- 19 Kasım 2020
- 22.016
- 48.105
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.541
İnşallah sonucu güzel olsun canımTransfer günüm 27 ekim. Test günüm 6 Kasım. Zaman hic geçmiyordua ediverin su kardesinize
Hııı tamam öyleyse sıkıntı olmaz o zamanMerak etmeyin elbette riskli birşey yapmıyorum. Özel bir durum oldu taşınmamız gerekiyor. Epey iyi bir firmayla anlaştık herşeyi onlar yapıyor (kolileme dahil) ben sadece bir gün önceden annemi çağırdım iç çamaşırlarımı, geceliklerimi, havlularımı hurçlara koydu ve etiketledi sağolsun. Geri kalanları toplama paketleme kolileme taşıma getirme götürme tüm iş firmanın çalışanlarında. 25 ekim transferiyim
Kaçinci gunı yapmıştınız testİnşallah sonucu güzel olsun canımvalla bekleme olayı çok zor ya. Ben yapamadım hep erkenden gidiyorum
He iyi bari kız öyle bi yazmışsın kiMerak etmeyin elbette riskli birşey yapmıyorum. Özel bir durum oldu taşınmamız gerekiyor. Epey iyi bir firmayla anlaştık herşeyi onlar yapıyor (kolileme dahil) ben sadece bir gün önceden annemi çağırdım iç çamaşırlarımı, geceliklerimi, havlularımı hurçlara koydu ve etiketledi sağolsun. Geri kalanları toplama paketleme kolileme taşıma getirme götürme tüm iş firmanın çalışanlarında. 25 ekim transferiyim
Ben 6. Gün yaptım testKaçinci gunı yapmıştınız test
Neden senin 6 benim 8 benmde 27 ekimTransfer günüm 27 ekim. Test günüm 6 Kasım. Zaman hic geçmiyordua ediverin su kardesinize
Loyana bugün bu ağrılarla sona geldik dedim ben umarım yatına geçer
Banadaaaa sürekli kendim giriyorum
Havalarda soğuk ondan mi acaba yaLoyana bugün bu ağrılarla sona geldik dedim ben umarım yatına geçer
Bende diyorum hic ses çıkmamış bir bakiyim dedim herkes aktifBanadaaaa sürekli kendim giriyorum
Regl ağrılarımın aynısı sıcak basma bel bacak ağrısı dahil hiç fark yok umarım gebelikte de oluyormuş diye yazarım burayaHavalarda soğuk ondan mi acaba ya
Valla bilemedim ki canım bazen kk yapıyor öyle. Yeni mesaj geldiğinde son sayfaya kadar hepsine bakmaya çalış. Yoksa bildirim gelmiyor.
SayınBende diyorum hic ses çıkmamış bir bakiyim dedim herkes aktif
Neden böyle
Ayyyy inşallahRegl ağrılarımın aynısı sıcak basma bel bacak ağrısı dahil hiç fark yok umarım gebelikte de oluyormuş diye yazarım buraya
Yaa ben senin nickini hep Büşra diye okuyurumBanadaaaa sürekli kendim giriyorum
Peki bossValla bilemedim ki canım bazen kk yapıyor öyle. Yeni mesaj geldiğinde son sayfaya kadar hepsine bakmaya çalış. Yoksa bildirim gelmiyor.
Aaa tek degil misimYaa ben senin nickini hep Büşra diye okuyurumsana Büşra diyebilir miyim
Oyy inşallah bu günleriniz sevinçler ile sonuçlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?