- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.521
Yani kalite için kimse yorum yapmıyor ki.. O zaman bn bu haftaiçinde bi özele gidip amh değerine de baktırayım. Kafamdan o da çıksın. Önümüzdeki hafta da doktor görüşmelerine başlayayım diyorum..Seninle konusmuduk canim biliyorum seninkini bendede görünen sayı toplam 10 11 falan zaten normal goruyolarmis bunu.ama amh neden düşük o zaman bunu anlayamıyorum.bu sefer kaliteden şüphe duymaya başlıyorum bende.
Tüp bebek raporu çıkarmak için gerekli şartları sağlamıyorsunuz diyerek bakmadılar. İnfertilite randevu alarak aşılama sürecine geçebilirsiniz dediler. Amh istedim özelde tüp bebek yaacağım dedim. Hormon değerleriniz normal artık amh rutinde bakmıyoruz dediler. Öylece gönderdiler. Çok ısrar edince de anlatamıyorum galiba dedi...Ya kusura bakmazsanız nasıl hiç bişeye bakmazlar sonucta tüp bebek degilmi alanı neden bakmadılarki
Anladm bizde devlette yaptırdık hiç birseyde bilmedigimiz için baya uzun sürdü bizimkisi ve mecburi iki aşılama yaptırdık daha sonra rapor cıktı sonrada 6ay sıra bekledik mecbur şükür ki sonu güzel oldu rabbim size de kolaylık versin hayırlısıyla kavuşun bebişinizeTüp bebek raporu çıkarmak için gerekli şartları sağlamıyorsunuz diyerek bakmadılar. İnfertilite randevu alarak aşılama sürecine geçebilirsiniz dediler. Amh istedim özelde tüp bebek yaacağım dedim. Hormon değerleriniz normal artık amh rutinde bakmıyoruz dediler. Öylece gönderdiler. Çok ısrar edince de anlatamıyorum galiba dedi...
Git canim bakdir muhakkak bak ben sana örnek olayım işte yasadim yani.banada hep aynısı söylediler ben amh baktırmak istedikçe gerek yok görünen iyi vs deyip yolladılar.en sonunda görünen iyide olsa sınırda cikdi yani amh değerim.bu tabiki sanada aynısı olacak demek değil ama baktirmakda fayda var ben artık güvenmiyorum yani doktorlara ne yapılması ne bakılması gerekiyorsa baktırmak lazım eksiksiz.fsh 5 6 arası oynuyor 7 bile görmedim.rezerv azlığında bu hormon çoğalıyormus mesela 10 uzerine cikiyormus.ben kendimi çözemedimYani kalite için kimse yorum yapmıyor ki.. O zaman bn bu haftaiçinde bi özele gidip amh değerine de baktırayım. Kafamdan o da çıksın. Önümüzdeki hafta da doktor görüşmelerine başlayayım diyorum..
Kız ev taşicak zmanı mı buldun kaçinci gününBenimki tutunursa mucize olacak zira ev taşıyorumbu kadarı forumda yoktur herhalde
Hoşgelgin canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah. Hemen ekliyorum inşallahMerhaba araniza yeni katildim. Benide listeye ekleyebilirmisiniz 31 yaş 2. deneme 5.gün embriyosu 26 ekim transfer tarihim
Benimki tutunursa mucize olacak zira ev taşıyorumbu kadarı forumda yoktur herhalde
Ayy evet bende onu dicektim ne ev taşımasıKız ev taşicak zmanı mı buldun kaçinci günün
Yani 8 kasımlar bi hanım hanım durmuyonuz HeBenimki tutunursa mucize olacak zira ev taşıyorumbu kadarı forumda yoktur herhalde
Ben denedim yani normal yolla hamilelikle aynı bence çoğu doktor da böle düşünene denk geldimBende aynı şeyi düşündüm ama eşimde madem öyle bekleyelim dedi. Aşılama yapalım o süreçte. Zeynep kamil deki ürolog ile görüştüm. Eşim tahlil sonucu ile aşılama için rapor verebileceğini söyledi. Ama aşılama içinde tüp bebekteki iğneleri vuracakmışım ve ücret neredeyse tüp bebeğin 1/4 kadar olacakmış. Siz aşılama denediniz mi?
Sebepsiz infertilite diye bişey var deseydin sanki tahliller herşeyi söylüyordaTüp bebek raporu çıkarmak için gerekli şartları sağlamıyorsunuz diyerek bakmadılar. İnfertilite randevu alarak aşılama sürecine geçebilirsiniz dediler. Amh istedim özelde tüp bebek yaacağım dedim. Hormon değerleriniz normal artık amh rutinde bakmıyoruz dediler. Öylece gönderdiler. Çok ısrar edince de anlatamıyorum galiba dedi...
İnşallah bulursun canımHadi hayırlısı inşallah bende en kısa zamanda bulayım bi doktor
Estrofemi aç karnına mı içiyorsunuz?Troid canim bu yaşıma kadar yoktu artık hep iç dedi ama öle çok yüksek deildi bı saat arayla estrofem aliom aynı anda içme ikiside aç karnına sonrada kahvaltı sonra kan sulandırıcı ay hersryim alarmdaboş saatim yok ilaçsız
Benimde yok karnına günde üç defaEstrofemi aç karnına mı içiyorsunuz?
Bana tok içiceksin demişlerdi
Yok onu doktor bünyeye göre ayarliyor sanırım bana histereskobi den sonra tok karnına jc dedi ama Transfer hazırlığında aç karnına verdi canimEstrofemi aç karnına mı içiyorsunuz?
Bana tok içiceksin demişlerdi
Teşekkürler canım. Sizinde pozitif sonuçlariniza çok sevindim Allah hepimize sağlıkla kucagimiza aldığımız günü göstersin inşallahHoşgelgin canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah. Hemen ekliyorum inşallah
Yarın oksapar alacaktım bu haber süper olduCanım ben oksaparı progestanı prulutonu 10 günlük yazdırabiliyorum yazıyorlae rica et elinde doktorunun recetesi var zaten
Ayy evet bende onu dicektim ne ev taşımasıağır falan kaldırmıyorsun inşallah
Kız ev taşicak zmanı mı buldun kaçinci günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?