaman bn bu haftaiçinde bi özele gidip amh değerine de baktırayım. Kafamdan o da çıksın. Önümüzdeki hafta da doktor görüşmelerine başlayayım diyorum..
MaşaAllah Rabbim dilerse teki çift yaparEvet canım 6. Haftada süpriz bi kese daha göründü içi boştucmt kanama olunca hastaneye gittim ikisinde kalp atışını duydum şükür
Bende rahim filmi hariç hepsini devlette yaptırdım hatta reglin 2. Yada 3. Günü gidersen direk o gün kan verirsinHerhangi bir devlet hastanesinden kadın doğum randevusu al, özel bir klinikte tüp bebeğe başlayacağım ama tahliller çok yüksek rica etsem siz yazar mısınız? Diyin ben bu şekilde bazı testleri devlette yaptırmıştım
Nasıl yani tek embrıyo ikizmi olduEvet canım 6. Haftada süpriz bi kese daha göründü içi boştucmt kanama olunca hastaneye gittim ikisinde kalp atışını duydum şükür
Bende rahim filmi hariç hepsini devlette yaptırdım hatta reglin 2. Yada 3. Günü gidersen direk o gün kan verirsin
Benim eşimde morfoloji 0 olduğu için bana da zaman kaybı geliyor..Bana da 2 ay süre tanındı doktor sorun yok hsg sonrasi kanallarda açılmış iyice ,deneyin demisti ama olmadi
Sizinde sonucunuzu hekim yok beklemeli mi yoksa boşa vakit kaybı mi olur değerlendirsinler
Ben üzülüyorum gecen 2 aya mesela ama bir şanstır denedik olmadı
Bende tüpü açmaya çalıştılar ama ameliyat esnasında açılmayınca tüpün birini kestiler
Bundan sonra doktorumun önersi 1 ay beklemek oldu (rahimin ameliyat sonrası toplanması için) aslında doktor bize ameliyat sonrası doğal yolla denememizi önermişti ama ben zaten yaşım 35 olduğu için tüp bebek istedim
Aynen kadın doğuma randevu almaya çalışayım daha hızlı olacak sanki…Herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğum randevusu al, özel bir klinikte tüp bebeğe başlayacağım ama tahliller çok yüksek rica etsem siz yazar mısınız? Diyin ben bu şekilde bazı testleri devlette yaptırmıştım
Ben 2 ay önce regl 3.günü hormon tahlillerimi yaptırmıştım tekrarlatmam gerekir mi?
Sanırım 6 ay geçerli kabul ediyor merkezler, ama sizinki tekrar görmek isterse bilememBunu doktor söylemeli size
Benim eşimde morfoloji 0 olduğu için bana da zaman kaybı geliyor..
Aynen kadın doğuma randevu almaya çalışayım daha hızlı olacak sanki…
Ben 2 ay önce regl 3.günü hormon tahlillerimi yaptırmıştım tekrarlatmam gerekir mi?
Olmuo kuzum daha çok korkuo insan
EvetNasıl yani tek embrıyo ikizmi oldu
Çok güzel tek yumurta ikizi oluyo ozaman demi süper bişe canim annesine iki kardeş gelmek istemişlerEvet2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu sonra bölündü
Olmuo kuzum daha çok korkuo insanAllah'ım hayırlısını nasip etsin ama bölümler git gide zorlanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?