- 19 Kasım 2020
- 22.016
- 48.100
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.661
Oo süper canım hadi inşallah güzel haberlerle gel bugün test verecek diğer kızlar da duamda inşallah hepinizden güzel haberler alalım aminnEvet kuzum verdim kan ordan da sağlık ocağı iğneleri fitili yazdırdım süper oldu
İnşallah güzel haberlere vesiledir canımgünaydin kizlar ben 25. ekimde transfer oldum cuma günü kan vericem de adet sancilarim oluyor arada böyle birsey yasayan varmi ve hamile kalan
Evet canım adet ağrıları normal bu süreçte. Pozitif negatif sonuç alan hemen hemen herkeste var. Kafanı rahat tut, güzel sonuçlar gelsingünaydin kizlar ben 25. ekimde transfer oldum cuma günü kan vericem de adet sancilarim oluyor arada böyle birsey yasayan varmi ve hamile kalan
Geçmiş olsun canım bitkisel ürünler ya da ilaç kullanma bu süreçte.Günaydın kızlar çok fena soğuk aldım ve sonuç olarak gribim napıcağımı şaşırdım cumartesi gidicektim kalp atışı için hazır işe gitmedim bugün gideyim 6+5 teyim duyulur artık Allah'ın izniyle
insallah canim cok korkuyorum moralim bozuk bu adet sancilarindan dolayiİnşallah güzel haberlere vesiledir canım
Korkudan hiçbir şey kullanmadım zaten beklemedeyim sıcak suya limon sıkıp içtim hep ama nafile alttan bakıyor sen ne zaman gideksin kalp atışı içinGeçmiş olsun canım bitkisel ürünler ya da ilaç kullanma bu süreçte.
Alttan bakarsa duyabilir büyük ihtimalle
Canim seninde bugün görüş günün demi naptınYok ya ben de öyleyim kızlar. Malesef.
Canım hiç moralini bozma adet sancısı gibi ağrı çekip pozitif alanlar da oldu. Gönlünü ferah tutinsallah canim cok korkuyorum moralim bozuk bu adet sancilarindan dolayi
Canım benim adet sancımda çok vardı özellikle belde çok şükür birşey olmadı ara ara devam ediyor korkma hayırlı olsun inşallahinsallah canim cok korkuyorum moralim bozuk bu adet sancilarindan dolayi
Canım sen naptın gittin mi hastaneyeEvet canım adet ağrıları normal bu süreçte. Pozitif negatif sonuç alan hemen hemen herkeste var. Kafanı rahat tut, güzel sonuçlar gelsin
İnşallah tez vakitte atlatırsın canım benim haftaya olacak kontrolüm 6+1 de gitmiş olcam bakalımKorkudan hiçbir şey kullanmadım zaten beklemedeyim sıcak suya limon sıkıp içtim hep ama nafile alttan bakıyor sen ne zaman gideksin kalp atışı için
insallah canim insallah bu ikinci denemem gecen sy tutmamisti insallah bu sefer olurCanım hiç moralini bozma adet sancısı gibi ağrı çekip pozitif alanlar da oldu. Gönlünü ferah tut
Yine erken olabilir 6+3 falan bekle bende gittim cızırdadı sadeceİnşallah tez vakitte atlatırsın canım benim haftaya olacak kontrolüm 6+1 de gitmiş olcam bakalım
İnşallah canım benim dua et. Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahinsallah canim insallah bu ikinci denemem gecen sy tutmamisti insallah bu sefer olur
gercektenmi yani olabiliyor adet sancisi sizlerde hayirli saglikli bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah canimCanım benim adet sancımda çok vardı özellikle belde çok şükür birşey olmadı ara ara devam ediyor korkma hayırlı olsun inşallah
Eşimin işini ona göre ayarladık neyse cızırtısına da razıyımYine erken olabilir 6+3 falan bekle bende gittim cızırdadı sadece
Evet, ben burda çokça tavsiye edilen, kendisi de tüp bebek takipleri yapan bi kadın doğumcu buldum. Baya referanslı. Bugün sadece öğleden sonrası boştu. Öğleden sonra gidicez yani. Ama aslında daha erken. Perşembe veya cuma gitmem lazımdı. Eşim yarın akşam göreve gidiyor. O yüzden erken gidiyoruz. Görürsek yolk sac ve varsa bebek görürüz diye düşünüyorum. Kalp atışı için erken olabilir.Canim seninde bugün görüş günün demi naptın
Tabiki olabilir benim transferin ikinci günü başladı geçen haftaya kadarda hep vardı bu hafta baya hafifledi ara ara yine okuyor saniyelik normal yanigercektenmi yani olabiliyor adet sancisi sizlerde hayirli saglikli bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah canim
Allah razı olsun canım benimCatlak-kurabiye canim muyanane güzel geçmiş çok sevindim her zaman güzel şeyler duyarsın inşallah canım
Tureed canim insallah seninde artışın güzeldir
Hepinize de günaydın kızlar bugün de guzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah bugün de çarşamba günü öğle ile ikindi arasında çok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?