- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.601
Ayin 20 sinde yaptim bende 14 gün sürüyor diyollaaaTransferden beş gün önce yaptık etkisi vr mı hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayin 20 sinde yaptim bende 14 gün sürüyor diyollaaaTransferden beş gün önce yaptık etkisi vr mı hala
Nasıl topladılar sizin yumurtalarıBende kullanmadım canım
Valla direkt kan verdim 5.gün embriyosuyduNormal testmi yaptınız erken gebelik testi mi kaçıncı gün embriyosuydu
Ayyy ben 14 biliyordum. 12 ise bugün 12. Gün yarin patlatsam mi bi testHee o zaman bekle iğnenin etkisi kişiden kişiye göre değişiyor ama genelde 12 gün sonra geçmiş oluyor
SonuccccccccValla direkt kan verdim 5.gün embriyosuydu
Kız yok transfer öncesi yapmadılarNasıl topladılar sizin yumurtaları
Bende yeni basladi. Köşe bucak kaçıyorum insanlardanGaz bende var zaten baştan beri kızlar da hala aynı
Senin donmuşmuydu teze miValla direkt kan verdim 5.gün embriyosuydu
Ben hem transfer öncesi hem de transferin üçüncü günü ovitrelle yaptım bazı hastalara (benim gibi) transfer sonrası da veriyorlarmış (neye göre bilmiyorum )Evet bende öyle hatırlıyorum transfer de diyince şaşırdım
Transfer öncesi diil kız yumurta toplamadan önceki gün oluyoKız yok transfer öncesi yapmadılar
Teşekkür ederim şifa olsunBen hem transfer öncesi hem de transferin üçüncü günü ovitrelle yaptım bazı hastalara (benim gibi) transfer sonrası da veriyorlarmış (neye göre bilmiyorum )
Ayy dur kız aklına girmiş gibi olmayım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap gülüm. İdrar testleri bazen bozuk çıkıyor yanıltıyor ben kan sonucundan 3 4 gün sonra yapmıştımAyyy ben 14 biliyordum. 12 ise bugün 12. Gün yarin patlatsam mi bi test
Noooo lütfen bizi gaza getirmeAyyy ben 14 biliyordum. 12 ise bugün 12. Gün yarin patlatsam mi bi test
Donmuştu kuzumSenin donmuşmuydu teze mi
Pardon ya ben niyeyse herkesi dondurulmuş embriyo transferi yaptı zannediyorum o yüzden dedim bana yapılmadı ovitrelle diyeTransfer öncesi diil kız yumurta toplamadan önceki gün oluyo
Tamam sakin unutuyoruz şimdi havalar nasıl soğuk muNoooo lütfen bizi gaza getirme
Sen yapsammı deyince buz gibi olmuştuTamam sakin unutuyoruz şimdi havalar nasıl soğuk mu
Bi deli cesareti gelirse yapar atarim sizedeAyy dur kız aklına girmiş gibi olmayım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap gülüm. İdrar testleri bazen bozuk çıkıyor yanıltıyor ben kan sonucundan 3 4 gün sonra yapmıştım
Yazıyorlar canim ikisinide yazdirabilirsinYarın oksapar alacaktım bu haber süper oldu progestanı da fitil olarak yazabiliyorlar mı
A Burcu yazdı sandım Burcu hala test düşünüyor olabilirTamam sakin unutuyoruz şimdi havalar nasıl soğuk mu
Evde olsa bende yaparım da allahtan yokBi deli cesareti gelirse yapar atarim sizede