- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.621
Canım Dr ismi neydi? Ne istiyormuş ne yapmak gerekiyormuş. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Böyle davranan insanları da Allah'a havale ediyorum. Ne umutlarla gidiyorsun aldığın cevaba bak.Hanımlar Zeynep Kamil gittim. Ve tüp bebek için hiç bi tahlil yapmayı kabul etmedi doktor. Amh bakın en azından dedim. Hormonların çok iyi bakmaya gerek yok dediler. Ben dış merkezde yapıcam dedim. Gene kabul etmedi
Hiç iyi doktora rastlamamak nasıl birşeydir anlamıyorum. Zaten kendisi değil asistan duruyordu. Resmen asistanın egosu ile uğraştım..
Hsg sonrası tüplerle ilgili sorun çözülmüşse doğal yolla bile hamile kalabilirsin. Önemli olan şuan iyi bir Dr ile görüşmen.
Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır