• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aklına hiç negatif düşünceler gelmesin benimde öyle oluyor bazen ama bir kaç sayfa geriye gidersen dün testini yaptırıp pozitif sonuç alan bir arkadaşımız var hiç belirtisi olmadığı için baya moreli bozuktu sonra dün bize iyi haberlerle geldi :)
Evet ben sanırım o belirti aramayin gerçekten canım okudunuz ben nasi üzdüm kendimi on gün belirti aradım ama Allah'tan hayırlısını istedim hep mesala dün yoktu bugün de yarın vereceğim kan strsine girdim ikinci de iki kat artmalı sonra inşallah kese sonra kalp stresi biz bu süreçte hep böle olcaz belli oldu sağlıkla kavusalim da napalim☺️☺️hayırlı olsun transfer bekleyen herkes inşallah pozitif sonuçlar alalım hepimiz🤲🤲🥰🥰

Canlar transfer öncesi estrofem ve climara bant (2+2) başladık ilk kontrole kadar, 2 gündür ara ara rahmimde zonklama oluyo gibi, böyle bir durum yaşayan oldu mu, ilaçlar yapar mı yoksa ayaklarımı mı üşüttüm iltihap falan mı oldu acaba diyorum, havalar soğudu falan 😕
Yok tbende öle oldum hele transferden 3 gün önce reglimi oluorum ne kasıkta zonklama ağrı bana yapmıştı öncesinden de canim rahim kalinlastirici ya estrofem belki ondan

Yok tbende öle oldum hele transferden 3 gün önce reglimi oluorum ne kasıkta zonklama ağrı bana yapmıştı öncesinden de canim rahim kalinlastirici ya estrofem belki ondan
İlaçlar zorluyor demekki, aman iltihap olmasın da 🥶 işte ufak ufak masajlar yaptım rahatlatmak için şimdi uzandım. 2 güne böyleyse düşünemiyorum 3 gün öncesini ☺️

Ya bu arada ben oksapar yazılabildğini bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim, ilk kutuyu almıştım yarın başlıycam, belki iade alır eczane şansımı deniyim. Yerine alınacak ilaç çook 😂

İlaçlar zorluyor demekki, aman iltihap olmasın da 🥶 işte ufak ufak masajlar yaptım rahatlatmak için şimdi uzandım. 2 güne böyleyse düşünemiyorum 3 gün öncesini ☺️

Ya bu arada ben oksapar yazılabildğini bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim, ilk kutuyu almıştım yarın başlıycam, belki iade alır eczane şansımı deniyim. Yerine alınacak ilaç çook 😂
Yok çok agricak die sartlama böle o gün hissettim yani orda ilaçlardan hissediyorsun biseyler olduğunu canım bende bilmiodum sordum bugün burda ben iki kutu kullandım eczane öle dieyince aldırmadım eşime dedim bı şansımı deneyim zaten pahalı bari ona vermiyim

Evet ya hızlı bakıp geçiyorlar bazen ne soracağımı unutuyorum 🤣
Son gittiğimizde aret hoca gayet detayli bakti bebegin kilosunu boyunu olctu soyledi ayaklarını kafasını poposunu gösterdi gayet güzel gecmisti 🤭
Zaten 1 kere muayne ücreti ödüyoruz 15 gun sonra çağırdığında ödemiyoruz 1 ödüyoruz 1 ödemiyoruz ay karışık anlattım umarım anladin 🙈
Anladım canım zaten ben ilaçlar kesilene kadar aret hocaya giderim kendi doktoruma başlacağım inşallah 🥰

Canim bişe sorcam oskapar kullaniorum bende sağlık ocağı yaziomu onu eczane yazdirilio bu ilaç dedi gitmedim sağlık ocağınada bilgin varmi
Canım ben oksaparı progestanı prulutonu 10 günlük yazdırabiliyorum yazıyorlae rica et elinde doktorunun recetesi var zaten 🥰

Yok çok agricak die sartlama böle o gün hissettim yani orda ilaçlardan hissediyorsun biseyler olduğunu canım bende bilmiodum sordum bugün burda ben iki kutu kullandım eczane öle dieyince aldırmadım eşime dedim bı şansımı deneyim zaten pahalı bari ona vermiyim
Uzun süre kullanılacağı için öğrenmemiz iyi oldu 🙃 Belki kurum doktoru bile yazar, ben de sabah ilk iş şansımı deniyim bakalım canım.

Back