- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.501
Çok şükür tuttu bizim yeni bugün keseyi görmeye gittin korkma Allah büyüktür olucağı varsa her türlü olur inşallahSizin ilk denemede tuttumu peki hareketliliği şuan hatırlayamıyorum ben
Tamam bu sorudan bıktınız ama ben ilk defa soruyorumBenm bugün tüm adet olcam hisseleri var sıcak basması ağrı baş ağrısı bunlar kötüye alamet değildir dimi
Hayırlı olsun bende cmt kese görmeye gideceğim siz gördünüz değilmi bugün? kalp atışı için ne zaman çağırdılar? Bende 4+5 gorunuyorum bugün kese için cok heyecanlıyımÇok şükür tuttu bizim yeni bugün keseyi görmeye gittin korkma Allah büyüktür olucağı varsa her türlü olur inşallah
Bende öyle planlıyorum canim simdiden bakiyorum bende doktor bu arada senin doktorun kim semt olarak neredeAnladım canım zaten ben ilaçlar kesilene kadar aret hocaya giderim kendi doktoruma başlacağım inşallah
Benimde aynı oldu canim kataterle tamamen açıldı çok şükür doktora bende sormuştum beklesemmi diye sen bilirsin dedi hamile kalabilirsin bunun belli zamani yok dedi kalamazsinda bunun garantisi de yok dedi biz beklemek istemedik açıkçası yaşımız cok geçmeden başladıkHanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Gördüm keseyi canım 5+3 bügün kalp atışı için de 2 hafta sonrasına verdilerHayırlı olsun bende cmt kese görmeye gideceğim siz gördünüz değilmi bugün? kalp atışı için ne zaman çağırdılar? Bende 4+5 gorunuyorum bugün kese için cok heyecanlıyım
Bende aynı şeyi düşündüm ama eşimde madem öyle bekleyelim dedi. Aşılama yapalım o süreçte. Zeynep kamil deki ürolog ile görüştüm. Eşim tahlil sonucu ile aşılama için rapor verebileceğini söyledi. Ama aşılama içinde tüp bebekteki iğneleri vuracakmışım ve ücret neredeyse tüp bebeğin 1/4 kadar olacakmış. Siz aşılama denediniz mi?Benimde aynı oldu canim kataterle tamamen açıldı çok şükür doktora bende sormuştum beklesemmi diye sen bilirsin dedi hamile kalabilirsin bunun belli zamani yok dedi kalamazsinda bunun garantisi de yok dedi biz beklemek istemedik açıkçası yaşımız cok geçmeden başladık
Benim doğum olarak da doktor olarakda memnun kalınan bi doktor yakınlarım hep gitti bu doktora 500 evler şafak hastanesi ayşen hanımBende öyle planlıyorum canim simdiden bakiyorum bende doktor bu arada senin doktorun kim semt olarak nerede
Dün benimde regl ağrılarım oldu ama geçti transferın ilk günlerinden beride sıcak basmaları oluyor bence endişelenicek bir durum yoktur hamilelerin bile her ay zamanında regl ağrısı oluyormuşTamam bu sorudan bıktınız ama ben ilk defa soruyorum
Amin kuzum inşallah5+1 Di canım bugün
İnşallahh canım benim sizden de böyle güzel haberler alırız inşallah
Canım ben o aşamalara gelmedim henüz ama forumda okuduğum bu şekilde olumlu olanlar vardı, sen içini ferah tut, hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah.Tamam bu sorudan bıktınız ama ben ilk defa soruyorum
Benim çift taraflı tıkanıklığımı da echomarda açmışlardı, geçen yıl aralık adetimdi. Sonraki 2 ay çok umutlandım, böyle hamile kalanları çok duymuştum ama malesef şans bana gülmedi. Yalnız benim 1.3 cm polipim vardı belki o engellemiştir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en hayırlı kararı alırsınız inşallah.Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Merhaba, benimde FSH ve diğer bütün hormonların normal olmasına rağmen amh 1.30 hatta devlette baktirdigim 1.09 acaba ultrasonda görünen yumurta sayınızı biliyormusunuz.bende uyumsuzluk varmış doktro öyle dedi.Amin kuzum inşallah
Canım ben o aşamalara gelmedim henüz ama forumda okuduğum bu şekilde olumlu olanlar vardı, sen içini ferah tut, hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
Benim çift taraflı tıkanıklığımı da echomarda açmışlardı, geçen yıl aralık adetimdi. Sonraki 2 ay çok umutlandım, böyle hamile kalanları çok duymuştum ama malesef şans bana gülmedi. Yalnız benim 1.3 cm polipim vardı belki o engellemiştir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en hayırlı kararı alırsınız inşallah.
Hormonlarla ilgili ise benim fsh 6 küsür olmasına ve diğer tüm hormonlarım normal değerlerde olmasına rağmen amh 1.55. Kilom da olduğu için görünen yumurta ise çok daha az. İsterseniz başka bir doktora daha muayene olun belki kabul eder tahlil taleplerinizi. En azın amh değerinize göre aşılama yapma, birkaç ay bekleme beklememe kararını alırsınız.
Benim de fsh 5.5 Lh 6 hiç gerek yok amh yaptırmaya dedi. Folikül sayınızda iyi saymışlar amh düşüklüğü beklemeyin dedi. Ben 3 yıl önce baktırmıştım 3.2 çıkmıştı..Amin kuzum inşallah
Canım ben o aşamalara gelmedim henüz ama forumda okuduğum bu şekilde olumlu olanlar vardı, sen içini ferah tut, hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
Benim çift taraflı tıkanıklığımı da echomarda açmışlardı, geçen yıl aralık adetimdi. Sonraki 2 ay çok umutlandım, böyle hamile kalanları çok duymuştum ama malesef şans bana gülmedi. Yalnız benim 1.3 cm polipim vardı belki o engellemiştir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en hayırlı kararı alırsınız inşallah.
Hormonlarla ilgili ise benim fsh 6 küsür olmasına ve diğer tüm hormonlarım normal değerlerde olmasına rağmen amh 1.55. Kilom da olduğu için görünen yumurta ise çok daha az. İsterseniz başka bir doktora daha muayene olun belki kabul eder tahlil taleplerinizi. En azın amh değerinize göre aşılama yapma, birkaç ay bekleme beklememe kararını alırsınız.
Ben aşılama hic yaptırmadım canim doktorumda açıkçası pek önermedi aşılamada ilac kullanıyorsun yumurta geliştirici vs ama bi nevi dogal yöntem gibi ben 7 yıldır dogal yolla hic hamile kalmadım tutma olasılığı düşük gerek yok diye düşündük açıkçasıBende aynı şeyi düşündüm ama eşimde madem öyle bekleyelim dedi. Aşılama yapalım o süreçte. Zeynep kamil deki ürolog ile görüştüm. Eşim tahlil sonucu ile aşılama için rapor verebileceğini söyledi. Ama aşılama içinde tüp bebekteki iğneleri vuracakmışım ve ücret neredeyse tüp bebeğin 1/4 kadar olacakmış. Siz aşılama denediniz mi?
Hadi hayırlısı inşallah bende en kısa zamanda bulayım bi doktorBenim doğum olarak da doktor olarakda memnun kalınan bi doktor yakınlarım hep gitti bu doktora 500 evler şafak hastanesi ayşen hanım
2 ay önce sağda 4-5, solda 5-6 folikül saydı doktor. Zaten onu da okudu. Folikül sayınızda normal tahlilik durumunuz yok dedi. Hiç birşey yapmadı. Üroloji doktoruna gönderdi.Merhaba, benimde FSH ve diğer bütün hormonların normal olmasına rağmen amh 1.30 hatta devlette baktirdigim 1.09 acaba ultrasonda görünen yumurta sayınızı biliyormusunuz.bende uyumsuzluk varmış doktro öyle dedi.
Seninle konusmuduk canim biliyorum seninkini bendede görünen sayı toplam 10 11 falan zaten normal goruyolarmis bunu.ama amh neden düşük o zaman bunu anlayamıyorum.bu sefer kaliteden şüphe duymaya başlıyorum bende.2 ay önce sağda 4-5, solda 5-6 folikül saydı doktor. Zaten onu da okudu. Folikül sayınızda normal tahlilik durumunuz yok dedi. Hiç birşey yapmadı. Üroloji doktoruna gönderdi.
Ya kusura bakmazsanız nasıl hiç bişeye bakmazlar sonucta tüp bebek degilmi alanı neden bakmadılarkiHanımlar Zeynep Kamil gittim. Ve tüp bebek için hiç bi tahlil yapmayı kabul etmedi doktor. Amh bakın en azından dedim. Hormonların çok iyi bakmaya gerek yok dediler. Ben dış merkezde yapıcam dedim. Gene kabul etmedi
Hiç iyi doktora rastlamamak nasıl birşeydir anlamıyorum. Zaten kendisi değil asistan duruyordu. Resmen asistanın egosu ile uğraştım..
Merhaba araniza yeni katildim. Benide listeye ekleyebilirmisiniz 31 yaş 2. deneme 5.gün embriyosu 26 ekim transfer tarihimKaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift E.) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift E. ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift E.) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift ) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift E.) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift ) Pozitif @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift E.) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift E.) Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) Pozitif @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @nilozgul 32 Yaş 1. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift E.) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) Pozitif @Sevgiali 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) @Mucizem benimle 32 Yaş 5. Deneme 4 Ekim Pozitif @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) @kalkyerineyat 38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) Pozitif @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) Pozitif @seta_90 30 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (3. Gün) @agustos72 33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) @cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @mavi_lik 34 Yaş 2. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif Sun Raha 26 Yaş 1. Deneme 11 Ekim (5. Gün) Pozitif @ozn_srk 34 Yaş 3. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift E. ) @fatma54 26 Yaş 1. Deneme 14 Ekim (3. Gün) Pozitif Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme 15 Ekim Pozitif @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme 15 Ekim (5. Gün) Pozitif @VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme 18 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme 19 Ekim Pozitif @nono2504 37 Yaş 1. Deneme 20 Ekim Pozitif @Tureed 33 Yaş 1. Deneme 21 Ekim Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @KunFeyekun18 36 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme 22 Ekim (5. Gün) @serenndrmz 29 Yaş 1. Deneme 23 Ekim (5. Gün) @Rowena Ravenclaw 35 Yaş 2. Deneme 25 Ekim (Çift) @yubucukp 38 Yaş 1. Deneme 25 Ekim @Meltem _13 36 Yaş 1. Deneme 26 Ekim @LOYANA 31 Yaş 1. Deneme 26 Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme 27 Ekim Y Yessbursa 30 Yaş 1. Deneme 27 Ekim @Ay42 35 Yaş 1. Deneme 28 Ekim (Çift) @siradanbirokur 33 Yaş 3. Deneme 29 Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme 1 Kasım (5. Gün) @derya2526 26 Yaş 1. Deneme 4 Kasım @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Kasım @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?