- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.821
Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahBen keseleri 5+3te görmüştüm 6. haftada cok net bellı olurdu..
9.gün 305,12.gün 1015 cıkmıstı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahBen keseleri 5+3te görmüştüm 6. haftada cok net bellı olurdu..
9.gün 305,12.gün 1015 cıkmıstı
Amin, cumlemizin inşallahSağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
Canım her şey yolunda, çok şükür.hayrunnisa85 canım merak ettim naptin
En hayırlı zamanda pozitifi görürsünüz inşallah canım.Kanda da negatif malesef
Süper canım çok sevindim önceden uyarması harika korkmassin kuzum sağlıkla böle devam etsin bebein canim iyi yapmışın 10.hafta gitCanım her şey yolunda, çok şükür.
7+3 olduk bugün.
Kalp atışını duyduk çok şükür.
Sadece kese yakınlarında ufak bir kanama alanı gördü doktor.
Lekelenme veya kanama olabilirsin, korkma dedi.
Nolur nolmaz diye Coraspin’i ve fitili kesti, Oksapar ve Progestan iğne her gün artık.
Geçenkinde de bunda da hiç lekelenme veya kanama yaşamadım.
Korkma dedi ama çok korkuyorum.
2 hafta sonra tekrar çağırdı.
Bir önceki kaybımdan dolayı 9.haftada gelmek istemiyorum dedim.
O zaman haftaya gel kanama alanını bi kontrol edelim, sonra da 10.haftada çağırırız dedi.
Çok teşekkür ederim canım.Süper canım çok sevindim önceden uyarması harika korkmassin kuzum sağlıkla böle devam etsin bebein canim iyi yapmışın 10.hafta git
Ay amin inşallah günlerdir araştırmadığım yer kalmadı yumurta sayısı az olursa kaliteli oluyomş ama ne kadar dogru bilinmez umarım sizinde transfer sonucunuz pozitif olur bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim insallahHiç moral bozmayın ilkinde benim de bel görünüyordu üç toplandı ikisi döllendi üçüncü gün transferi oldu ama olumsuz bu denememde ise 2adet transfer oldum bir de embriyo dondurduk aklıma hiç olumsuz birşey getirmiyorum inşallah ikimizin de yüzü Güler bu az sayıdaki savaşçılarımızdan
Kötü çekme kendine kuzum hep iyiliklerden bahset sağlıkla devam eder inşallah canımÇok teşekkür ederim canım.
Benim korkum ilk kaybımdan dolayı aslında.
Bakalım, haftaya kadar inşallah kanama alanı gider tamamen.
Kaçıncı günKanda da negatif malesef
İnşallah canım.Kötü çekme kendine kuzum hep iyiliklerden bahset sağlıkla devam eder inşallah canım
Ben doktoruma sormadım ama tutunmaya yardımcı olduğunu okuduğum için ben de 4 gündür yiyorumCanim doktoruna sor ben herşeyi aldim ananas almamıştım biliodum iki farklı görüş var senin doktorun ye derse ye benimki özellikle ye dedi ve transferden sonra hergun yedim ha bilmiorum tuttumu ama doktorum önerdi tutunmaya yardımcı dedi
Benmde iki yumurta döllendi b kalite dendi ama hücresini falan söylemediler doktor 3. Gün transfer edecekti baktı güzel gelişiyor 4. Günü bekledi baktı dörtte de güzel 5. Günü bekleyelim dedi beşte transfer yptı bir tanesi diğeri dondu eğer erteliyorsa gelişimi güzel olduğu İçin sanırım dışarda uygun koşullarda büyütüp şansı artırıyorlar yaniKızlar hamike kalanlara bir sorum olacak kacıncı gün embriyosu kaç hücreli hamgi kalite trasnfer oldunuz ? Benm 2 yumurta bugün 3. Gün biri 8 biri 10 hücreli dendi nasıldır durumları dedim normal dediler ama 3. Gün dondurılmadı 4üde bekleyecekler var mı böyle başına gelen?
Bu arada hamileyimdir inşallah ama transferimin 3. Günü banada doktor senin gibi yaptığı İçin paylaştımKızlar hamike kalanlara bir sorum olacak kacıncı gün embriyosu kaç hücreli hamgi kalite trasnfer oldunuz ? Benm 2 yumurta bugün 3. Gün biri 8 biri 10 hücreli dendi nasıldır durumları dedim normal dediler ama 3. Gün dondurılmadı 4üde bekleyecekler var mı böyle başına gelen?
Ben de transfer olana kadar hergun yedım ananası, transfer gunu yemeyi bırakmıstımCanim doktoruna sor ben herşeyi aldim ananas almamıştım biliodum iki farklı görüş var senin doktorun ye derse ye benimki özellikle ye dedi ve transferden sonra hergun yedim ha bilmiorum tuttumu ama doktorum önerdi tutunmaya yardımcı dedi
Bakalım banada doktorum transferden sonra yememi önerdi içinde ki etken madde dedi ama pazartesi test günüm hissetmiorum tutmadi sanirimBen de transfer olana kadar hergun yedım ananası, transfer gunu yemeyi bırakmıstım
Benım de hıc belirtim yoktu, hatta burada kızlara sormaktan bi hal olmustum göğüsler acıyor mu diye , herkes bıktı benden ben korkudan idrar testi de yapmadım Hıc İlk transferım negatıftı cunku, 9.gunu bı cesaret kan vermıstım, belirtiler kısıde kkısıye gore degsıyor, takmayın kafanıza onu, Rabbım gönlünüze göre versin inşallahBakalım banada doktorum transferden sonra yememi önerdi içinde ki etken madde dedi ama pazartesi test günüm hissetmiorum tutmadi sanirim
test yapmadım siz hissetmismiydiniz
Ya öyle deme. Pazartesi ben de test yapıcam morallerimizi yüksek tutalım şekerimBakalım banada doktorum transferden sonra yememi önerdi içinde ki etken madde dedi ama pazartesi test günüm hissetmiorum tutmadi sanirim
test yapmadım siz hissetmismiydiniz
Amin çok stres yaptım testte yapmadım inşallah çok yorgun hissettim ilaçlardan mi böle oluoruz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım sonuna kadarBenım de hıc belirtim yoktu, hatta burada kızlara sormaktan bi hal olmustum göğüsler acıyor mu diye , herkes bıktı benden ben korkudan idrar testi de yapmadım Hıc İlk transferım negatıftı cunku, 9.gunu bı cesaret kan vermıstım, belirtiler kısıde kkısıye gore degsıyor, takmayın kafanıza onu, Rabbım gönlünüze göre versin inşallah
Valla bugün ağlamaktan kendimi alamadım olmazsa vardır hayır dicem ama kendime engel olamıyorum hissetmiorum sanki hiç bişe yok böle diyince eşimde kizio öyle konuşma die hayırlısi inşallh kuzumYa öyle deme. Pazartesi ben de test yapıcam morallerimizi yüksek tutalım şekerim