• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

günaydin kizlar ben 25. ekimde transfer oldum cuma günü kan vericem de adet sancilarim oluyor arada böyle birsey yasayan varmi ve hamile kalan
Evet canım adet ağrıları normal bu süreçte. Pozitif negatif sonuç alan hemen hemen herkeste var. Kafanı rahat tut, güzel sonuçlar gelsin 🙏

Günaydın kızlar çok fena soğuk aldım ve sonuç olarak gribim napıcağımı şaşırdım cumartesi gidicektim kalp atışı için hazır işe gitmedim bugün gideyim 6+5 teyim duyulur artık Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım bitkisel ürünler ya da ilaç kullanma bu süreçte.
Alttan bakarsa duyabilir büyük ihtimalle

Korkudan hiçbir şey kullanmadım zaten beklemedeyim sıcak suya limon sıkıp içtim hep ama nafile alttan bakıyor sen ne zaman gideksin kalp atışı için 🥰
İnşallah tez vakitte atlatırsın canım benim haftaya olacak kontrolüm 6+1 de gitmiş olcam bakalım 😍

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canim muyanane güzel geçmiş çok sevindim her zaman güzel şeyler duyarsın inşallah canım🙏
Tureed Tureed canim insallah seninde artışın güzeldir 🙏
Hepinize de günaydın kızlar bugün de guzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah bugün de çarşamba günü öğle ile ikindi arasında çok dua edin 🤲🥰🥰

Canım benim adet sancımda çok vardı özellikle belde çok şükür birşey olmadı ara ara devam ediyor korkma hayırlı olsun inşallah
gercektenmi yani olabiliyor adet sancisi sizlerde hayirli saglikli bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah canim

Canim seninde bugün görüş günün demi naptın
Evet, ben burda çokça tavsiye edilen, kendisi de tüp bebek takipleri yapan bi kadın doğumcu buldum. Baya referanslı. Bugün sadece öğleden sonrası boştu. Öğleden sonra gidicez yani. Ama aslında daha erken. Perşembe veya cuma gitmem lazımdı. Eşim yarın akşam göreve gidiyor. O yüzden erken gidiyoruz. Görürsek yolk sac ve varsa bebek görürüz diye düşünüyorum. Kalp atışı için erken olabilir.

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canim muyanane güzel geçmiş çok sevindim her zaman güzel şeyler duyarsın inşallah canım🙏
Tureed Tureed canim insallah seninde artışın güzeldir 🙏
Hepinize de günaydın kızlar bugün de guzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah bugün de çarşamba günü öğle ile ikindi arasında çok dua edin 🤲🥰🥰
Allah razı olsun canım benim 🥰 🥰 Aminn inşallah hepimiz her zaman güzel haberler ile gelelim 😍😍

Back