• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bayağı üzüldüm..yıkıldım dıyebılırım bılıyordum uzulecegımı kanda da çıkacağını dusunmuyorum artık ama mucıze işte beklıyor insan.. beni de pek mucızeler bulmuyor..insan olmadıkca da benım olmayacak herhalde dıyor…
iyi düşün iyi olsun canim ümidini kaybetme hic belli olmaz belkide kanda pozitif cikar rabbim büyük

Benim de idrar testi yapmaya hiç cesaretim yok😅acaba erken mi yaptım çizgi var mı falan insanı daha çok yıpratıyor sanki.direk kan testi yapıp öğrenmek ve net sonuç almak daha mantıklı geliyor
İdrar testi yapinca negatif görsem bile kanda çıkabilir umudu olacak içimde. Kanda negatif gormeyede kendimi hazırlayacağım bu sürede. Ama kanda direkt negatif görsem çok yıkılırım herhalde. Cesaretim gerçekten hic yok 😶

6.gun transfer gununu saymıyorum
Tabiiki yapmayın. Daha çok erken.
Okudum şimdi sanırım yapmışsınız.
Ve üzüntünüz şuan içinizdeki güzelliğe olumsuz etki olarak gidiyor 😔😔 Enerjinizi inancınızı lütfen kaybetmeyin. Kan testinden başka test e güvenmeyin. Herkesin tedavisi sorunları bir değil ki... Hele ki 6. Gün.

Ilk denememiz..4bb dondurulmuş 5.gun dü
Bizimde ilk deneme. 4bb ve 5. Gün.
Umutsuzluk yok.
Hemen içinizdeki bebeğiniz ile konuşuyorsunuz.
Pozitif Enerjinizi yolluyorsunuz.
" İçimde olduğunu biliyorum.
Ve sana kavuşmak için 10. Gündeki güzel haberini bekliyorum" karnınızın alt kısmını oksayin siz de esinizde. Sabah aksam her anda...

Bayağı üzüldüm..yıkıldım dıyebılırım bılıyordum uzulecegımı kanda da çıkacağını dusunmuyorum artık ama mucıze işte beklıyor insan.. beni de pek mucızeler bulmuyor..insan olmadıkca da benım olmayacak herhalde dıyor…
Umudunuzu kaybetmeyin önce bi kan testi verin bakalım
Benim olmayacak herhalde Arada beni de yokluyor hemen aklımdan uzaklaştırıyorum
Dondurulmuş embriyonuz var mı?

Evde erken gebelik testi için genelde transferin kaçıncı gün öneriliyor? Testin prospektüsünde beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar denilmiş 🤔

Evde erken gebelik testi için genelde transferin kaçıncı gün öneriliyor? Testin prospektüsünde beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar denilmiş 🤔
Herkesin bünyesi bir değil ki. Çok test yapıp olumsuz haber alıp sonra kan testinde pozitif çıkanlar oluyor.

Canım sağol bu 5. Denemeydi valla yoruldum.Ne zaman tekrar gücüm olur başlamaya bilmiyorum.Ama içim yanıyor tabii ki.
Çok haklısın canım, kelimelerle ifade etmek imkansız bazı duyguları, ama daha güçlü sarılacaksın inşallah ben eminim. Hem manen hem de fiili olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yaşadıklarımız zor, hepimizin imtihanı başka. Kaygılardan sıyrılıp olumlu düşünmek bazen çok zor ama gerektiğinde o duyguları da sonuna kadar yaşayıp tüketip arkamızda bırakacağız. Senin de bu açıdan çok güçlü olduğunu düşünüyorum ve İnşallah hemen peşisıra gelecek tekrar gebelik gerçekten öyle hissediyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Canım ben 3. Gün ucuz kaset test yaptım silik çıktı 4. Gün erken gebelik testi yaptım 50 tl lik hiç çizgi çıkmadı hemen ardından kaset test yaptım bidaha onda çıktı. Erken gebelik testinde çıkmayan çok var ucuz testler daha güvenilir

Tabiiki yapmayın. Daha çok erken.
Okudum şimdi sanırım yapmışsınız.
Ve üzüntünüz şuan içinizdeki güzelliğe olumsuz etki olarak gidiyor 😔😔 Enerjinizi inancınızı lütfen kaybetmeyin. Kan testinden başka test e güvenmeyin. Herkesin tedavisi sorunları bir değil ki... Hele ki 6. Gün.
Birazcık da olsa çıkmazmıydı genelde çıkmış herkeesin dıye yaptım 😥 ne zaman kasette negatıfse hep negatiftı sonucum ve çok fazla ağladm gece hiç uyuyamadm

Back