- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He valla biri bursa diyince fark ettim bursa olduğunuAaa tek degil misim
Var var ondan dedim ya işte hava da soğuktu ondan mı arttı acaba
@ çok güldüm diyebilirsiniz kızlarYaa ben senin nickini hep Büşra diye okuyurum sana Büşra diyebilir miyim
İnşallah artan başka şeyler vardırVar var ondan dedim ya işte hava da soğuktu ondan mı arttı acaba
Uyku nasıl uyuyabiliyor musunİnşallah artan başka şeyler vardır
Değerleriniz güzel bence de eğer kritik yaş sınırını aşmadıysanız sorun yoktur inşallah. Benim de fsh 6,5 lh 3 ama 35 i geçince amh hızla düşüyor sanırım. Yine de test yaptırmak tedbirli olmak istemeniz normal bence. Sırf pıhtılaşma testleri yapılmadığı için bebeklerini kaybeden birçok insan var, doktorlar için bunlar rakamlar olabilir ama bizim için hayati önemi var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim de fsh 5.5 Lh 6 hiç gerek yok amh yaptırmaya dedi. Folikül sayınızda iyi saymışlar amh düşüklüğü beklemeyin dedi. Ben 3 yıl önce baktırmıştım 3.2 çıkmıştı..
Sabah 10 a kadar uyuyom gündüzde bi saat falan akşam 11-12 senin nasılUyku nasıl uyuyabiliyor musun
Prosgestan fitilide devlet karşılıyor canımYarın oksapar alacaktım bu haber süper oldu progestanı da fitil olarak yazabiliyorlar mı
Ben uyuyamiyordum hatta transfer günü doktoruma söyledim bir ilac yazdıSabah 10 a kadar uyuyom gündüzde bi saat falan akşam 11-12 senin nasıl
Ay o da birşey mi benimki 25 ekim transfer 8 kasım test benim merkez mi çok garantici anlamadım iyi ki ev taşıma çıktı da kafam dağıldı diyorum yoksa geçmek bilmiyorNeden senin 6 benim 8 benmde 27 ekim
Y Yessbursa gör gör haline şükretAy o da birşey mi benimki 25 ekim transfer 8 kasım test benim merkez mi çok garantici anlamadım iyi ki ev taşıma çıktı da kafam dağıldı diyorum yoksa geçmek bilmiyor
Ne olmadı mı? Adet ağrısı mı? Biz kriz halindeyiz o konudan ötürü. Dün ağladım bile. Eşim Merkezi aradı doktoru benimle konuşturdu vs
Cok mu agrin varNe olmadı mı? Adet ağrısı mı? Biz kriz halindeyiz o konudan ötürü. Dün ağladım bile. Eşim Merkezi aradı doktoru benimle konuşturdu vs
Ayyy inşallah haberi burda alacağım gibi görünüyor ama nasip olursa bebişlerle yurtdışına gideceğiz yeni hayatımıza başlayacağızHe iyi bari kız öyle bi yazmışsın ki
Yeni eviniz hayırlı olsun müjdeli güzel haberinizi almak nasip olsun orada
Ne dediler sen öyle diyinceBahçeci de yani aradılar geçen nasılsın diye dedim geçmiyor vakit orda kalsaydım
me dedi doktorNe olmadı mı? Adet ağrısı mı? Biz kriz halindeyiz o konudan ötürü. Dün ağladım bile. Eşim Merkezi aradı doktoru benimle konuşturdu vs
Cok mu agrin var
Dün epey vardı bugün daha iyiyim inşallah bebeklerim iyidir