• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çok şükür tuttu bizim yeni bugün keseyi görmeye gittin korkma Allah büyüktür olucağı varsa her türlü olur inşallah 🥰
Hayırlı olsun bende cmt kese görmeye gideceğim siz gördünüz değilmi bugün? kalp atışı için ne zaman çağırdılar? Bende 4+5 gorunuyorum bugün kese için cok heyecanlıyım 😌

Hanımlar Zeynep Kamil gittim. Ve tüp bebek için hiç bi tahlil yapmayı kabul etmedi doktor. Amh bakın en azından dedim. Hormonların çok iyi bakmaya gerek yok dediler. Ben dış merkezde yapıcam dedim. Gene kabul etmedi:KK43:
Hiç iyi doktora rastlamamak nasıl birşeydir anlamıyorum. Zaten kendisi değil asistan duruyordu. Resmen asistanın egosu ile uğraştım..

Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?

Hanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
Benimde aynı oldu canim kataterle tamamen açıldı çok şükür doktora bende sormuştum beklesemmi diye sen bilirsin dedi hamile kalabilirsin bunun belli zamani yok dedi kalamazsinda bunun garantisi de yok dedi biz beklemek istemedik açıkçası yaşımız cok geçmeden başladık

Hayırlı olsun bende cmt kese görmeye gideceğim siz gördünüz değilmi bugün? kalp atışı için ne zaman çağırdılar? Bende 4+5 gorunuyorum bugün kese için cok heyecanlıyım 😌
Gördüm keseyi canım 5+3 bügün kalp atışı için de 2 hafta sonrasına verdiler 🥰

Benimde aynı oldu canim kataterle tamamen açıldı çok şükür doktora bende sormuştum beklesemmi diye sen bilirsin dedi hamile kalabilirsin bunun belli zamani yok dedi kalamazsinda bunun garantisi de yok dedi biz beklemek istemedik açıkçası yaşımız cok geçmeden başladık
Bende aynı şeyi düşündüm ama eşimde madem öyle bekleyelim dedi. Aşılama yapalım o süreçte. Zeynep kamil deki ürolog ile görüştüm. Eşim tahlil sonucu ile aşılama için rapor verebileceğini söyledi. Ama aşılama içinde tüp bebekteki iğneleri vuracakmışım ve ücret neredeyse tüp bebeğin 1/4 kadar olacakmış. Siz aşılama denediniz mi?

5+1 Di canım bugün 🥰

İnşallahh canım benim sizden de böyle güzel haberler alırız inşallah 🥰 🥰
Amin kuzum inşallah 😻
Tamam bu sorudan bıktınız ama ben ilk defa soruyorum 😣
Canım ben o aşamalara gelmedim henüz ama forumda okuduğum bu şekilde olumlu olanlar vardı, sen içini ferah tut, hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
Benim çift taraflı tıkanıklığımı da echomarda açmışlardı, geçen yıl aralık adetimdi. Sonraki 2 ay çok umutlandım, böyle hamile kalanları çok duymuştum ama malesef şans bana gülmedi. Yalnız benim 1.3 cm polipim vardı belki o engellemiştir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en hayırlı kararı alırsınız inşallah.

Hormonlarla ilgili ise benim fsh 6 küsür olmasına ve diğer tüm hormonlarım normal değerlerde olmasına rağmen amh 1.55. Kilom da olduğu için görünen yumurta ise çok daha az. İsterseniz başka bir doktora daha muayene olun belki kabul eder tahlil taleplerinizi. En azın amh değerinize göre aşılama yapma, birkaç ay bekleme beklememe kararını alırsınız.

Amin kuzum inşallah 😻

Canım ben o aşamalara gelmedim henüz ama forumda okuduğum bu şekilde olumlu olanlar vardı, sen içini ferah tut, hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah.

Benim çift taraflı tıkanıklığımı da echomarda açmışlardı, geçen yıl aralık adetimdi. Sonraki 2 ay çok umutlandım, böyle hamile kalanları çok duymuştum ama malesef şans bana gülmedi. Yalnız benim 1.3 cm polipim vardı belki o engellemiştir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en hayırlı kararı alırsınız inşallah.

Hormonlarla ilgili ise benim fsh 6 küsür olmasına ve diğer tüm hormonlarım normal değerlerde olmasına rağmen amh 1.55. Kilom da olduğu için görünen yumurta ise çok daha az. İsterseniz başka bir doktora daha muayene olun belki kabul eder tahlil taleplerinizi. En azın amh değerinize göre aşılama yapma, birkaç ay bekleme beklememe kararını alırsınız.
Merhaba, benimde FSH ve diğer bütün hormonların normal olmasına rağmen amh 1.30 hatta devlette baktirdigim 1.09 acaba ultrasonda görünen yumurta sayınızı biliyormusunuz.bende uyumsuzluk varmış doktro öyle dedi.

Amin kuzum inşallah 😻

Benim de fsh 5.5 Lh 6 hiç gerek yok amh yaptırmaya dedi. Folikül sayınızda iyi saymışlar amh düşüklüğü beklemeyin dedi. Ben 3 yıl önce baktırmıştım 3.2 çıkmıştı..

Bende aynı şeyi düşündüm ama eşimde madem öyle bekleyelim dedi. Aşılama yapalım o süreçte. Zeynep kamil deki ürolog ile görüştüm. Eşim tahlil sonucu ile aşılama için rapor verebileceğini söyledi. Ama aşılama içinde tüp bebekteki iğneleri vuracakmışım ve ücret neredeyse tüp bebeğin 1/4 kadar olacakmış. Siz aşılama denediniz mi?
Ben aşılama hic yaptırmadım canim doktorumda açıkçası pek önermedi aşılamada ilac kullanıyorsun yumurta geliştirici vs ama bi nevi dogal yöntem gibi ben 7 yıldır dogal yolla hic hamile kalmadım tutma olasılığı düşük gerek yok diye düşündük açıkçası

Merhaba, benimde FSH ve diğer bütün hormonların normal olmasına rağmen amh 1.30 hatta devlette baktirdigim 1.09 acaba ultrasonda görünen yumurta sayınızı biliyormusunuz.bende uyumsuzluk varmış doktro öyle dedi.
2 ay önce sağda 4-5, solda 5-6 folikül saydı doktor. Zaten onu da okudu. Folikül sayınızda normal tahlilik durumunuz yok dedi. Hiç birşey yapmadı. Üroloji doktoruna gönderdi.

2 ay önce sağda 4-5, solda 5-6 folikül saydı doktor. Zaten onu da okudu. Folikül sayınızda normal tahlilik durumunuz yok dedi. Hiç birşey yapmadı. Üroloji doktoruna gönderdi.
Seninle konusmuduk canim biliyorum seninkini bendede görünen sayı toplam 10 11 falan zaten normal goruyolarmis bunu.ama amh neden düşük o zaman bunu anlayamıyorum.bu sefer kaliteden şüphe duymaya başlıyorum bende.

Hanımlar Zeynep Kamil gittim. Ve tüp bebek için hiç bi tahlil yapmayı kabul etmedi doktor. Amh bakın en azından dedim. Hormonların çok iyi bakmaya gerek yok dediler. Ben dış merkezde yapıcam dedim. Gene kabul etmedi:KK43:
Hiç iyi doktora rastlamamak nasıl birşeydir anlamıyorum. Zaten kendisi değil asistan duruyordu. Resmen asistanın egosu ile uğraştım..
Ya kusura bakmazsanız nasıl hiç bişeye bakmazlar sonucta tüp bebek degilmi alanı neden bakmadılarki

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
Ssevincli Ssevincli 31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift E. )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift )💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift E.)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift )Pozitif:anneadayı:
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@nilozgul32 Yaş1. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift E.)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
@kalkyerineyat38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)💔
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
Sun Raha Sun Raha 26 Yaş1. Deneme11 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@ozn_srk34 Yaş3. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift E. )💔
@fatma5426 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 EkimPozitif:anneadayı:
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@VuslatimLee35 Yaş1. Deneme18 Ekim💔
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 EkimPozitif:anneadayı:
@nono250437 Yaş1. Deneme20 EkimPozitif:anneadayı:
@Tureed33 Yaş1. Deneme21 EkimPozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. Deneme21 Ekim
@KunFeyekun1836 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@serenndrmz29 Yaş1. Deneme23 Ekim (5. Gün)
@Rowena Ravenclaw35 Yaş2. Deneme25 Ekim (Çift)
@yubucukp38 Yaş1. Deneme25 Ekim
@Meltem _1336 Yaş1. Deneme26 Ekim
@LOYANA31 Yaş1. Deneme26 Ekim
@Burcu261429 Yaş1. Deneme27 Ekim
Y Yessbursa 30 Yaş1. Deneme27 Ekim
@Ay4235 Yaş1. Deneme28 Ekim (Çift)
@siradanbirokur33 Yaş3. Deneme29 Ekim
@altnekn31 Yaş1. Deneme1 Kasım (5. Gün)
@derya252626 Yaş1. Deneme4 Kasım
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeKasım
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeKasım
Merhaba araniza yeni katildim. Benide listeye ekleyebilirmisiniz 31 yaş 2. deneme 5.gün embriyosu 26 ekim transfer tarihim

Back