• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Seninle konusmuduk canim biliyorum seninkini bendede görünen sayı toplam 10 11 falan zaten normal goruyolarmis bunu.ama amh neden düşük o zaman bunu anlayamıyorum.bu sefer kaliteden şüphe duymaya başlıyorum bende.
Yani kalite için kimse yorum yapmıyor ki.. O zaman bn bu haftaiçinde bi özele gidip amh değerine de baktırayım. Kafamdan o da çıksın. Önümüzdeki hafta da doktor görüşmelerine başlayayım diyorum..

Ya kusura bakmazsanız nasıl hiç bişeye bakmazlar sonucta tüp bebek degilmi alanı neden bakmadılarki
Tüp bebek raporu çıkarmak için gerekli şartları sağlamıyorsunuz diyerek bakmadılar. İnfertilite randevu alarak aşılama sürecine geçebilirsiniz dediler. Amh istedim özelde tüp bebek yaacağım dedim. Hormon değerleriniz normal artık amh rutinde bakmıyoruz dediler. Öylece gönderdiler. Çok ısrar edince de anlatamıyorum galiba dedi...

Tüp bebek raporu çıkarmak için gerekli şartları sağlamıyorsunuz diyerek bakmadılar. İnfertilite randevu alarak aşılama sürecine geçebilirsiniz dediler. Amh istedim özelde tüp bebek yaacağım dedim. Hormon değerleriniz normal artık amh rutinde bakmıyoruz dediler. Öylece gönderdiler. Çok ısrar edince de anlatamıyorum galiba dedi...
Anladm bizde devlette yaptırdık hiç birseyde bilmedigimiz için baya uzun sürdü bizimkisi ve mecburi iki aşılama yaptırdık daha sonra rapor cıktı sonrada 6ay sıra bekledik mecbur şükür ki sonu güzel oldu rabbim size de kolaylık versin hayırlısıyla kavuşun bebişinize 🤍

Yani kalite için kimse yorum yapmıyor ki.. O zaman bn bu haftaiçinde bi özele gidip amh değerine de baktırayım. Kafamdan o da çıksın. Önümüzdeki hafta da doktor görüşmelerine başlayayım diyorum..
Git canim bakdir muhakkak bak ben sana örnek olayım işte yasadim yani.banada hep aynısı söylediler ben amh baktırmak istedikçe gerek yok görünen iyi vs deyip yolladılar.en sonunda görünen iyide olsa sınırda cikdi yani amh değerim.bu tabiki sanada aynısı olacak demek değil ama baktirmakda fayda var ben artık güvenmiyorum yani doktorlara ne yapılması ne bakılması gerekiyorsa baktırmak lazım eksiksiz.fsh 5 6 arası oynuyor 7 bile görmedim.rezerv azlığında bu hormon çoğalıyormus mesela 10 uzerine cikiyormus.ben kendimi çözemedim 🤭 senin normal çıksın umarım herşey.

Bende aynı şeyi düşündüm ama eşimde madem öyle bekleyelim dedi. Aşılama yapalım o süreçte. Zeynep kamil deki ürolog ile görüştüm. Eşim tahlil sonucu ile aşılama için rapor verebileceğini söyledi. Ama aşılama içinde tüp bebekteki iğneleri vuracakmışım ve ücret neredeyse tüp bebeğin 1/4 kadar olacakmış. Siz aşılama denediniz mi?
Ben denedim yani normal yolla hamilelikle aynı bence çoğu doktor da böle düşünene denk geldim

Sebepsiz infertilite diye bişey var deseydin sanki tahliller herşeyi söylüyorda

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️Ben de 28ekim de transfer oldum.bekliyorum 🙈 benim ilk çocuğumda tüp bebek ilk denemede 2 embriyo transferi oldu 1i tuttu şimdi 4 yıl aradan sonra dondurulmuşlardan transfer oldu inşşalh hepimiz hayırlı pozitifler alırız. Sonuç alanlar evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Troid canim bu yaşıma kadar yoktu artık hep iç dedi ama öle çok yüksek deildi bı saat arayla estrofem aliom aynı anda içme ikiside aç karnına sonrada kahvaltı sonra kan sulandırıcı ay hersryim alarmda 😂😂 boş saatim yok ilaçsız😂
Estrofemi aç karnına mı içiyorsunuz?
Bana tok içiceksin demişlerdi🤔

Ayy evet bende onu dicektim ne ev taşıması 😳 ağır falan kaldırmıyorsun inşallah 😳
Kız ev taşicak zmanı mı buldun kaçinci günün
🙂 Merak etmeyin elbette riskli birşey yapmıyorum. Özel bir durum oldu taşınmamız gerekiyor. Epey iyi bir firmayla anlaştık herşeyi onlar yapıyor (kolileme dahil) ben sadece bir gün önceden annemi çağırdım iç çamaşırlarımı, geceliklerimi, havlularımı hurçlara koydu ve etiketledi sağolsun. Geri kalanları toplama paketleme kolileme taşıma getirme götürme tüm iş firmanın çalışanlarında. 25 ekim transferiyim 🙂

Back