- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.481
birde embryo kalitesi oluyor sanırım. 5aa 6cc diye. onu ben bilmiyorum. siz biliyor musunuz?Morfoloji %2 çıkmıştı sonucunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde embryo kalitesi oluyor sanırım. 5aa 6cc diye. onu ben bilmiyorum. siz biliyor musunuz?Morfoloji %2 çıkmıştı sonucunda
Evet ben sanırım o belirti aramayin gerçekten canım okudunuz ben nasi üzdüm kendimi on gün belirti aradım ama Allah'tan hayırlısını istedim hep mesala dün yoktu bugün de yarın vereceğim kan strsine girdim ikinci de iki kat artmalı sonra inşallah kese sonra kalp stresi biz bu süreçte hep böle olcaz belli oldu sağlıkla kavusalim da napalimhayırlı olsun transfer bekleyen herkes inşallah pozitif sonuçlar alalım hepimizAklına hiç negatif düşünceler gelmesin benimde öyle oluyor bazen ama bir kaç sayfa geriye gidersen dün testini yaptırıp pozitif sonuç alan bir arkadaşımız var hiç belirtisi olmadığı için baya moreli bozuktu sonra dün bize iyi haberlerle geldi :)
Yok tbende öle oldum hele transferden 3 gün önce reglimi oluorum ne kasıkta zonklama ağrı bana yapmıştı öncesinden de canim rahim kalinlastirici ya estrofem belki ondanCanlar transfer öncesi estrofem ve climara bant (2+2) başladık ilk kontrole kadar, 2 gündür ara ara rahmimde zonklama oluyo gibi, böyle bir durum yaşayan oldu mu, ilaçlar yapar mı yoksa ayaklarımı mı üşüttüm iltihap falan mı oldu acaba diyorum, havalar soğudu falan
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur hepimiz için en güzeli en iyisi olsun inşallahşahin hoca bna uğurlu geldi inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Bana sadece a kalite dediler çokta detay vermediler valla benimde o stresten sormak aklıma bile gelmedibirde embryo kalitesi oluyor sanırım. 5aa 6cc diye. onu ben bilmiyorum. siz biliyor musunuz?
aynen aynen.. inşallah olumlu haberler alırsın. az kalmış zaten.Bana sadece a kalite dediler çokta detay vermediler valla benimde o stresten sormak aklıma bile gelmedi
İlaçlar zorluyor demekki, aman iltihap olmasın da işte ufak ufak masajlar yaptım rahatlatmak için şimdi uzandım. 2 güne böyleyse düşünemiyorum 3 gün öncesiniYok tbende öle oldum hele transferden 3 gün önce reglimi oluorum ne kasıkta zonklama ağrı bana yapmıştı öncesinden de canim rahim kalinlastirici ya estrofem belki ondan
Yok çok agricak die sartlama böle o gün hissettim yani orda ilaçlardan hissediyorsun biseyler olduğunu canım bende bilmiodum sordum bugün burda ben iki kutu kullandım eczane öle dieyince aldırmadım eşime dedim bı şansımı deneyim zaten pahalı bari ona vermiyimİlaçlar zorluyor demekki, aman iltihap olmasın da işte ufak ufak masajlar yaptım rahatlatmak için şimdi uzandım. 2 güne böyleyse düşünemiyorum 3 gün öncesini
Ya bu arada ben oksapar yazılabildğini bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim, ilk kutuyu almıştım yarın başlıycam, belki iade alır eczane şansımı deniyim. Yerine alınacak ilaç çook
Öyle mi canım o zaman ben ertelemeden gideyim bu hafta.Bana 9. Haftaya kadar hep alttan bakıldı canım en son 11 haftaliktan karından baktı
Anladım canım zaten ben ilaçlar kesilene kadar aret hocaya giderim kendi doktoruma başlacağım inşallahEvet ya hızlı bakıp geçiyorlar bazen ne soracağımı unutuyorum
Son gittiğimizde aret hoca gayet detayli bakti bebegin kilosunu boyunu olctu soyledi ayaklarını kafasını poposunu gösterdi gayet güzel gecmisti
Zaten 1 kere muayne ücreti ödüyoruz 15 gun sonra çağırdığında ödemiyoruz 1 ödüyoruz 1 ödemiyoruz ay karışık anlattım umarım anladin
Canım ben oksaparı progestanı prulutonu 10 günlük yazdırabiliyorum yazıyorlae rica et elinde doktorunun recetesi var zatenCanim bişe sorcam oskapar kullaniorum bende sağlık ocağı yaziomu onu eczane yazdirilio bu ilaç dedi gitmedim sağlık ocağınada bilgin varmi
Canım bizim morfoloji %0 dı ve ileri hareketlilik %4düMorfoloji %2 çıkmıştı sonucunda
Tamam canım deneyim bakalım yarın iyi olurCanım ben oksaparı progestanı prulutonu 10 günlük yazdırabiliyorum yazıyorlae rica et elinde doktorunun recetesi var zaten
Doktor reçetenle git direk 10 günlük zaten devlet karşılıyor inşallah yazdırırsın yaa pahalı ilaçlar çünküTamam canım deneyim bakalım yarın iyi olur
Uzun süre kullanılacağı için öğrenmemiz iyi oldu Belki kurum doktoru bile yazar, ben de sabah ilk iş şansımı deniyim bakalım canım.Yok çok agricak die sartlama böle o gün hissettim yani orda ilaçlardan hissediyorsun biseyler olduğunu canım bende bilmiodum sordum bugün burda ben iki kutu kullandım eczane öle dieyince aldırmadım eşime dedim bı şansımı deneyim zaten pahalı bari ona vermiyim
Benimki tutunursa mucize olacak zira ev taşıyorum bu kadarı forumda yoktur herhaldeMaşallah o kadar tempoya rağmen tutmuş kaçinci deneme 5.gün embrıyosumuydu
İnşallah çok teşekkür ederimaynen aynen.. inşallah olumlu haberler alırsın. az kalmış zaten.
Sizin ilk denemede tuttumu peki hareketliliği şuan hatırlayamıyorum benCanım bizim morfoloji %0 dı ve ileri hareketlilik %4dü
5+1 Di canım bugünKeseyi kaçıncı hafta görüyorduk canım?
İnşallahh canım benim sizden de böyle güzel haberler alırız inşallahGözün aydın kuzum, darısı kalp atışına inşallah