• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hanımlar Zeynep Kamil gittim. Ve tüp bebek için hiç bi tahlil yapmayı kabul etmedi doktor. Amh bakın en azından dedim. Hormonların çok iyi bakmaya gerek yok dediler. Ben dış merkezde yapıcam dedim. Gene kabul etmedi:KK43:
Hiç iyi doktora rastlamamak nasıl birşeydir anlamıyorum. Zaten kendisi değil asistan duruyordu. Resmen asistanın egosu ile uğraştım..
Canım Dr ismi neydi? Ne istiyormuş ne yapmak gerekiyormuş. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Böyle davranan insanları da Allah'a havale ediyorum. Ne umutlarla gidiyorsun aldığın cevaba bak.

Hsg sonrası tüplerle ilgili sorun çözülmüşse doğal yolla bile hamile kalabilirsin. Önemli olan şuan iyi bir Dr ile görüşmen.
Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır

Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Bunu doktor söylemeli size

Bana da 2 ay süre tanındı doktor sorun yok hsg sonrasi kanallarda açılmış iyice ,deneyin demisti ama olmadi

Sizinde sonucunuzu hekim yok beklemeli mi yoksa boşa vakit kaybı mi olur değerlendirsinler😍

Ben üzülüyorum gecen 2 aya mesela ama bir şanstır denedik olmadı 🤷‍♀️😍😍

Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Bende tüpü açmaya çalıştılar ama ameliyat esnasında açılmayınca tüpün birini kestiler
Bundan sonra doktorumun önersi 1 ay beklemek oldu (rahimin ameliyat sonrası toplanması için) aslında doktor bize ameliyat sonrası doğal yolla denememizi önermişti ama ben zaten yaşım 35 olduğu için tüp bebek istedim

Yani kalite için kimse yorum yapmıyor ki.. O zaman bn bu haftaiçinde bi özele gidip amh değerine de baktırayım. Kafamdan o da çıksın. Önümüzdeki hafta da doktor görüşmelerine başlayayım diyorum..
Herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğum randevusu al, özel bir klinikte tüp bebeğe başlayacağım ama tahliller çok yüksek rica etsem siz yazar mısınız? Diyin ben bu şekilde bazı testleri devlette yaptırmıştım

Herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğum randevusu al, özel bir klinikte tüp bebeğe başlayacağım ama tahliller çok yüksek rica etsem siz yazar mısınız? Diyin ben bu şekilde bazı testleri devlette yaptırmıştım
Bende rahim filmi hariç hepsini devlette yaptırdım hatta reglin 2. Yada 3. Günü gidersen direk o gün kan verirsin

Bana da 2 ay süre tanındı doktor sorun yok hsg sonrasi kanallarda açılmış iyice ,deneyin demisti ama olmadi

Sizinde sonucunuzu hekim yok beklemeli mi yoksa boşa vakit kaybı mi olur değerlendirsinler😍

Ben üzülüyorum gecen 2 aya mesela ama bir şanstır denedik olmadı 🤷‍♀️😍😍
Benim eşimde morfoloji 0 olduğu için bana da zaman kaybı geliyor..
Bende tüpü açmaya çalıştılar ama ameliyat esnasında açılmayınca tüpün birini kestiler
Bundan sonra doktorumun önersi 1 ay beklemek oldu (rahimin ameliyat sonrası toplanması için) aslında doktor bize ameliyat sonrası doğal yolla denememizi önermişti ama ben zaten yaşım 35 olduğu için tüp bebek istedim

Aynen kadın doğuma randevu almaya çalışayım daha hızlı olacak sanki…
Ben 2 ay önce regl 3.günü hormon tahlillerimi yaptırmıştım tekrarlatmam gerekir mi?

Benim de transferden sonraki 4.gunum. Gecenki transferimde griptim, surekli hastalanmistim. Sonuc tabi negatif. Ama bu kez cok huzurluyum, saglikliyim. Biraz daha umitliyim. 🤩 benim merkez 9.gun test istedi. Ben 10.gun yapcam. Sanki sonuc 9.gunde cikmazmiş ama 10 gunde garantiymis gbi hissediyorum 🤪🤣🤣

Benim eşimde morfoloji 0 olduğu için bana da zaman kaybı geliyor..

Aynen kadın doğuma randevu almaya çalışayım daha hızlı olacak sanki…

Ben 2 ay önce regl 3.günü hormon tahlillerimi yaptırmıştım tekrarlatmam gerekir mi?
Sanırım 6 ay geçerli kabul ediyor merkezler, ama sizinki tekrar görmek isterse bilemem
Benim merkez ilk denemede verdiğim tahlillerden (Temmuz ayı), ilk deneme başarısız olunca sadece tsh ı, prolaktini ve e2yi yenilemek istedi diğerlerini istemedi

Kızlar selam transfet sonrası pozitifi gorenler hamgi belirtileti yaşadınz ve kaçıncı günde belirtiler başldı bende suan sıfır belirti😂 yani bırakın tutmayı ultrasonda görmesem koymadılr dicem o derece bir de dün grip oldum o da koekutuyoe tabi

Back